Neuvěřitelné drama na ekonomickém souboji USA proti tandemu Rusko - Čína kulminuje!


S-400
S-400


Další mimořádná zpráva na konci roku, která daleko více osvětlí agresivitu USA! Rusku stouply příjmy zbrojovek o 48%! A USA vyklízejí pole, i když Rusko nejnovější excelentní zbraně ukázalo teprve tento rok.

 

Navazujeme zde na včerejší text, tentokrát však doložen čerstvě a autenticky z jiných zdrojů a podepřen ekonomickými giganty. Takže pokud se sjednotí giganti a malý Pařát dnes - už to sakra (promiňte) smrdí!

A z těchto údajů, do kterých nebudu raději zasahovat, si prosím už úsudek s porovnáním udělejte sami.

1.duben 2015 Den, kdy se zhroutil americký sen – dramatický světový převrat nastal

12.prosince 2015 (napsáno)  Staneme se rukojmím šílených hrátek? Jaderné přepadení Ruska, nebo zhroucení USA?

 

Je 15.prosince 2015 a všude se objevují tyto zprávy:

Saxo Bank (Saxo Bank)

 

Investice  |  15.12.2015 16:36:06

 

Čína vyslala k Yellenové a Fedu další důrazné sdělení

V pátek uveřejnila čínská centrální banka PBOC na své internetové stránce krátké sdělení, ve kterém naznačila, že hodlá zveřejnit nové širší opatření týkající se kurzu renminbi, které nazvala „RMB Index“. (renminbi je na webové definici čínský jüan, oficiálním názvem žen-min-pi,  oficiální platidlo v Čínské lidové republice) Trhy však na páteční oznámení PBOC nereagovaly vstřícně a už tak nervózní akciové trhy propadly zmatku. To proto, že trh si uvědomuje, že když Čína odhalí důležitý politický krok, má vždy své plány.
Čínské agresivní oslabení RMB z minulého týdne by společně s tímto oznámením mohly vyvolat nové obavy z deflace, které by Fed zastavily – pokud ne zítra, tak přinejmenším bude Fed velice opatrný při volbě způsobu implementace zvyšování sazeb. Každopádně tento scénář vyvolává na trzích značné déja vu po šoku ze srpnové devalvace RMB, která trhy otřásla a vedla k tomu, že Yellenová ztratila odvahu a sazby nezvýšila už v září. Zítra očekáváme, že FOMC sazby zvýší, ale jak bude Fed reagovat na nový čínský pokus o manipulaci? 

  John Hardy, vedoucí oddělení forexu v Saxo Bank


Celé zde: Čína vyslala k Yellenové a Fedu další důrazné...

A to celé je v kontextu: Rusko se vrhlo na zbrojení, které Jelcin zanedbal a ohrozil celý stát. To samozřejmě USA vyhovovalo. Že to převezme rázný Putin a vše zvrátí Pentagon, jak vidno, ani ve snu nenapadlo. A v okamžiku, kdy už se USA cítily vítězi a NATO ukazovalo gloriolu vítězství nad slaboučkým Ruskem, Fénix vstal z popela, vycenil zuby, nasadil tvrdou obranu na Krymu a z jihovýchodu začal čistit hranice - Sýrii apod..  Zda je to pravda potvrzuje švédský ústav a další zprávy  zde. Čína s Ruskem prostě zabrala a USA dští síru.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Leon Tuzemák
před 11 měsíci

Globálnímu prediktorovi už prý na Američanech nezáleží, klidně je prý potopí... The FED will announce its decision on interest rates at 2 p.m. ET (19:00 GMT), to je dnes večer 20:00 v Česku. Pak bude od 20:30 následovat tisková konference guvernérky Janet Yellen.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...