V Kanadě se schyluje k další genocidě. První byly indiánské ženy a děti!

 

Conchita Wurst (25) alias Thomas Neuwirth
Conchita Wurst (25) alias Thomas Neuwirth

Od 19. století až do 70. let minulého století bylo 150 tisíc indiánských dětí odebráno od rodin, bito a znásilňováno. Dnes vymysleli kanadští ochránci lidských práv kvalitnější prezervativy pro kanadské ženy:

 

Podle BBC oznámil kanadský ministr pro přistěhovalectví a občanství John McCallum: nedělejte si o naše ženy starosti. Do Kanady umožníme vstup mužů pouze v případě, že jsou homosexuálové, bisexuálové či transgenderové osoby...

Normálně by si člověk musel říct, že je to vtip. Takže zdatní muži mají přístup do Kanady, pokud jsou to homosexuálové. Je vážně homosexuál muž a navíc zdatný muž?

Vážně se svět v... Zadek obrátil?

No a rada ženám z Kanady, pokud budou chtít muže? Mají možnost o dovolené provozovat sexuální turistiku. A kam že mají cestovat? Přece do Afriky a muže si pak přivézt s sebou. Ale má to podmínku, někde se musí konat svatební obřad a toto smíšené manželství musí být potvrzeno knězem.

Co udělají ženy v Kanadě, pokud se tam budou houfně stěhovat tisíce homosexuálů? V USA už mají tyto proudy prioritu. To je ten koloběh života...

Ale vážná otázka zní: skutečně patříme k této zvrácené společnosti? Dnes je to genocida na bílých ženách. Co bude příště?

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

p.
před 11 měsíci

..btw, nemám vůbec nic proti webmajstrovi, naopak si jeho úsilí vážím! Jde o zřejmou snahu získat větší sledovanost, články nemusí odrážet jeho charakter. chorošaja rabota, moloděc!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...