Židovský velvyslanec USA SCHAPIRO: raději si vyříznu jazyk, než promluvit slovansky, natož česky!

 

Naše vrchnost a protektor
Naše vrchnost a protektor

Jak promluví o své židovské české babičce, uroní slzu. Americkou. Z té české by se pozvracel. Je u nás víc než rok a česky neřekne ani slovo. To si nedovolil ani Reinhard Tristan Eugen Heydrich, prominentní nacista, blízký spolupracovník Heinricha Himmlera a třetí nejvyšší představitel SS!

 

Heydrich  z dokumentů občas promluvil lámanou češtinou. Ne tak žid z USA, potomek údajně českých předků. Raději se poblít, než otevřít česky hubu. Nebo zesměšní a zkomolí jedno slovo...

Posílá nám sem partička z USA totálního rasistu a nás bere jako občany podřadné, slovanské rasy, kterými hrubě pohrdá, nebo je to dement, který se po roce nenaučí ani jednu větu?

 

Předešlý velvyslanec USA Eisen (také židovského původu) nás okradl o miliardy. (Pardon "oloboval"...) Státní zástupci se poníženě plazí před USA velvyslancem po kolenou, než by vypsali obžalobu. Zato bychom měli poníženě poslouchat, jak nám radí ohledně cest prezidenta Zemana, jak nás blahosklonně poučuje, jak zacházet s cikány...

Máme se k cikánům chovat dle židovské receptury jako Izrael k Palestincům,

nebo podle americké receptury jako USA k indiánům a černochům, kdy ghetta jsou tam dodnes?

 

Poníženě děkujeme, pane ó vůdče a protektore Schapiro

Schapiro při předání ceny označil trmickou školu za vzor inkluzivního vzdělávání. "Je to místo, které je domovem pro děti z jakéhokoliv prostředí, místo kde se děti viditelně rády učí a místo, kde děti skvělé pracují," uvedl ambasador. Dodal, že při návštěvě školy se sám přesvědčil, že učí vnímat rozdílnost lidí jako výhodu, ne jako bariéru. Gottfriedovou pak ocenil jako skvělého lídra týmu, který školu provozuje. (Učitelka jako lídr?)

Gottfiredová podotkla, že trmická škola pracuje s dětmi, které jsou těžce zdravotně postižené, dětmi cizinců, romského původu, s nadanými žáky i žáky s poruchami učení.

Cenu Alice Garrigue Masaykové převzala Gottfriedová v předvečer Mezinárodního dne lidských práv, který připadá na 10. prosinec. V minulosti americké velvyslanectví ocenilo například současnou ombudsmanku Annu Šabatovou, ředitele protikorupční organizace Transaprency International Davida Ondráčku nebo časopis Respekt.

 
 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Rumcajs
před 11 měsíci

Voláme všechny vlastence v sobotu se sejdeme pod koněm!
Praha 12.12.2015 Václavské nám. 13.00

https://www.youtube.com/watch?v=r00RHmBn...

šiřte prosím mezi lidi!
Děkuji

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...