Co zase připravuje Ukrajina za všivárnu rozrýváním „písečného červa“?

 

Hvězdná pěchota
Hvězdná pěchota

 

Jak se začnou rojit Porošenkovy a Jaceňukovy stupidní výlevy a přicházejí fantasmagorické zprávy z Kyjeva, které rozšiřují mainstreamové média, lze v příštích hodinách či týdnech očekávat zase nějakou špínu.

 

 Pracují pro Kreml? Odborníci jsou prý opatrní, ale USA a Porošenko mají jasno: výpadek proudu zavinili zločinci z Ruska

Americká bezpečnostní společnost iSight Partners, která se specializuje na kybernetické hrozby, obvinila z útoku na západě Ukrajiny hackerskou skupinou Sandworm. „Věříme, že Sandworm je odpovědný,“ řekl agentuře Reuters špionážní analytik iSightu John Hultquist. Takže opět komiks: sice to nevíme, ale kdo jiný by to byl? Výpadek proudu je dozajista diverzní akcí Putinovy zločinné a agresivní politiky, zní v různých obměnách z mainstreamu! Prostě na Ukrajině byl blackout a je jasné, že to je Putinova práce! Teda, možná, asi....

Proč tyto výlevy tak připomínají "amerického brouka" z let padesátých, kterým byla nakonec mandelinka bramborová?

A lze se na tyto dementní výlevy dokonale spolehnout: během několika dní zase s něčím USA a Ukrajina příjde.  Zatím je to Litviněnko a zabiják Putin...

 

Polsko přijalo asi jeden milion vystěhovalců z Ukrajiny. Prohlásila to pro televizní kanál TVN 24 v průběhu diskusí v Evropském parlamentu, věnovaných migračnímu problému, premiérka Beata Szydłová.

„Cítím velkou odpovědnost za to, co se odehrává v Polsku a v Evropě. Mluvíte o migraci a migrantech. Polsko přijalo asi milion uprchlíků z Ukrajiny, milion, kterému nechtěl nikdo pomáhat", řekla předsedkyně vlády. Hned se samozřejmě strhla bouře nevole. Ukrajinci nejsou běženci, ani uprchlíci, ale pomáhají všem ekonomikám světa, zní mohutný hlas z Ukrajiny.  Co se z toho vyvine se necháme překvapit.

 

 Kdo to zaplatí? Gazprom?

Ukrajina zvýšila poplatek za tranzit plynu pro Gazprom víc než jedenapůlkrát – na 4,5 dolaru za tisíc krychlových metrů na 100 kilometrů, oznámil ukrajinský ministr energetiky Volodymyr Děmčyšyn a upřesnil, že nový poplatek už byl schválen. Rozzuření Ukrajinci však neví, jak dále vydírat, protože se pracuje na výstavbě mořských plynovodů, které se vyhnou Ukrajině. (Ale USA už vyhrožují, že to Německu nedovolí!)

 

A jakoby náhodička - NATO (pseudonym pro americkou armádu) na Ukrajině

Na Ukrajinu zamířili zahraniční "instruktoři z USA, Kanady a Litvy v počtu několika tisíc". Prý mají za úkol výcvik ukrajinské mechanizované armády a měli by se zdržet až do roku 2017. Dojde k tomu na základě nově schváleného zákona, který podepsal prezident Petro Porošenko.

V zákonu je uvedeno, že na území Ukrajiny bude v roce 2016 pravidelně cvičit na pět tisíc vojáků NATO „a účastníků programu Partnerství pro mír“.

 

A tak ústřední zpráva zapracovaná do všech mainstreamových médií je už jak z jiného světa...

 

Ukrajinu rozrývá „písečný červ“ z Ruska, sabotuje elektrárny i letiště

V počítačových systémech kyjevského mezinárodního letiště Boryspil byl objeven škodlivý software, protože, jaksi, asi někdo otevřel poštu v práci bez antispamu. Ten Putin...

 

Písečný červ i na pražském nádraží? Putine, tak už toho bylo dost!

 
PRAHA Včera na pražském hlavním nádraží byl zhruba od 17:00 zcela zastaven provoz kvůli poruše zabezpečovacího zařízení, konkrétně počítačů. Technici závadu odstranili...
 
 

Jsou tyto zprávy, kterými nás krmí americko-ukrajinský blok,  ještě zábavné a komické? Není to spíše k útrpnému pláči?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...