Rozdmychávání nenávisti nebo jen popis skutečnosti?

V poslední době jsem zahlédl dva články, u kterých mě též nebývalým způsobem zaujala diskuze k nim. V německé ZDF se budou poroučet "náčelníci", kvůli nekorektnosti autora Jana Dvořáka a Weihnachtsmann ist tot ! Martina Práška.

 

Jiří Hermánek

jirihermanek.blog.idnes.cz (rss)

 

Oba dva pojednávají prakticky o stejném problému, i když každý z jiné strany. Jan Dvořák geniálním tvůrčím způsobem ztvárnil fiktivní stížnost na vysílání písně White Christmas Binga Crosbyho v německé televizi ZDF a to tak skvěle, že si jeden blbeček dokonce stěžoval, že tato píseň v programu vůbec nebyla.

Říká se tomu "zbaštit to i s navijákem", ale to na té diskuzi vůbec nebylo to hlavním. Hlavním byly ohlasy lidí, kteří sice pochopili, že to sranda je: "Tak si ten humor, ktery jste diky zemanovcum a konvickovcum pochopili vychutnejte.....zajimave, ze jindy Vas zde nevide" ale jim velmi nesympatická.

 

A proč? Protože ten blog, ta legrace, ten jemný humor zcela přesně trefily na hlavičku to, co bude, velice podobně předmětem i toho druhého článku. A sice to, že nám jsou, zcela nenápadně, vnucovány "politicky korektní normy", podle kterých bychom se měli chovat.

Měli, ale my nechceme, nás ty normy s prominutím serou. Protože to je přesně stejně, jako s těmi v té pohádce O Smolíčkovi Pacholíčkoví: .Jen dva prstíčky tam strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme.

A ohřát se to ano, zachránit před vymyšleným nebezpečím, to také ano. Ale jakmile se zde ohřejí, tak už zde také zůstanou a nikdo už je nikdy pryč nedostane a bájný zlatoparohatý jelen, aby nás "Jezinek" zbavil se také neobjeví.

 

Přišel mi email u UK. Někdo píše VB, ale to byla Veřejná Bezpečnost. Správně je UK, United Kingdom of...A v tom emailu se také píše: This is the reality your children face: Over 40% of the population ofBritainwill be Muslim in just 20 years time.

Ano, nám tato perspektiva "zatím" nehrozí a pokud budeme "chudí" asi také hrozit nebude. Ale opatrnosti není nikdy dost, jak trefně popisuje článek Martina Práška, na který je výše uvedený odkaz.

Všechny děti jsou stejné. Jakmile se někdo nějakým způsobem liší, tak se nevyhnutelně, asi ve všech kulturách. A ten článek je o českém, křesťanském děvčátku, které bylo v německé školce šikanováno muslimskými dětmi.

Samozřejmě, Vánoce jsou symbolem křesťanství a muslimové je proto nesnášejí. V tom se jim ani není co divit. Divit se lze pouze těm naivkům nebo zaplaceným agitátorům, kteří nám je sem cpou horem, dolem, hlava nehlava.

A ještě si o sobě myslí, jací že nejsou zastánci lidských práv. Jistěže, těch muslimských. Ale práva jejich spoluobčanů jsou jim jen na obtíž.

(zveřejněno s dovolením autora)

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...