Expert na Rusko Šír: je mince, na které bylo vyraženo datum vydání 100 let před narozením Krista pravá?

 

Tento test mezi námi koloval za komunistů a "expert na Rusko pro Lidové noviny Šír" ho oprášil v roce 2016: mohou za běžence na jaře roku 2015 Rusové, když útočit začali na podzim 2015?

Stejná pointa jako u mince: mince nemohla být pravá, protože nikdo nevěděl, že se narodí za 100 let Ježíš Kristus. A stejně tak uprchlíci ze Sýrie, kteří se čtyři roky štosovali kolem hranic a prchali před Islámským státem založeným McCainem a jeho partou senátorů z USA, nemohli vědět, že na konci záři 2015 začne ruská operace a armáda bude likvidovat Islámský stát a... Humanitární mírovou teroristickou opozici...!

Protože 30.září 2015 začali Rusové bombardovat Sýrii, tak na jaře roku 2015 bombardováním rozpoutali mohutnou uprchlickou vlnu, která míří do Evropy...

 

Další záhada: Putin dle Šíra zabíjí pouze civilisty, za čtyři roky rozbombardoval Sýrii, nahnal už na jaře uprchlíky k nám (ale jak to udělal?). Pokud veřejnost paměť neklame, čtyři roky osvobozují Sýrii USA s koalicí Francie, Kanady a Velké Británie a ta bobtnala a bobtnala...
 

Kdo nevěří, tak zde jsou důkazy experta Lidových novin a Čt24. Toto oficiálně řekl:

Kremelská mašinerie. Analytik na Lidovkách odhaluje, jak se Rusko snaží rozbít Evropu

  Tak to vidí analytik Jan Šír, spolupracovník serveru Lidovky.cz.

 

Šír, působící na Katedře ruských a východoevropských studií Institutu mezinárodních studií na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy předložil názor, že Rusko realizuje velký plán na rozložení EU, kterého by následně mohlo využít pro vlastní expanzi do Evropy. Máme prý mnoho důvodů se toho obávat.

 

Nejdříve asi Putin zmanipuloval USA a NATO o čtyři roky dřív...

Analytik nejprve vypočítává, co ruské letectvo napáchalo v poslední době v Sýrii. Celkově řádění ruských vojsk označuje termínem "válečný zločin". Zejména se zmiňuje o tom, že Rusko neútočí na pozice Islámského státu (Šír čtenářům serveru Lidovky.cz objasnil, že je navzájem pojí „delikátní vazby" neboli tam nevyjednával prý McCain, ale asi osobně Putin založil Islámský stát...), ale na politickou mírovou teroristickou opozici proti svému favoritovi, prezidentu Assadovi, a také na území etnických menšin.

Tím prý ještě přiživuje mohutnou uprchlickou vlnu, která míří do Evropy. Pro evropské země představuje velmi náročnou výzvu, přináší sociálně ekonomické problémy i politickou nestabilitu. „Vzniká tak podhoubí pro rozmach nejrůznějších antisystémových, antievropských, populistických, zpravidla krajně pravicových stran a hnutí, financovaných a inspirovaných Kremlem,“ vysvětluje čtenářům Šír.

CELÝ KOMENTÁŘ ZDE

 

Informace o rostoucích ztrátách mezi civilním obyvatelstvem jsou konsistentní s množícími se zprávami lidskoprávních organizací mapujících chod a prozatímní výsledky poslední ruské vojenské kampaně. (Například SOHO či SOHR nebo jak se švadlenka nazývá)

‚Lepší cvičení si těžko představit‘

Krátce před Vánocemi vydala podrobný report o ruských aktivitách v Sýrii i organizace Human Rights Watch. Zaměřila se v něm na problém „excesivního používání kazetové munice“. Kazetové pumy představují zvláštní typ zbraní, u kterých dochází k plošnému rozptylu velkého množství malých (zpravidla neřízených) bomb či submunice. (Zajímavé, že nejdříve to byl před dvěma roky Asad)

 

Záběry zveřejněné ruským ministerstvem obrany zachycují výsledky úderů ruského letectva na pozice v Sýrii. Moskva tvrdí, že dokumentují útoky na cíle Islámského státu. (To mý být ta Šírova a SOHR škola?)


Humanitární krize jako součást hybridní války

Analýza dosavadních útoků prý ukazuje, že ruská intervence v Sýrii má jen velmi málo společného s avizovaným bojem proti terorismu. Útoky nejsou primárně vedeny proti pozicím, základnám či výcvikovým táborům militantů z tzv. Islámského státu, s nímž Kreml pojí některé delikátní vazby - obchody s ropou. (Další záhada, jak to Kreml vyváží? Přes Turecko? Šíre, to už jste fakt poťapal...)

Nejviditelnějším výsledkem ruské intervence prý zůstává především vyhrocení humanitární krize v zemi. Bombardování obytných čtvrtí, plošné ničení infrastruktury, permanentní strach, ztráta vyhlídek na pokojný a důstojný život. To dává do pohybu a prý přiživuje mohutné migrační toky, směřující dnes především do Turecka a dále do Evropy.

Takže shrnuto: 30.září 2015 začala ruská armáda bombardovat syrskou teroristickou mírovou opozici a Islámský stát, který bombardují i USA a jejich spojenci. Ale už čtyři roky před tím Rusové zavinili uprchlickou krizi, i když tam vůbec nebyli a vojensky neoperovali. V roce 2011 tam byly USA, Kanada, Francie a Velká Britaníe a to je důkaz Šíra, že to zavinilo Rusko.

Snad čeští občané jsou tak na výši, aby tyto bláboly a nesmysly dokázali analyzovat a Šíra za jeho nesmyslnou a do očí bijící dezinformační kampaň poslali do háje! I když...

 

Rubriky: , ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

anabel
před 10 měsíci

Hm. K volbám chodí v Česku hlavně důchodci a ti se dívají spíš na prolhanou televizi.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...