Nord Stream II je výhodný i pro občany České republiky, ale USA jsou proti!

 

Je neuvěřitelné, co se stále děje, jak USA útočí ze všech stran, aby rozvrátily Evropu, a ta se stále nedokáže osvobodit. To, co dělají stratégové ve Washingtonu, je prý pouze "pomoc" všem občanům.

 

Mimochodem i ty sankce na Rusko jsou v gesci USA. Evropa krvácí a USA se smějí. Skoro s Ruskem neobchodují, ale třeba na raketové motory si sami sobě dávají výjimku!!!

 

Kdyby ke všem obviněním nebyly věrohodné důkazy, mohlo by to vypadat, že jsme se zbláznili. Dejme proto raději průchod faktům.

Kdyby to bylo nevýhodné, určitě by na Nord Stream II nepracovalo sdružení německo - rakousko - britsko - holandské.


Ba co víc! Nyní se přidává i české NET4GAS, jehož generální ředitel říká jednoznačně: pro Českou republiku je stavba nejen ekonomicky, ale i strategicky výhodná. Generální ředitel NET4GAS Andreas Rau jednoznačně potvrzuje, že tato trasa by byla strategicky bezpečná nejen pro Českou republiku, ale i Slovensko.

Jenomže: parta kolem poklonkujícího Sobotky stojí jednoznačně za USA a Bruselem: pro nás to sice ekonomicky výhodné je, ale politicky nikoliv, připravíme tím naši milovanou Ukrajinu čili Naftogaz o vydírací potencionál a současně ročně o 60 miliard, za které by si mohli Ukrajinci nakoupit v USA zbraně. A americké zbrojovky by přišly o plánovaný lukrativní kšeft! To nesmíme nikdy připustit, i kdyby měl český zákazník umřít zimou, když Ukrajina bude opět vydírat, hlásá tajuplně Sobotka!

Neuvěřitelně zrůdné a šílené. Už začíná svítat, proč je tak šílený tlak na Vitáskovou a regulační úřad, který nekope za stejnou zločinnou partu. Pomalu svítá, ale dokážeme se ubránit americkému tlaku? Bulharsko podlehlo, Rumunsko podlehlo, Ukrajina vydírá a Německo se s velkými obtížemi brání. Možná i to je kamínek mozaiky na Merkelovou. Nezávislost surovin ne na Rusku, ale Ukrajině! A Sobotka s jeho lokajskou povahou...?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Mirec
před 10 měsíci

"USA útočí ze všech stran, aby rozvrátily Evropu".
EU je projekt nacistov, pokracovanie Adolfovho planu (resp. GP). Rozpad EU je teda proti planom GP.
Krajina kde GP sidli je tzv. neutralna a rozkazuje svetu (alebo chce rozkazovat).
Rozpad EU je logicky rozumny smer.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...