Strašné, zrušte okamžitě cesty do Londýna! Jaderný útok! Putin zešílel a zamořil stadiony!

 

S kyblíčkem za ním jezdili, až ho dostali, zločinci Putina!
S kyblíčkem za ním jezdili, až ho dostali, zločinci Putina!

 

Zoufalý Putin rozjel šílenou agresi. Jadernou! Zamořil Londýn poloniem! Všude vás čeká smrt! Nejezděte do Londýna! Strašné! Možná budou zrušeny všechny fotbalové zápasy Premier League! Čech utíká do Čech!!!

 

Strašné, strašné, strašné, půlku obyvatel Londýna čeká smrt!

Nejezděte do Londýna, Putin nastražil past!

Vyšetřovatelé našli stopy polonia na mnoha místech, kde oba ruští agenti tehdy v Londýně pobývali, včetně různých kanceláří, hotelů, letadel i na fotbalovém stadionu Arsenalu.

Všude, všude, všude v Londýně je polonium!

Advokát Litviněnkovy vdovy Mariny podle Reuters řekl, že lze hovořit o ruském „jaderném útoku v ulicích Londýna“.


Podle právníka Richarda Horwella agenti přenášením radioaktivní látky po městě poškodili zdraví obyvatel!

„Operace FSB byla pravděpodobně schválena Patruševem a také prezidentem Putinem,“ uvedl vyšetřující soudce ve svých závěrech, jak píše ECHO 24.

To v dalším zpravodajství čtk a iDNES už je skoro jistota...

„Po zvážení všech důkazů a analýz, které jsem měl k dispozici, jsem došel k závěru, že operaci FSB s cílem zabít Litviněnka byla schválená panem Patruševem a také prezidentem Putinem,“ uvádí slova soudce Roberta Owena BBC., píší na iDNES.

„Jsem potěšená", říká slavná vdova,  "že poslední slova mého manžela, ve kterých obvinil Putina, se ukázala jako pravdivá u britského soudu, který má nejvyšší nároky na nezávislost a spravedlivost,“ nechala se u soudu slyšet vdova po Litviněnkovi Marina.

Zároveň vyzvala britskou vládu, aby ze země vykázala ruské diplomaty, uvalila na Rusko ekonomické sankce a zákaz cestování pro Patruševa a Putina.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/putin-schvalil-vrazdu-litvinenka-tvrdi-soudce-flo-/zahranicni.aspx?c=A160121_104009_zahranicni_aba

Autor: ČTK

To vše je přebráno z čtk. Takže soudce nemá důkazy ani na to, jak skutečně Litviněnko zemřel, pouze se domnívá, ale jistota je, že za vším stojí Putin, protože důkaz je jasný: kdo jiný by to byl? „Důkazy ukazují, že jediným věrohodným vysvětlením je to, že ruský stát byl do Litviněnkovy vraždy nějakým způsobem zapleten,“ řekl Horwell k vyšetřování...

No, sice důkazy nejsou, ale když se najde na půlce Londýna polonium, tak kdo jiný by byl tak odvážný a všude to nosil s sebou? I když...

 

Zeptejme se vážně:

Jak je možné, že údajný vrah všude chodil za Litviněnkem, trousil polonium všude cestou, sám byl nepoškozen, avšak lidé na stadionech a vůbec v celém Londýně ano? Byl či byli proti poloniu snad imunní? Kdo dokáže kolem sebe rozhazovat jaderný odpad a v něm si vesele juchat a výskat? Nebo přivezli do Londýna jadernou bombu a rozhazovali to lopatkama?

A co sakra náš premiér Standa Gross, také ho oddělal prezident Putin? Také prý měl v sobě látky... Ježíši, je všude kolem nás Putinova smrt, když jsme seděli v Klukovicích na židli, na které seděl i náš mašinfíra Standa?

Promiňte, ale přece není možné, aby tyto debility skutečně tvrdil zkušený, kvalifikovaný soudce v právním státě.

Nebo snad už ano?

Nebo jsou to spíše zpravodajské hrátky....

Toto vše se mělo stát, až když získal britské občanství. Proč ne dříve, aby nepředal nějaké informace?  Tomu máme vážně věřit? A udělat ze msty takto složitou, neuvěřitelně složitou vraždu a lítat za ním po stadionech, kancelářích, v letadlech, hotelích či v metru... A přitom stačilo klackem přes hlavu a zmizet do Ruska. Ale jaderné polonium vézt až do Velké Británie...?

 

Rubriky: , ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Dalida
před 10 měsíci

Litviněnka omílá BBC jako nějaký hit. Pokud je mi známo z kanadských sdělovacích prostředků tak pan vlastizrádce Litviněnko pašoval na svém těle i polonium a takto se oddělal sám, Putin nemusel ani hnout prstem. A Litviněnkova manželka dodnes tříská na západě peníze za to co vypráví o udajné vraždě

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...