Čerstvá zpráva: USA zešílí, Rusko se dohodlo s Iránem na ropě!

 

Před několika minutami ohlásil Teherán, že dohoda není podepsaná, ale Irán "za určitých podmínek" souhlasí a je blízko k úplné dohodě.

 

Rusko, Saúdská Arábie, Katar a Venezuela jsou přesvědčeni, že nejsložitější jednání jsou ukončena a zbytek by měl dokončit Zanganeh (Irán) a Alexander Novak (Rusko). Vzhledem k tomu, že zítra odesílá Rusko rakety S - 300 na obranu země, asi nic už v cestě nebrání!

Katarský ministr energetiky a OPEC prezident Mohammed al-Sada vyjádřil opatrnou spokojenost.

Potvrdil to současně na Twitteru Finanční blog Zero Hadge a Ria Novosti. Ministr ropy Venezuely později informoval, že rozhodnutí o zmrazení podpořily Ekvádor, Alžír, Nigérie a Omán. S připojením souhlasil také Kuvajt, píše agentura Bloomberg.

 

Zajímavé je, že se sešli v 16 hodin místního času a v 18 hodin byly hlášeny rámcové výsledky. Zdá se, že dnes už jsou schopny dohodnout se dříve naprosto rozdílné i nesmiřitelné státy, protože už mají zabíjení americké armády plné zuby a s USA nic nechtějí nic mít!

red.

 

Rubriky: , ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
16:58 BST
před 9 měsíci

Saudi Arabia says it 'will not cut oil production'

http://www.independent.co.uk/news/busine...

Koumeles
před 9 měsíci

Kdo to z dohodu první poruši?

benda
před 9 měsíci

takže petr pokorný má dojemnou starost aby stamilionové země nezešílely, a dále rozvádí indicie o komplotu který měl zmasakrovat nacionálně uvědomělé síly v uličkách malé strany

Gratulujeme!

trolling
před 9 měsíci

Jakmile někdo začne odhalovat pravdu, kterou sděluje tisícům dalším lidí, je potřeba nasadit trolla.

benda
před 9 měsíci

to je mi ale nějaká pravda. Je taková povídka od Anatole France, Putois. Řeší se v ní zhruba ten problém, zdali pokud všichni budou mluvit o marxistickém vražedném komplotu proti nacionálně uvědomělým silám z 6. 2. jako by to byla hotová věc, zdali potom ten komplot vlastně nebude mnohem reálnější než celá Malá strana dohromady.

Myslíte že podle vzoru Jana Husa nebo Julia Streichera pro tu pravdu půjde petr pokorný i na popraviště?

vostok
před 9 měsíci

Bendo brundibáre, tak jsem se rozhodl. Budu tvým antitrollem. To jen abys věděl, že až sem budeš zase psát svoje manipulace a podprahové urážky, tak může - ale i nemusí - přijít reakce.

Jen zmražení produkce,
před 9 měsíci

ne snížení produkce. Dohodli se (Rusko, Saúdská Arábie, Katar, Venezuela) o zmražení současné úrovně těžby, která je přitom maximální - Rusko a SA jedou na max!

Pfff, to je dohoda na nic.

Saúdská Arábie ani těžbu z technologických důvodů snížit nemůže.

Zmražení
před 9 měsíci

na lednové produkci. A co to dělá s cenou je vidět vedle grafu! Reakce je okamžitá!

..
před 9 měsíci

Jj, reakce je okamžitá - jednodenní, a zítra zase v červených číslech. ;-)

Petr Pokorný
před 9 měsíci

Ty skoky dělá panika burzy. A je to dané riskem vteřin z půl vět. Toto je však první skutečná dohoda. Jistě že převis zatím bude, ale v USA se zrychlují defauty a tím zmražením se docílí časem rovnováha. Mazaná strategie Rusáků. A těm se posmíváme? Rusky už nenosí křusky, ale v USA si to stále myslí. Neboli Rusáci se poučili a nyní se přesouvá krize opět na západ!

Venda
před 9 měsíci

Myslím že by jste koukal jak se žije mimo velká města. ..v Rusku.Jsem tam pravidelně pracovne a vždy máme strach z místních nemocnic a z kvality potravin..o hygieně raději mlcim..ještě že existuje VODKA..Ale je pravda že 3 měsíční pracovní nabídka se nevyrovná zdaleka české. ..

Petr Pokorný
před 9 měsíci

Nedělám si iluze a věřím. Tato tématika je o stabilizaci země a trendu. Na druhou stranu zářný život USA odhalily záplavy v New Orleans (například, další jsou zoufalé útěky vždy z míst, kde se objeví Afroameričané) kdy krysy a špína vyplavila na povrch a vypověděla o USA to, co tají. Že jsou vyspělejší USA nikdo normální nepochybuje, ale je také faktem, že část náskoku je v obrovském zadlužení, které když bouchne, nic už USA nezachrání a nikdo neví, co s tím. A Rusko bylo strašně zaostalé. Ale všiml jste si, jak každoročně zpřísňují normy na kvalitu potravin, zatímco u nás teprve nyní vidíme, jaký hnůj nám ze západu posílali. Prostě trend je hlavní slovo. Souhlasíte?

Venda
před 9 měsíci

Normy jsou jedna vec..daj hodně na místní zdroje..to se mi libi.Ale např. prodej masa na ulici..žádný chladící pult je pro dost otrlé. A proto to každý zapije vodkou..

Petr Pokorný
před 9 měsíci

Víte, co se podívat jinam? Na západ jsem směl poprvé v roce 1990. V roce 1991 jsme byli v Bruselu. Totální šok: bylo teplo a ryby a mořské příšery se prodávaly venku na tržišti, bez ledu a chlazení - dovezené v noci. Za komunistů u nás by šly prodavačky do kriminálu. Nepřicházelo v úvahu. Všichni jsme žasli, že nás západ učí hygienu a "salmonelu". A já se snažím objektivně porovnávat. Dnes je salmonela u nás víc, než za bolševika. Záchody smrděly, ale chloramín vydesinfikoval vše. Nechci, aby se ta doba vrátila, ale skutečně neandrtálci na východě úplně nejsme. A Rusko bylo daleko, neskonale daleko za námi. Za posledních 15 let udělalo obrovský skok. A já to porovnávám trendem, nikoliv že Rusko předeběhlo USA.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...