Premiére Sobotko, ostře protestuji, abyste posílal peníze na uprchlíky ze Sýrie z důchodového účtu!

 


A domnívám se, že by tuto výzvu měli přijmout všichni slušní lidé České republiky!

 

Sýrii, (ale i Libyi a Irák) totálně rozvrátily USA a jejich spojenci, se kterými nemáme nic společného! Naši rodiče a prarodiče s těmito lidmi vždy žili v míru, jezdili tam pracovat, slovo nenávist tam bylo cizí a vraceli se nadšeni z bohatství tam viděného. Zahalení, nezahalení a především velice vzdělaní lidé. 

Pak se rozhodla vláda USA, že ten mír v Sýrii není ten pravý mír, bohatství není bohatstvím a že by to chtělo vybudovat více západní svobody a demokracie, protože jedině vláda USA ví, co je pro Syřany dobré. A tak za pomoci McCainů a dalších senátorů vznikla opozice, která nese prazvláštní americký název: "Mírová ozbrojená teroristická opozice"...

A budování začalo


 Důkazů o americké intervenci (nazývejme věci pravým jménem) je tolik, že bychom měli zahájit mezinárodní tlak, aby veškeré náklady hradila vláda USA a my bychom případně za tyto peníze do rozvrácených států posílali humanitární pomoc!

Premiére České republiky Sobotko, vládo České republiky

nepodporujte za peníze našich důchodců, nemocných dětí a jiných potřebných ty, kteří příště mohou shazovat rakety a bomby na naše hlavy, neboť jim dáváme neomezenou moc!


Navíc

zvrácenou propagandou a podporou zločinů na nevinných lidech jste pouze dokázali, že občané České republiky už se přiklánějí opět k Rusku a stále více lidí žádá vystoupení z EU a z NATO!

Nachceme krev nevinných lidí!

Jak je to ve skutečnosti s uprchlíky?

 

Zde to začaly USA masakrovat

 

Společně s Tureckem a Saudskou Arábií vyzbrojily opozici, založily Islámský stát a napadly legální vládu Sýrie v čele s Asadem, Libye (a předtím Iráku).

Následně lidé uprchli před šíleným mírovým zabíjením v čele s USA do okolí a po čtyřech létech zoufalství ve stanech dostali signál, že do Evropy je vstup volný. Pokud se Rusko nedohodlo s USA (samozřejmě tato zvrácenost neexistuje), prokazatelně utíkají ze Sýrie před válkou a tu na 100% nedělá Rusko, ale USA, Saudská Arábie a Turecko. Už jenom z prvního pohledu selský rozum napoví, že na běžence a útěky až do 30.září 2015 Rusko nemohlo mít žádný vliv.

Přesto to proamerický maistream tvrdí.
Přesto to proamerický maistream tvrdí.

 

Odmítám uprchlíky na našem území, ale nikoliv z tupé xenofobie. Odmítám uprchlíky, protože mají jiné vidění světa. Ale mám k nim vřelý vztah a chci jim pomoci. Nikoliv však způsobem, že tam pošleme pomoc a armáda USA je zase pozabíjí. Důkazů je dost! Ty už USA neutají, i když se náš mainstream a placení provokatéři z Bruselu a především USA zoufale snaží!

Toto šílenství rozpoutaly USA a zoufalí Syřané s ruským vojskem to hasí! Ale co v Sýrii zůstalo?

Jak jsme mohli být tak dlouho naivní a věřit USA?

 

 
 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...