Děsivá, skutečně podlá, děsivá a prašivá reportáž 15.2.2016 Reportéři ČT!

 

Protestuji, protestuji, protestuji, nejsme ruští agenti za ruské peníze! Je to sprostá a podlá lež!

Evropské hodnoty špinavě lžou!

 

Totálně zavádějící reportáž, odvádějící pozornost se samozřejmě známými postavičkami jako je Randák, zamotali do toho Suchého, Střihavku, Wericha na nějaké podrazové zprávy a označili hoaxem. Našli nějakou ruskou adresu a odkaz, vše propojili a výsledek byl jasný!


Jiří Vítek
Jiří Vítek

Vítek - šéf policejních odborů (v demisi) je zločinec a zaprodanec Putina, zvrácený přítel Arabů a manipuluje celou společností. A každý další, kdo bude psát špatně o provokacích, policejních zákrocích, bude zjištěn, pronásledován a bude s ním jednáno jako s ruským agentem, co jde proti českým zájmům za ruské peníze!

 

Toto ale není HOAX, toto se skutečně stalo, reportéři z ČT!

Lžete!

 

Toto je ten důkaz a žádáme vysvětlení!
Toto je ten důkaz a žádáme vysvětlení! V tomto prostoru (modrém) byly bitky a soustředili se tam kameramani a mainstream!
Vše ostatní bylo jinde!!!

Co si to dovolují? Jaké mají právo špinit tisíce lidí, kteří tam byli a viděli to na vlastní oči? Natáčeli na videa a vše je za ruské peníze prezidenta Putina?

 

Celé video zde: Reportéři ČT

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 9 měsíci

Na Hradčanském náměstí se 6. 2. sešlo kolem 10 tisíci lidí. ČT jako veřejnoprávní médium má za povinnost pohotově pravdivě informovat. Proto ukázala poloprázdné náměstí ještě dlouho před začátkem demonstrace v 15 hodin. Osobně jsem se oné demonstrace zúčastnil. Přístup byl pouze od Brusnice. Uzavření tak velkého prostoru snad nemělo obdobu ve srovnání z dobou totality u nás.

O demonstraci ČT v podstatě neinformovala, musela by ukázat složení demonstrantů /mně např. je 80 let/, klidný průběh i odchod "trychtýřem". To se "mainstreamu" nehodilo. Proto se média zaměřila na "střet" v Thunovské ulici a "žhářský" útok na "Kliniku". Mazaně byla odvedena pozornost od toho hlavního: většina občanů je PROTI masové nelegální imigraci do EU. Většina občanů podporuje a stojí za prezidentem Milošem Zemanem. /Proč asi byl znemožněný přístup na Hrad?/

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...