Je šok Schapira z propuštění Libanonce Fajáda pouze divadlem? Sobotka, Pelikán, Stropnický...

 

Americké velvyslanectví v Praze je prý šokováno tím, že Česko nevydalo Alího Fajáda a Chálida Marábíhodo USA.

 

Pro takový verdikt podle americké strany neexistuje žádné ospravedlnění. Vážně tím utrpí spolupráce orgánů činných v trestním řízení obou zemí a pouze to povzbudí zločinecké skupiny a teroristy po celém světě, uvedlo velvyslanectví v tiskové zprávě.

ALE!!!

Schapiro 2.února 2016 naléhavě žádal premiéra Sobotku o setkání a sešel se s ním na úřadě vlády.

Schapiro před tím jednal s ministrem Pelikánem a je ve stálém styku se státními zástupci

A dále

Divadlo kolem propuštění Alího Fajáda a Chálida Marábího, kdy tyto osoby jsou předávány před zraky mainstreamu krok za krokem.

Už dva dny se veřejně hovoří o našich zpravodajských službách, jací jsou to lemplové, byť nikdo nikdy jejich práci nehodnotí, neboť jsou to služby tajné! Velice tajné! A zde o tom žvaní ministr Stropnický, ministr Pelikán, Randákové a další povedení specialisté, rozebírá se v denících... Je to normální?

A pak vystoupí ministr Pelikán a razantně řekne, že se rozhodl.

 

Pak vystoupí premiér Sobotka, výjimečně se pochlapí a oznámí, že jsme svéprávná republika a nenecháme si od nikoho diktovat!


Pak ostentativně vystoupí velvyslanec Schapiro s tím, že je v šoku a toto bude mít obrovské následky ve spolupráci USA - Česká republika!

 Vážně takový expert na ruský, potažmo ukrajinský vývoz zbraní, důležitější než důležitý údajně pro USA a tady plazící se premiér Sobotka už kilometr před americkou ambasádou hrdě vystoupí, že mu mohou vlézt USA na hrb, neboť velmoc Česká republika si nenechá od nikoho do ničeho "kecat"?

A proč zůstal méně důležitý ve vazbě?

Nebo si vážně máme myslet, že americké tajné služby odešly "ke Flekům" a následně vyspávaly čtrnáct dní opičku, že izraelské služby odešly na dovolenou, když Fajád byl superdůležitý navíc v dnešní době Turecka, USA, Ruska a Sýrie??

Vážně této chronologii o naprosté neznalosti velvyslance Schapira předem a s následným postupem hrdosti a emancipace české vlády máme věřit? Uvidíme příští dny! Uvidíme, ale já tomu nevěřím, byť zákulisí samozřejmě neznám! Ale pokud by to byla náhodou pravda, hluboce smekám...

Petr Pokorný

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Facebook Petr Štěpánek ODS
před 9 měsíci

Nezaregistroval jsem, že by si toho kdokoli z našich slovutných "investigativních" presstitutů povšiml. Čeho? Lidovecký předseda Bělobrádek v Událostech komentářích řekl, že nevydání Fajáda do USA je rozhodnutím ministra spravedlnosti, nikoli rozhodnutím Bezpečnostní rady státu. (A tak nějak po lidovecku se od něho distancoval.) Nicméně se tím zároveň prokecnul, že Fajádovo vydání bylo předmětem jednání Bezpečnostní rady. (Účastní se jej všichni koaliční předsedové.) Vzpomínáte? Bezpečnostní rada se před několika dny sešla, aniž by sdělila proč. Teď je to jasné. Zároveň není těžké se domyslet, že vše, co se odehrálo, se dozajista odehrálo za souhlasu Spojených států. Vůbec si nedovedu představit, že Sobotka, Babiš či Bělobrádek, tedy všechno politici, které si Schapiro vodí na krátkém obojku, by se na americkou ambasádu neběželi poradit. Co z toho všeho plyne? Sobotka, Babiš, Bělobrádek i "šokované" Spojené státy pro nás občany hrají pimprlové divadlo.

Dodatek: Bohouš si byl s protektorem Šapitó pokecat 2. 2. 2016. Asi probírali výsledek primárek v Iowě.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...