Jsem jiná rasa: sejme mi za to Dienstbier a Šabatová hlavu?

 

Přizpůsobíme se?
Přizpůsobíme se?

 

Zvrácenost mutlikulturních zločinců se dotýká i tak běžných věcí, jako jsou české holínky. Pokud se tato věta někomu zdá jako fantasmagorie z kruhu protiunijních bláznů, čtěte dál.

 

Zakladatel Tomáš Baťa pochopil dávno před multikulturním řáděním a běsněním, že se nesmí ohlížet na nějaké fanatické výkřiky bláznů a rovnatelů árijských šablon, ale velmi dobře věděl, že česká rasa je v mnoha případech trochu jiná. Že pohodlí v práci, pohodlí v běžném životě nelze brát podle fašistických měřítek, ale podle skutečnosti, délky, váhy a ... Rasy!

 

V čem tkví ona záhada zdánlivé Baťovy dokonalosti?

 V dokonalosti toho, co vložila do názvu režisérka Chytilová: Kopytem sem, kopytem tam!

Nebo ševcovský napínák.
Nebo ševcovský napínák.

Tomáš Baťa, ale nejen on, dříve všichni kvalitní výrobci obuvi věděli, že skupina obyvatel žijící ve střední Evropě a nazývající se Češi má prostě často jiný nárt. Vysoký. Nemá to nic společného s plochými chodidly, špatně rostlými kostmi, ale prostě je to znak určité skupiny lidí.

 

A pokud se Šabatová či Dienstbier s právníkem Láskou rozhodnou, že to není pravda a všem budou stínat hlavy jako džihádisté, v menším případě budou odřezávat nárty, stejně další potomci části české rasy budou mít vysoký nárt.

 

Fakta: lyžařské boty, holínky a další vysoké boty prostě část občanů nemohou nazouvat a vyzouvat. Nárt je prostě vysoký a je to strašný problém. Proto ševci – skuteční odborníci, měli vždy dva druhy kopyt. Jedny pro rasu, která má nízký nárt a druhé pro rasu, která má vysoký nárt.

Mohou toto pochopit experti "multikulti" a fanatici ze ziskových, neziskových lidskoprávních organizací?


P.S. Problém je, že nás snaží navléci do nesmyslných velikostí a holínky, lyžařské boty či kozačky prostě pro českou rasu nikdo už nevyrábí! Máme si prý amputovat nohy, abychom nevybočovali...

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

benda
před 9 měsíci

je to spiknutí židů, marxistů, a plutokratů proti poctivé árijské české rase. Úmyslem zjevně je všem dobrým Čechům amputovat nohy, jak odhaluje pokorný. Kdo problémy s botami nemá, není Čech, a jeho majetek bude arizován

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...