Kdo připravil masakry a zabíjení v Praze, ke kterému naštěstí nedošlo?

 

Provokace naprosto jasná!
Provokace naprosto jasná!

 

 Stejně tak záhadná režie pod dohledem elit typu Dientsbier, Šabatová, TOP 09 a známých provokujících postaviček, které však policii (vedení) vůbec, ale vůbec nezajímají, protože jsou hluboce eurounijní, sluníčkářské, multikulturní...

 

 

Kdo je ten společný jmenovatel, když to jeden háže na druhého, byť důkazů minimálně o "nenormálnosti" je už dost? A my starší jsme ty provokační akce mnohokrát prožili, než aby nás nějací nováčci oblafli!

 

Důkaz, že tam byli pouze slušní občané České republiky!
Důkaz, že tam byli pouze slušní občané České republiky!

Kdo vydal příkaz vyvolat masakr jako 17.listopadu 1989?

Kdo okopíroval represe z bolševických let, kde nás nahnali na "Palachy a Srpny" do úzkých koridorů a tam nás řezali STBáci s obrovským potěšením? A že se tak v sobotu  nestalo, bylo zásluhou občanů, kteří šli protestovat na Václavské náměstí a Hradčanské náměstí, ale odmítli se střetnout k zoufalství těch, kdo tento zločin plánoval včetně jakéhosi Paulcynského a Cemplara!

Druhá věc je, že jsme nehledali senzaci, ale podhoubí toho, co se s námi provádí a na tyto otázky by následně měl odpovědět někdo, kdo je zodpovědný! Mělo se vážně schylovat ke zločinu a následně hodit na "Konvičky a Okamury"?

A zde amatérské zakreslení, jak byly rozloženy akce v Praze - viz titulek a obrázek v úvodníku

 

Tohle vážně nejpovolanější neviděli?
Tohle vážně nejpovolanější neviděli?

Takže všichni, kdo chtěli na Hradčanské náměstí, museli absolvovat tuto trasu (fialová). Mnozí přišli, o půl hodiny později, jiní se tam nedostali vůbec. Jedna tramvaj 22 to nezvládla. A každý si může na internetu najít, co se v oblasti provokatérů dělo. 

 

Podobnou záhadou obvinil i nejpovolanější:


Šéf Unie bezpečnostních složek šokuje. Odhalil v zakuklených útočnících policisty a vyzval Chovance k odstoupení

7. 2. 2016 16:35

Předseda Unie bezpečnostních složek Jiří Vítek se na svém blogu na serveru iDnes.cz vyjádřil k sobotním demonstracím, které se konaly v Praze. Zároveň vyzval ministra vnitra k odstoupení.

VIDEO


 A další!

Celý příspěvek Jany Černochové na Facebooku:

Odsuzujte stejně jako já násilí, ale ne pokrytecky a selektivně, prosím. Až se budete někteří dojímat nad chlapci a děvčaty, squattery z Kliniky, přečtěte si laskavě tohle a nedělejte z toho Křišťálovou noc a útok nácků proti migrantům, když, jak předpokládám, teprve začalo policejní vyšetřování! Tady už je jeden podnik tzv. Řízkárna více než rok terčem útoků, majitelům hoří auta, několikrát týdně se odehrává vyklizení celého komplexu, oznámení o jedech v jídle etc.....Za co? Propustili jednoho zaměstnance, kamaráda squatterů z Kliniky. Ale o tom, co dělá partička z Kliniky jiným se tady už pokrytecky nepíše, ani se za Řízkárnu nedemonstruje, nesbírají se peníze na náhradu škod. Může to být náhoda, nevím o tom víc, než sem dávám, ale v minulém týdnu se na poslance hromadně obrátil údajný zoufalý majitel Řízkárny, dávám to sem včetně mojí odpovědi s nabídkou na interpelaci na MV, zatím se zpátky neozval. Čtěte od konce.

Vážený pane Krulče,

události kolem Vašeho podniku a útoky, kterým čelíte, považuji jednoznačně za nezákonné projevy teroru a šikany, které nemají v demokratické společnosti co dělat. Považuji za hrubé pochybení policie, že není schopna ochránit majetek a zájmy člověka, který čelí takto nevídané vlně násilí a výtržností ze strany extrémistů. Jednoznačně platí, že ať je předmět původního sporu jakýkoliv a pravda na kterékoliv straně, nelze připustit, aby byly k řešení vzájemných konfliktů užity prostředky teroru. Od toho zde jsou soudy a i jiné rozhodčí orgány. V právním státě nelze brát "spravedlnost" do svých rukou takto podlým a neurvalým způsobem. V obraně vůči extrémistům máte mou podporu a pokud souhlasíte, jsem připravena interpelovat v této záležitosti ministra vnitra.

S pozdravem,

Mgr. Jana Černochová

 Divné je, že při odchodu z Hradčanského náměstí byli občané vystaveni stejné šikaně v úzkém koridoru, kde mohlo dojít k totálnímu masakru, ale nikdo to jako nebezpečí nevyhodnotil, byť laickým pohledem, kdy obrovský dav jde do uzounkého koridoru mohl v případě paniky někoho ušlapat! (Opět viz původní obrázek a zde další foto:

 

Vážně pár stovek lidí?
Vážně pár stovek lidí?


Kdo vlastně byli ti se zápalnými lahvemi spojovaní s poklidnou demonstrací všech účastníků na Václavském náměstí a na Hradčanech? Kdo tuto zločinnou strategii vytvářel? Proč se ve veřejných sdělovacích prostředcích mlčí o té "záhadné protistraně"? Nebo to vážně nevědí nebýt nás? Neměl by nám dát někdo odpovědi včetně primátorky Krnáčové, prezidenta Tuhého, ministra Chovance a především premiéra České republiky?

 

Tyto otázky nejsou směrovány na policii ve výkonu a pořadatele mítinků úředně ohlášených, kteří, pokud jsme mohli pozorovat, také provedli kvalitní a bezchybnou práci. I lidé z antikonfliktního týmu, byť jsem se snažil dozvědět, proč to tak je. Z této strany pochvala. Ústřední otázka zní: proč ti, co připravovali dokumentaci a systém demonstrací tak, že mohlo dojít k masakrům, nebo těžkému ublížení na zdraví včetně policistů, nic údajně netušili, když každý občan, sledující dění se chytal za hlavu, kdo to vymyslel. (I Nezávislá televize Studio Report na to předem upozorňovala)

Nebo to bylo záměrem?

 Vše do sebe zapadá jako kolečka švýcarských hodinek...

Jak je možné, že lidé na vše upozorňují, ale elitní kapacity policie a vlády (magistrátu) nemají ani tušení?

Takže legitimní otázky občana zní:

1) Proč nechaly úmyslně státní orgány obklíčit partami provokatérů "sluníček - Cemper, aktivista Pražského Majdanu Tomáš Peszyński  a dalšími ústřední velké demonstrace?

2) Jaká byla koordinace mezi ústřední správou Prahy, státu a nejvyššími složkami police?

3) Je logické, aby všechny přístupové cesty byly zataraseny provokačními skupinkami a hlídanými policisty, aby nikdo nemohl projít?

4) Proč Česká televize zásadně ukazuje provokatéry a grázly jako chudáčky, zatímco ti slušní jsou grázlové a zločinci?

5) Jak je možné, že Dientsbier a Šabatová neomylně vždy na slušné ukáží jako na lotry, Dientsbier má vždy monolog, jak se ubližuje utečencům a menšinám, ale jak strašně trpí většina při styku s menšinami, se zveřejňovat nesmí?

Co se dělo na Hradčánském náměstí: slušní lidé, pouze se tleskalo a pískalo. Žádný exces. Důkaz je níže. A co oznámili provokatéři z centra? 

Nenávist a tupost. Takhle ne!

Centrum zdůraznilo spojitost útoku se sobotními demonstracemi proti islámu. „Vyzývá také lidi, kteří se účastní islamofobních demonstrací, aby si uvědomili, koho tímto způsobem podporují,“ dodalo.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/utok-na-komunitni-centrum-klinika-reakce-fpk-/domaci.aspx?c=A160207_135520_domaci_hro

 Kdo si z nás dělá nejen legraci, ale dokonce jak za komunistů připravuje masakry, do kterých se, díky Bohu, zatím nikdo nedostal?

Nevážený pane Cempere, navíc nemáte, než zablokovat přístup na Hradčanské náměstí?

Hradčanské náměstí včera odpoledne

A poslední "záhada" byla na závěr.  Ač z dokumentů a natočených filmů jasně vyplývá, že lidé kolem "Konvičky a Okamury" byli slušní, spořádaní, museli absolvovat potupný odchod z Hradčanského náměstí uzonkou uličkou, zatímco provokatéři měli volnost všude vůkol. Ta záhada spočívá v tom, že na Malostranském náměstí byl klid, dvě ohniska o pár desítkách byla viz mapka, ale uzavřená oblast pro všechny byla neuvěřitelně obrovská. Koho měli policisté bránit, když ti údajní zločinci byli uvnitř a navíc naprosto mimo? Nebo měli něco policisté (kukláči) uklidit, protože ani metro na Malostranské nestavělo? Prý na naši ochranu. Jenomže uvnitř byli pokojní civilisté, kteří směli ven, ale prokazatelně slušní lidé odcházející z demonstrace dovnitř nesměli. Všichni policisté, ale ani členové antikonfliktního týmu neměli ponětí, co se děje.

 

Toto je záběr z pohledu od Hradu:

 

PROČ?

Vzhledem k tomu, že všechny tyto zvláštní souvislosti nedokážeme vyhodnotit, osobně požádám pana Vítka z policejních odborů, aby nechal posoudit, zda je to "normální" postup policie, která má "Pomáhat a chránit"!

 

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

záhada
před 9 měsíci

Přesně tímto slovníkem nás uráželi komunisti v Rudém právu. Štvavé rádio Hlas Ameriky, Štvavá vysílačka Svobodná Evropa. Nepracoval jste v Rudém právu?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...