Obrovská demonstrace v Moskvě proti Putinovi, režim se hroutí...

 

Přes sedm a půl tisíce lidí se v sobotu odpoledne zúčastnilo pochodu Moskvou u příležitosti prvního výročí vraždy opozičního politika Borise Němcova.

Toto dramaticky hlásí všechna naše proamerická mainstreamová média.

 

A také to pravda je. 7,5 tisíce je velké číslo, takže zprávy, které mainstream nevydal či lehce se jenom zmínil, jsou zanedbatelné... (pod klipem)

 

Až na malilinkou záhadu: jaké prapory nesou? A...

ČTK sice píše, že „Němcov kritizoval Kreml za zhoršující se ekonomickou situaci“, ale nenapíše, že v roce 1998, kdy byl tento oblíbenec americké diplomacie vicepremiérem, Rusko ekonomicky zbankrotovalo a sociálně v podstatě zkolabovalo (ruský stát se v platební neschopnosti ocitl 17. srpna, Němcov ve funkci skončil 28. srpna 1998).

Veřejnost tak nadále čelí mediální masáži a manipulaci, jejímž důsledkem má být mimo jiné přejmenování pražského náměstí Pod Kaštany, kde sídlí Velvyslanectví Ruské federace, a pojmenování tohoto náměstí právě po Němcovovi.

 

A pozor!

O malilinkaté, skutečně malilinkaté demonstraci v Londýně v sobotu proti modernizaci jaderných zbraní Trident se vůbec nic nebo skoro nic nepsalo a neříkalo. Proč také, když tam bylo

pouze 60 000 - 70 000 lidí.

Foto Kitwood

A že v Polsku ve Varšavě demonstrovalo v sobotu 80 000 lidí trošičku v masmédiích proběhlo, ale té ruské obrovské demonstraci se to přece nevyrovná.

 

Každý totiž ví, že 7 500 ruských je víc, než anglických 60 000 nebo polských 80 000. Copak jste nechodili do ZDŠ, abyste to nedokázali porovnat? Přece nemůžete věřit, že by se mýlili američtí, potažmo bruselští politici a novináři. Tak naivní nemůžete být. Nebo jo?


 

CcOwHrQW8AAqrur

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 8 měsíci

Prosím, smyslem není upozornit na to, kdo je lepší. Ale pravdivě informovat co se kde děje, když u nás slyšíme a vidíme pouze to, co projde cenzurou. Nebo v jednořádkových připomínkách - je přece svoboda slova... (Tato stránka je dokonce proti bruselským nesmyslům, takže bych měl souhlasit, ale naše média jsou - viz nadpis.) Ale děkujeme za připominku.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...