Za nacistů a Hitlera gestapo odposlouchávalo za dveřmi. Dnes Facebook...

 

 Mark Zuckerberg Facebook
Mark Zuckerberg Facebook

 

Za bolševiků v padesátých letech dělali totéž komunisti. Pak se lidé ztráceli na dlouhá léta neznámo kam. Někteří navždy.

Je rok 2016 a Obama vyhlásil opět válku svobodě

Lež má opět krátké nohy. Mnozí protislovanští xenofobové se smějí, že pronásledování je snad naše fobie a že USA vláda s tím nemá nic společného, neb ctí svobodu projevu. Skutečně?

Kam jsi šla svobodo americká?

I hrozby kriminálem se objevují. Tak v čem se liší gestapo, STB a současná garnitura? Cenzura, pronásledování, vyhrožování každému, kdo ma jiný názor než názor menšiny. Ale není problém v menšinách. Problém je s těmi menšinami, které se nechtějí vzdát svých návyků, cesty a schodiště mají za wc, řvou od rána do večera apod. Je záhadou, proč nás zrovna značkují a uráží ti, co se od těchto skupin oddělují vysokou zdí, nebo mají ochranky!

22.března 2014

Americký prezident Barack Obama se setkal s šéfy několika největších amerických internetových firem včetně společností Facebook a Google. Diskutovali spolu o jejich obavách týkajících se sledovacích aktivit americké Národní agentury pro bezpečnost (NSA).

Jak následně oznámil Obamův úřad, pozvaní byli například Eric Schmidt z internetového gigantu Google, Mark Zuckerberg z Facebooku či Reed Hastings, šéf společností Netflix, která se zabývá distribucí videa přes internet. Schůzka v Bílém domě trvala asi dvě hodiny.

"Prezident zopakoval závazek své administrativy, že učiní veškeré možné kroky, aby lidem poskytl větší jistotu, že jejich práva jsou chráněna i při zachování důležitých nástrojů, díky kterým jsme v bezpečí," uvedl Bílý dům ve svém prohlášení.

  "I když americká vláda učinila některé užitečné kroky směrem k reformě svých sledovacích praktik, stále to není dostatečné," uvedl mluvčí šéfa Facebooku. "Lidé na celém světě si zaslouží vědět, že jejich informace jsou v bezpečí a Facebook bude i nadále naléhat na americkou vládu, aby byla více transparentní, pokud jde o její praktiky a aby více chránila občanské svobody," řekl Mark Zuckerberg.

  "Telefonoval jsem prezidentu Obamovi, abych dal najevo zklamání nad škodami, které vláda vytváří pro celou naší budoucnost špiclováním všech občanů. Bohužel to vypadá, že skutečná a úplná reforma přijde až za dlouhou dobu," dodal šéf největší internetové sociální sítě, kterou používá asi 1,2 miliardy lidí.

 

 Je 26.2.2016 a...

„Myslím, že jsme v Německu donedávna neodváděli dost dobrou práci a že bude třeba ji zlepšit,“ naznačil Zuckerberg další přístup Facebooku ke kritickým komentářům, které se objevovaly na sociální síti na adresu přistěhovalců. „Pro nenávistné příspěvky není na Facebooku a v naší komunitě místo,“ zdůraznil Zuckerberg.  Speciálně v Německu bude Facebook přistupovat k běžencům jako ke skupině, která potřebuje mimořádnou ochranu, a podle toho bude vyhodnocovat i příspěvky, které se jich týkají.

V budoucnu by se tato pravidla měla rozšířit a uplatňovat po celém světě.

 

 Facebook  a Zuckerberg se nechlubí tím, proč cenzuruje, co je vhodné, co je nevhodné. Důležité je, že vypadá jako pan Čistý, ale to může činit pouze s lidmi, kteří se nesnaží vše ověřit. Pravda je však jiná...

 

P.S. Pro koho po této dohodě připravuje Facebook novou přesnou mapu světa? Menlo Park (Kalifornie) - Na světě žije přes sedm miliard lidí. U některých z nich ale USA neví, kde "přesně" bydlí.  Facebook zanalyzoval téměř 22 milionů kilometrů čtverečních. "Pomocí naší neuronové sítě jsme kvůli tomu prošli 14,6 miliardy snímků," tvrdí společnost.(Prý rozvojové) Jenomže "vycházeli z celkem základního předpokladu, že když vidí budovu, tak musí existovat lidé, kteří tam žijí," vysvětluje vědec z Kolumbijské univerzity Robert Chen. A tato mapa má být nejdokonalejší studií, kde kdo je a kde kdo žije. Proč toto musí mít vláda USA a tajné služby USA a nikoliv vlády jednotlivých zemí? Kde tuto drzost bere nejvíce vyzbrojený stát světa?

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

benda
před 8 měsíci

dokumentace zločinů americké židoplutokracie pařátem pokračuje. Mark Zuckerberg chce na svém soukromém pozemku ztěžovat život nacionálně uvědomělým silám...tyto židovské komploty a manipulace má však čtenářstvo pařátu prokouknuté, a daleko s nimi Zuckerberg nedojde

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...