Americké banky, bankéři a Wall Street ostře proti Obamovi: chceme prodělávat a ne stále vydělávat!

Máte-li dojem, že se někdo pomátl na rozumu, tak jednoznačný souhlas. Domníváte-li se, že je to vymyšlený HOAX proputinovské propagandy, tak jednoznačný (ne)souhlas. A důkazy na závěr.

Na aktuální zprávy ze včerejška nejdříve dotazník:

Půjčili byste peníze člověku zadluženému a bez práce?  Ne?

Koupili byste si dluhopisy, kdybyste věděli, že z nich zbyde jenom cár bezcenného papíru a nazpět nikdy peníze nedostanete? Také ne?

A věříte tomu, že takto se údajně chovají největší experti světa, bankéři a  finančníci z Wall Street? Ne? A věřte, že já také ne.

Přesto to tvrdí vláda USA, a včera všechny zpravodajské servery (nutné podotknout vazalské, proamerické, ponížené).

PRÝ

Rusko hraje na světové scéně velmoc, hospodářsky je to ale stát před kolapsem.

Tak tuto zprávu najdete napříč všemi proamerickými mediálními zdroji. Koupili byste si dluhopisy takového státu, který je před zhroucením? Já s naprostou jistotou ne. Zaplatit milion a zpět dostat desetikorunu je hodno leda hlupáka, když to předem vím. Jak si ale potom vysvětlit, že jsou lidé z USA, kteří to chtějí udělat? Jsou samaritáni? Nesmysl. Tak co teda?

 

A vůbec, kdo jsou to ti zvláštní lidé, co chtějí údajně prodělávat?

Tak se podržte: prý Číňané a Japonci. No budiž, ale: Citigroup, Goldman Sachs, J.P. Morgan a Morgan Stanley je už přece jenom silné kafe. Tito samaritáni dle Obamovy administrativy budou kupovat bezcenné papíry. Takže "Vlci z Wall Street" se zbláznili a nyní chtějí prodělávat, protože se to stalo smyslem jejich života...

Začíná to být taková fantasmagorie, že "Evropské hodnoty" jsou proti tomu čajíček.

 

Fakta:

Rusko vydává dluhopisy. Narozdíl od řeckých je o ně obrovský zájem. Dokonce takový, že se ke koupi chtějí přidat i americké významné bankovní domy jako Citigroup, Goldman Sachs, J.P. Morgan a Morgan Stanley a další a další. Sankce proti Ruské federaci totiž západním bankám nezakazují účastnit se aukcí dluhopisů. Zapovězeny jsou obchody s jednotlivými sankcionovanými bankami a podniky, píše Die Welt.

A to dostalo administrativu USA do totálních kleští: má narychlo zakázat bankám vydělávat? Ten zákon by musel být schválen během pár týdnů. Navíc by musel přiznat, že Rusko není zemí, která se podobá Řecku a tudíž lžou, nebo se Ruska bojí a nařídí, aby byl nákup zakázán. Je totiž absurdní, aby všichni bankéři a věhlasné bankovní domy nevěděly, jak na tom Rusko je a vědělo to pouze pár politických tajtrlíků z Bílého domu.

A tak přispěchali zatím na pomoc lokajové z mediálních serverů a oznámili, že bankéři to nakoupí pouze proto, aby pomohli Rusku, neb Rusko nemá žádné prostředky a je před kolapsem. Prostě jsou to samaritáni.

Vážně úžasné zprávy a kdo se tomu směje, nechá ho Langšádlová s Gabalem zavřít.

 

"Echo"  na tuto kravinu nám bylo zasláno z ECHO 24:

Putinův riskantní tah na šachovnici dluhopisů

A ECHO 24 to zase převzalo z:

Celý článek si můžete přečíst zde.

A tato blábolovina je jenom zahřívací kolo! Vysvětlení bude zítra podložené čísly a fakty. A stojí to za to. Prostě ta ruská krize je strašná...

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...