Kdy se Evropa vrátí k politickému normálu? Jednoduché a přitom tak těžké!

 

Slyšet nářek a vřískot politologů o tom, že volby zase dopadly jinak a posilují strany, které se vymykají běžnému systému je už na hlavu. Jenomže...

 

Může někdo vysvětlit, co je běžný politický systém?

Samozřejmě je tisíce teorií, ale není horší gauner, co zdánlivě obhahuje demokracii a svobodu a přitom každý den vypouští urážky z úst a napadá široké okolí, pokud není po jeho? V Evropě a dokonce dnes už i v USA vzniká obrovský tlak mlčící, neagresivní většiny, která prostě odmítá viditelné lži a podvody a současně pod záminkou ochrany svobody slova uřezává fakticky svobodu slova!


Zažili jsme to při útocích na "Dva tisíce slov".

Zažili jsme to v roce 2000, kdy spacák Ruml a jeho přátelé obsadili velín České televize.

Zažíváme to dnes, kdy Gabal, Langšádlová a jakási partička Evropské hodnoty v zájmu svobody slova vyhrožuje každému, kdo žádá skutečnou svobodu slova, prostě svobodu slova se vším všudy.

Ta svoboda slova má být taková, že svobodně se bude psát a mluvit, co nám úzká skupina Evropských hodnot a sluníček  dovolí? Není to zvrácené?

 

Za bolševika se smělo psát a mluvit, co nám bolševická struktura povolila.

Otázka zní: nejsou ve skutečnosti přesvědčením bolševici a zabijáci svobody dnes ti, co každému vyhrožují, že ho zlikvidují v zájmu svobody slova? A pejorativně nazýváni sluníčkáři? Není absurdní, že nejagresivnější je zvláštní sorta lidí přezdívaná "sluníčkáři a zastánci multikulturalismu"? Lze se podívat všude kolem, kdo je nejagresivnější a nejnenávistnější. Stačí, když oznámíte, že chcete chránit svoje děti, vnoučata, že váš dům je skutečně váš dům a už to je základem nálepkování, že nedáte-li klíče od domu či státu, jste minimálně náckové a to je nejméně urážlivý název. Přitom jsou skutečně schopni něco udělat Dienstbierové na ochranu slušných lidí?

Zmizela romská otázka, že se o ní nemá psát?

Zmizelo násilí, že se o něm přestalo psát?

Zmizely obskurní strany, že se o nich nesmí psát?

To, co se děje v Evropě, má jediného společného jemnovatele - svoboda je opět jenom pro někoho.

Urážet se smí jenom určitá část politického spektra, zatímco opačně je to trestné. Nebo minimálně pronásledované.

Zneužívání sociálních výhod smí jedna skupina, ale opačně je to náboženská nesnášenlivost či dokonce rasismus.

 

 Na sociálních hodnotách se nepodílí ti, co do nich vkládají peníze, nebo prostě nemohou, ale ti, co nejvíce vyhrožují a řvou. A když se potom mlčící, slušná většina obrátí na demokratické zastupitele, je odhozená jako smrdutá přítěž, přestože právě ona vytváří sociální hodnoty, ze kterých se pak čerpá. A ze kterých žijí i údajní demokratičtí zastupitelé. Na koho se pak má slušný člověk v zoufalství a strachu obrátit? Slaboučký intelektuál s poskakujícími brejličkami na nose se nepostaví do čela slušných lidí.

Tak proč je takový údiv napříč západním světem, že si lidé volí do popředí ty, kteří (v případě, že to skutečně udělají) mohou zajistit občanům návrat svobody?

 

Jistě, je to ošidné, totéž sliboval Hitler a v zájmu čistoty pak žilo v tragédii půl světa. Tak kde je ta hranice? Slovo rasista, xenofob či nácek používá každý, jak se mu to hodí. A morální elita dnes neexistuje, maximálně moralistická, poslušná někomu. Potom není divu, že hodnoty si každý přizpůsobí vlastnímu já.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Doga malor
před 8 měsíci

Dovolil bych si nesouhlasit za komoušů jsem si řikal a nadaval co jsem chtěl výsledek: Práce tvrdá venku v úkolové mzdě , za malý byt odsouzen pracovát 10 let u Stavomontaže HK, garáž bez nároku,atd atd. Neangažován proklínal bolševika nemáš nárok, řekl bych toto dneska za tohohle demokratickeho režimu by jeho tvůrce se svojí disidentckou partou přežil tak 2 měsíce

..
před 8 měsíci

ČULÍK (BRITSKÉ LISTY) UŽ I UDÁVÁ! Udal lékaře anesteziologa MUDr. Vladislava Rogozova, že publikoval "islamofobní" články v českých Parlamentních listech a na svém českém blogu.

Jeho britský zaměstnavatel, nemocnice Royal Hallamshire Hospital, nyní přezkoumává, zda je kritika muslimů ze strany českého doktora rasistická. Hrozí mu, že přijde kvůli Čulíkovi o práci v Británii.

http://www.thestar.co.uk/news/sheffield-...

NWO důchodců
před 8 měsíci

Kdy se Evropa vrátí k politickému normálu? Až skončí New World Order of Pensioners!

David Rockefeller - věk: 100 let - povolání: filantrop - bydliště: Kykuit, 381 North Broadway, Sleepy Hollow, NY, USA
Jacob Rothschild, 4. baron Rothschild - věk: 79 let - povolání: filantrop, dříve investiční bankéř - bydliště: Eythrope Park, Eythrope, Aylesbury, Buckinghamshire, HP18 0HT, Velká Británie
Sheldon Adelson - věk: 82 let - povolání: majitel kasín a hotelů v Las Vegas a největšího kasina na světě v Macau v Číně, největší sponzor kandidátů Republikánské strany - jeho rodiče se přistěhovali do USA z Ukrajiny
George Soros - věk: 85 let - povolání: filantrop, dříve burzovní spekulant, největší sponzor kandidátů Demokratické strany - jeho rodiče se do USA přistěhovali z Maďarska
+ Henry Kissinger - věk: 92 let - bývalý ministr zahraničí USA (Kissinger k nim tak úplně nepatří)

lubajs
před 8 měsíci

Pár rozmařilých a nechutně bohatých židovských dědků nad hrobem se baví tím, že rozesírají celý svět.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...