Musíme ostře odmítnout bezvízový styk s Ukrajinou a Tureckem!

 

Původní obyvatelé rychle mizí!
Původní obyvatelé rychle mizí!

 

Pokud premiér Sobotka za svoji osobu a nikoliv za národ bez jeho svolení na tyto podmínky přistoupí, musí být nové volby se svolením občanů, kterých se smlouva týká!

 

 

Několik nevládních organizací ve Španělsku zaslalo do Poslanecké sněmovny požadavek s více než 100 tisíci podpisy, aby vláda země nepodpořila dohodu mezi EU a Tureckem, spojenou s uprchlickým problémem.
Proti dohodě ve stávající podobě se vyslovil španělský ministr zahraničí José Manuel García-Margallo a označil ji jako "nepřijatelnou a v rozporu s mezinárodním právem". Vůdce opozičních socialistů Pedro Sánchez byl podle deníku Politico mnohem razantnější : "Je to pakt hanby!" 

Nikósie zmrazila pět ze šesti bodů dohody mezi Tureckem a EU, souvisejících se vstupem Ankary do EU, píše deník Politico.

Odpor k dohodě dává otevřeně najevo i Maďarsko. Odmítá hlavně zásadu „za každého Syřana vráceného Turkům Syřan do Unie“. Podle premiéra Viktora Orbána by přímé přesazování imigrantů z Turecka do EU bylo jen „přiléváním oleje do ohně“.

Rakouský prezidentský kandidát FPÖ Norbert Hofer otevřeně žádá, aby vláda smetla dohodu s Turky ze stolu.

Francouský prezident odmítá také německou smlouvu s Tureckem!


A nyní důvody u nás, protože jinak je každý nařknut ze všech neřestí světa!

Málokdo si uvědomuje, že v okamžiku podpisů s Tureckem a Ukrajinou by se státy střední Evropy dostaly dokonce do dvojí palby. Už dnes se odhaduje, že součet legálních a nelegálních Ukrajinců v České republice je kolem půl miliónu. A žádostí je tolik, že to úřady nezvládají a dokonce ministr Babiš prosí, aby mohl další zaměstnance za nízkou mzdu z Ukrajiny urychlit. České firmy naberou až pět tisíc Ukrajinců, jazykovou... V okamžiku otevření hranic pro tyto dva státy pak exodus uprchlíků už nikdo nezastaví. Navíc při totálním rozvratu Ukrajiny je jasné, že by to byla dlouhá, zelená míle, kdy by všichni z dálného východu  měli cestu volnou a my bychom nemohli uzavřít hranice, protože bychom byli vázáni dohodou, kterou se snaží Hujerovsky podepsat Sobotka, byť navenek se bije v "dětská prsa", že nás ochrání...

Pokud tedy migranti hledají skuliny, přes rozvrácenou Ukrajinu by už je nikdo nezastavil!

A my bychom se následně dostali pod dvojí palbu: na západě jim bude země brzo horká, protože tlak se zvyšuje a ustoupit mohou do České republiky, z východu bychom dostali zásah od Ukrajinců a Turků. Kdo vymyslel tuto strategii, jíž Sobotka podléhá?

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Baša
před 8 měsíci

Teraz nie je čas na riešenie čapích hnízd, teraz je čas na to, aby vnuci a deti českých komunistov, ale i samotní komunisti volajúci Putina svojím prezidentom povstali v celonárodnom poryve... a definitívne vyškrtli Ukrajincov spomedzi slovanských národov :) Pepovi z orlických hor ide o kejhák, držíme mu palce, aby inváziu prežil :)

Dagmar
před 8 měsíci

A právě proto se řeší čapí hnízdo. Abychom neměli čas řešit podstatné věci.

Doga malor
před 8 měsíci

Je to pořád stejné a nadálé bude takový představitel této parlamentní party je špičkový a vyzrálý kejklíř Mirda Kalousek za komoušu kde získaval první kvalifikaci se označovaly, vyrazem: dělník pera, pracující inteligence.Dnes frenetický pravičák jak naco!!!

pepík z orlických hor
před 8 měsíci

Je třeba organizovat masové protesty po celé republice.Myslím, že se spousta lidí zúčastní.Jinak nás to dítě Sobotka a herec Stropnický dostanou až do pr..no však víte kam.Teď není čas na řešení
čapích hnízd, teď nám půjde o kejhák.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...