Teroristické akce černochů a Hispánců na akcích Trumpa, média píší, že se příznivci Trumpa rvou!

 

Donald Trump
Donald Trump

 

Je s obdivem, jak média dokáží den co den úmyslně demagogicky zaměňovat pořadí, co se vlastně děje a vzhledem k tomu, že je to od USA až po Českou republiku, může to řídit i sám Putin?

 

Rvačka příznivců a odpůrců donutila Trumpa zrušit míting v Chicagu

(píší sluníčkáři  v médiích)

Přitom evidentně i ze záznamů je vidět, jak černošská tlupa se chová jako teroristé, policie to nezvládá a černoši pak řvou, jak zmasakrovali demokratický mítink a Trump, aby se nikomu nic nestalo, raději akci rozpustil. Přesto se napíše, že Trump je kontroverzní stejně jako jeho příznivci!

Kam zmizela americká svoboda a slušní novináři?

 

Na Hradčanském náměstí se sešly tisíce slušných lidí proti exodu Arabů

Novináři dostali echo, že rvát se bude pár teroristů se Slávisty, (což měla být akce fašistů, nácků a rasistů od Konvičky) A tak byli přítomni podivné šarvátce za hlasitého humbuku policistů, zatímco obrovská demonstrace na Hradčanském náměstí, kde i odchod byl připraven tak, že lidi policisté nahnali do uzounké Konvické uličky a přesto se nic nestalo, protože lidé byli slušní a přesto média oznamovala:

To není Hradčanské náměstí!! Takže to ani nemůže být Konvička! Lžou!
To není Hradčanské náměstí!! Takže to ani nemůže být Konvička! Lžou!

na akcích proti islámu byly rvačky a vždy tam byl zdůrazněn Konvička, případně Okamura, i když ti se tam vůbec nevyskytovali.

A Chovanec stále tvrdí, že tato provokace byla náhodná a že to policisté zvládli. Proč se odvádí pozornost?

Nás nezajímá, zda to policisté zvládli. (A zdá se, že díky občanům na Hradčanském náměstí ano.) Nás zajímá, kdo to narežíroval tak, aby mělo dojít ke střetu s těmito teroristy (sluníčkáři) a když se to nepodařilo (dobrovolníci posílali lidi kolem této inscenace), někdo zrežíroval pro média pseudorvačku, která je stále v televizi. A nás zajímá, kdo to zrežíroval a nikoliv, kdo se tam pral!

Kam zmizeli slušní, neprodejní novináři?

 Kde jsou ti psi a hlídači demokracie? Samozřejmě lidé se stále více odvrací od tohoto režírovaného divadla, zatímco Brusel a Washington do občanů s jejich pucfleky jako je Gabal, Langšádlová, Evropské (pa)hodnoty či Svoboda pálí stále ostřejšími náboji a výhrůžkami, lidé se obracejí o pomoc zákonitě a instiktivně na druhou stranu.

 V čem se liší dnešní USA od těch, které jsme si vážili?

Co bylo a je "Americký sen"?

Dříve platilo v USA: najdu dolar a vydělám miliony prací.

Dnes platí v USA: dejte mi miliony a já ukáži, jak je umím utratit.


Jakoby z mužského myšlení přešel na ženský, lascivní, pozlátkový, chemický...

Vážně tuto zvrácenou myšlenku posledních desetiletí žití na dluh máme i my přijmout za svou? A stačí se rozhlédnout kolem sebe, kdo se ty peníze snaží vydělat a kdo pouze natahuje ruce, jak je utratit. Bez práce, bez námahy a když to nejde po dobrém, tak po zlém! Strach žen na úřadech práce hovoří za vše a Dienstbier se to marně snaží ututlat!

 

Těžko někdo z nás může popsat kandidáta Trumpa jako špatného, či dobrého. Neznáme ho. Ale jedno je jisté: popisuje realitu, jaká skutečně je. Ten běloch s tmavou kůží a havraníma vlasama není v USA přece běloch, ale černoch, který se minimálně musí doplnit jako Afroameričan a Trump prostě řekne, že černoch je černoch. Když se někdo válí doma a chce peníze od ostatních, tak to není chudinka, ale lempl, který nemá dostat nic. A už vůbec ne vydírat ty, co pracují!

Protože rasismus není to, za co dnes se vydává!

Rasismus není to, když žádáte po cikánovi či černochovi (příště Arabovi), ale stejně tak i bělochovi práci a pořádek. Rasismus je, když z nudy si někoho vyhlédnete a budete ho mučit, mlátit či dokonce zabíjet. Těch skutečných rasistů je u nás dle policistů kolem tří set. Ty ostatní statisíce jsou zoufalí a strachující se lidé, které zvolená vláda na rozkaz Washingtonu a Bruselu odmítá bránit a odmítá ochránit, pokud budou dělat celé dny a noci neuvěřitelný vyrvál a pro peníze chodit bezpracně a výhrůžkou. Nic víc, nic méň! (Raději část vlády jako Dienstbier.)

 

Dělají provokace příznivci Trumpa? Ne, i tito reportéři!
Dělají provokace příznivci Trumpa? Ne, tito reportéři - provokatéři!

 

A vraťme se ještě: jsou skutečně Gabalovci, Langšádlovci, Kalouskovci či lidé Evropských hodnot a sluníčkáři ti slušní nebo extrémní?

A jak jinak nazvat party bijící se do krve a napadající holemi, klacky, řetězy či dlažebními kostkami občany, mající na cokoliv, tentokrát migraci, jiný názor? Co jiného jsou rváči, rozbíjející shromáždění s neuvěřitelnou zuřivostí a mlátící kolem sebe, kdy mají v jedné ruce rudou kartu a v druhé ruce dělnickou pěst, nebo v USA dokonce střelné zbraně bijící se údajně za černošskou svobodu?

U nás se tato teorie začala rozvíjet v roce 2000, kdy my jsme chtěli v České televizi svobodu a pluralitu názorů, zatímco sluníčkáři a spacáci Rumlové, kteří teroristicky obsadili toto médium, chtěli také svobodu, ale pouze jejich, jejich pravdu a nic jiného, a ta tam zůstala do dnešních dnů! (Totéž udělali komunisti - také si uzákonili jejich pravdu.)

Donald Trump to říká tvrdě a na rovinu a proto je parazitující chátrou tak nenáviděn. Ne, asi ho zatím skutečně nikdo nezná. Ale jak je vidět, i ti slušní Američané si toužebně přejí, aby se vrátilo právo, svoboda a pořádek zpět mezi slušné lidi.

A jak řekl za sluníčkáře Gabaly, Evropské (pa)hodnoty, Langšádlové a další loutky dnešní agresorské USA Marjanovič: děsí mě to, děsí mě to. My si vybudovali nějaký západní systém a nepřátelské převzetí Trumpem by vše dnešní výdobytky zničilo. Všichni špiclové a gauneři, kterých se zastáváme, by mohli jít do kriminálu a to nepřipustíme, by se mohla parafrázovat úpěnlivá zoufalost dnešních extremistů.

Stále dokola: gauner volá - zatkněte gaunery,

zloděj volá - chyťte zloděje a

"slušní sluníčkáři" holemi a klacky rozhání demonstrace těch údajných zlých, co pokojně chodí na mítinky.

Svět v dnešní podobě USA je zvrácený!


Předešlé - včetně filmových záběrů

Celý dokument: Islám v ČR nechceme. Režírovala to policie, nebo americké velvyslanectví jako červené karty?

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
benda
před 8 měsíci

nižší rasy dělají problémy kandidátovi který mluví o multimilionových deportacích a zvláštních průkazech pro jisté menšiny. Divné, divné, českému nacistovi to vrtá hlavou, jak je ten svět zvrácený

hes
před 8 měsíci

A co konkrétně ti vrtá hlavou?

benda
před 8 měsíci

Tak mně vrtá hlavou, jestli může být něco ještě ubožejšího než nacisté kteří si mezi sebou vykládají, jak mají z nižších ras plné kalhoty. Slovy pokorného, zoufalí a strachující se lidé

Vostok
před 8 měsíci

Bendo Bendo trolle trolle

Vostok
před 8 měsíci

Bendo Bendo rokle trolle

vostok
před 8 měsíci

Bendo bendo trolle trolle

Koumeles
před 8 měsíci

Sračka

hes
před 8 měsíci

Máš pravdu, havloidi jsou opravdu sračka.

Filipika
před 8 měsíci

Pán je příznivec socialistické Evropské unie a nikdy jinak?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...