Je to těžké, říká státní zástupce Zeman, musíme zavřít 93% občanů České republiky!


Šimon Pánek (Člověk v tísni) - náš agent přes lustrace!
Šimon Pánek (Člověk v tísni) - náš agent přes lustrace!

 

Nenávist už nelze tolerovat a musíme najít správnou cestu. A je zajímavé, že lidé bez internetu tyto nenávistné výroky na internet nedávají. Jinak bychom museli zavřít 99.9% občanů České republiky a Gabal by je s Kalouskem a Evropskými hodnotami hlídal...

Takto zavřeme poze 60 - 80% národa a víc ne...

Bude fascinující, až strana TOP 09, Gabal, Langšádlová a Schapiro zavřou 9,99 miliónu lidí a budou stát u vstupní brány se samopalem v ruce!


 

Idiotismus?

Nikoliv, parafrázování české inkvizice v roce 2016!

A je úžasné, že pod tím je v obráceném gardu nenávistný text Gabala o likvidaci každého, kdo bude šířit jiné myšlenky, než státem (NATO a USA) určené!

Doporučujeme (myšleno mainstreamové aktuálně.cz)


.

Za bolševika bylo v každém podniku oddělení pro zvláštní úkoly Výjezdní doložka – Wikipedie, což byla v podstatě rezidentura StB: zde se  lustrovalo, vyhrožovalo, kádrovalo a předávalo komunistické inkvizici vše, co se vědělo i nevědělo.

Je záhadné, že antibolševik Gabal je rázem bolševik, který tato zvláštní oddělení vehementně znovu prosazuje a zde jsou výsledky. Lustrování internetu je základem, tvrdí tento náboženský demokrat. Taktéž nepolitická organizace - nezisková - Člověk v tísni a další neziskové organizace.

Komunistická ideologie kádrování byla vyhozena dveřmi, vrátila se nám oknem v ještě větší síle a dynamice...

Všimněte si záhady: přestože je psáno o proruských webech a velezradách, v textu je dělána lustrace na ty, kteří mají strach z exodu muslimů a jiných, fanatických náboženství. Ten "Putin je grázl"...
 

A nyní proruská studie...

 
Nenávistné projevy na sociálních sítích jsou v poslední době nejčastěji zaměřené proti migrantům, hned na druhém místě je islám, často se tyto dvě kategorie prolínají. Podle zjištění studie Člověka v tísni (Nemá mít na starosti skutečné občany v tísni a nikoliv šmírování a lustrování?) nenávistné výpady nejčastěji píší muži mezi třiceti a padesáti lety se středoškolským vzděláním, většinou technického či ekonomického směru. Nepotvrdilo se, že by nenávistné komentáře na Facebook či do diskusí pod zpravodajskými články psali častěji lidé ze sociálně vyloučeného prostředí či nezaměstnaní.

Praha - "Všechnu tu arabskou sebranku postřílet v těch člunech, ostatní by si to ihned rozmysleli a vás, vy kreténi v médiích, taky." Typickým pisatelem podobných výlevů na českém internetu je podle lustrací třiceti- až padesátiletý muž se středoškolským technickým vzděláním, který má na Facebooku průměrně 130 přátel.

Jak vypadá typický "hater" - tedy ten, kdo šíří nenávistné komentáře, veřejně vyhrožuje obyvatelům jiné rasy, etnika či náboženství - zjišťovala lustrace Člověka v tísni v období od června do září 2015. Dnes se píše vznešeně analýza - dříve STBáci a práskači - se zaměřila především na projevy na Facebooku a v diskusích na českých zpravodajských serverech.

Z lustrací, které autoři studie vyčetli z profilů diskutujících lidí, vyšlo najevo, že na internetu častěji vyhrožují muži, a to ze šedesáti procent. Jasně u nich převažovalo středoškolské vzdělání s několika zástupci vysokoškoláků, většinou technického či ekonomického zaměření.

 

Nenávist nešíří nezaměstnaní ani sociálně vyloučení (no to je fakt překvapení, když nemají internet)

"Ti, kteří komentáře píší, jsou většinou chytřejší než jejich publikum. Vzdělaní být mohou, ale je možné, že nejsou ve své práci spokojení, to je také třeba brát v potaz," míní sociolog z výzkumné agentury Median Daniel Prokop. 

"Je to logické, mladší lidi na sociálních sítích politika nezajímá. Hnacím motorem nenávistných komentářů bývá strach. Je přirozené, že se více bojí lidé nad třicet let, kteří už většinou mají rodiny a děti a mají se o co bát," vysvětluje Josef Šlerka, vedoucí oboru Studia nových médií na Univerzitě Karlově.

 

Migranti jsou kriminálníci a ohrožují nás, objevovalo se nejčastěji, tvrdí toto novodobé bolševické oddělení pro zvláštní úkoly, ale nic z toho není pravda!

 

Nejčastěji, v polovině případů, se objevoval motiv islám je ohrožení. Druhá nejčastější shoda panovala v tom, že uprchlíci jsou kriminálníci či teroristé, kteří pro nás představují nebezpečí. Třetí nejčastější formou výpovědi jsou takzvané hoaxy, sdílené protiislámské mýty. Nejvíce se sdílí ty týkající se žen.

"Mezi typická sdělení patří třeba domněnka, že všichni muslimové znásilňují ženy, a až přijdou sem k nám, tak budou znásilňovat naše ženy a dcery, dále je budou nutit se zahalovat," píší autoři. 

 Za povšimnutí stojí i nenávistné výroky vůči politikům, Evropské unii či neziskovému sektoru. (A občané je přece musí chválit a severokorejsky zbožňovat, nabádá Gabal)

A přece není pravda: žádné zpravodajství znásilňování nehlásí, mainstream o znásilňování nesmí říkat, tak to není pravda!!!! rozhořčeně vykřikuje bolševické novodobé oddělení pro zvláštní úkoly. 

Pouze když to projde prokádrovanými masmédii, tak to smíte vzít jako pravdu, říká evropská hodnota Gabal!

 

Mimochodem, Langšádlová se už skutečně o svůj panenský pel bát nemusí...

 

Soudy neví, jak šiřitele nenávistných komentářů trestat

Znovu se otázka trestání či mazání nenávistných komentářů objevila loni v prosinci, když policie obvinila šéfa uskupení Islám v ČR nechceme Martina Konvičku za jeho nenávistné komentáře na Facebooku. V jednom z nich například vyhrožoval muslimům, že je "namele do masokostní moučky".

Kdy se už komentář na sociální síti mění v podněcování k nenávisti, je velmi těžké určit, což přiznal i nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman. V Česku se nenávistné výroky stíhají a trestají jen minimálně. Z ostražitosti před svobodou projevu, kterou zatím zaručuje Ústava ČR.

"Dostáváme se do situace, kdy si teprve teď vyjasňujeme, co je trestné, a co ne. A k tomu se nám budou muset vyjádřit soudy," řekl Pavel Zeman.

Lapidárně řečeno, lustrace prokázala, že se lidé bojí. A strach se dá vymítit jak? Zavřeme celý národ do kriminálu a Nejvyšší státní zástupce Zeman určí četu Ištvanů, Šlachtů, Kalousků a Gabalů v rámci Evropských hodnot a především Člověka v tísni, aby je ta tíseň a strach přešel. Od toho přece Člověk v tísni je a bere za to obrovské peníze. I ten strach žen ze znásilnění Zeman - státní zástupce s Gabalem vyžene.

Raději se dámy nechte znásilnit, než se dostat do péče Zemana a Gabala s Langšádlovou! Tak to bude a inkvizice to bude kontrolovat a lustrovat!

 STBáci používali těžké boty, kdy po zatčených chodili. Co udělá křesťan Gabal?

P.S. Kam jsme se dostali, když slušné a skutečné ženy mají objektivní strach ze znásilnění a přepadávání, společnost, která k nám migruje, si slušných žen neváží a jsou to pro ně pouze rodící stroje, ale máme uznávat hodnoty Pussy Riot a kuřata v pochvách, ukrajinky pornoherečky, co žádají z Ukrajiny azyl, protože je to budoucí (současný) svět západní a bez podprsenek protestují i u českého parlamentu? A muži, co zuří nad tou zvráceností, bude Zeman posílat do kriminálu a náhončími budou Gabalové a Langšádlové?

Kam jsme to sakra došli?

 

 

Rubriky: , ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Dagmar
před 7 měsíci

A já už jsem si myslela, že se našel nějaký nekompromisní antiislamista u nás a že má našlápnuto do vlády......a ono zase nic. Zůstává nám Bohoušek!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...