Dvě ruská letadla napadla mírové letadlo USA. Pentagon a NATO vyhrožuje pomstou.

 

Dvě letadla Ruska napadla mírový torpédoborec USA. Pentagon a NATO vyhrožuje pomstou. Dvě letadla Číny napadla mírové letadlo USA. Pentagon a NATO vyhrožuje pomstou. Vážně váženou dámu Merkelovou nic nenapadá?

su24
su24

 

 Hádejte, kde letělo mírové letadlo USA, že bylo napadeno čínskými letadly?

 

Nemusíte, je to jasné, pouze snad "vyspělí" studenti z USA nepochopí pointu...

 

Dva stroje čínského taktického letectva provedly nebezpečný manévr v blízkosti amerického vojenského letadla, oznámil ve středu v prohlášení Pentagon. Pentagon v prohlášení napsal, že americký výzvědný letoun prováděl „obvyklou“ kontrolu námořní oblasti. Incident se stal v oblasti Jihočínského moře...

"Je třeba zdůraznit, že americká vojenská letadla neustále podnikají lety blízko pobřežních oblastí Číny a vyvíjejí výzvědnou činnost, což s sebou přináší obrovskou hrozbu pro bezpečnost Číny ve vzduchu i na moři", prohlásil na brífinku Hong Lei. "Žádáme, aby okamžitě přestaly s výzvědnými lety blízko pobřeží a zabránily tomu, aby se podobné případy opakovaly v budoucnu," dodal na brífinku Hong Lei.

 

Rusko prý znovu provokuje: stíhačka nalétávala na americký letoun, hlásí americké zdroje!

USA informovaly o dalším ohrožujícím incidentu v Baltském moři. Ruská stíhačka SU-27 proletěla v těsné blízkosti nad americkým průzkumným letounem RC-135. Budeme hádat kde? Zbytečné: prý v oblasti Baltského moře na ruských hranicích znovu provokovalo ruské letectvo. "Odsuzujeme tento druh jednání. Je bezohledné. Je provokativní. Je nebezpečné. A na základě angažovanosti mohli být sestřeleni," uvedl americký ministr zahraničí John Kerry. "Lidé musí pochopit, že je to vážná věc a Spojené státy se nenechají (v Rusku a u Ruska?) zastrašit," dodal Kerry.

 

O provokaci z ruské strany informoval Pentagon již v lednu, kdy ruské letectvo ohrozilo americké průzkumné letadlo a jeden z ruských bojových letounů provedl nad Černým mořem nebezpečný manévr, když se dostal do méně než pětimetrové vzdálenosti od amerického výzvědného letadla. Incident se stal ihned předmětem vyšetřování.

 

A přidejme, že americký torpédoborec Donald Cook v okamžiku přeletu (další incident) ruské stíhačky Su-24 byl asi 70 kilometrů od ruské námořní základny. Oznámil to oficiální představitel ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov, uvedl portál vedomosti.ru s odkazem na agenturu Interfax. Třináctého dubna posádka Su-24 plnila plánovaný tréninkový let nad neutrální oblastí Baltského moře. Ruská letová trasa procházela oblastí, kde se nacházel torpédoborec amerického námořnictva USS Donald Cook, cca 70 km od ruské námořní základny," řekl Konašenkov.

 

Nemocná Merkelová volá z posledních sil: evropské Evropské muslimské hodnoty si rozvrátit nedáme a upadá do mdlob...

A vážně, co vy na to, ministře Stropnický a především generále Petře Pavle, vysoce inteligentní muži: jak ještě dlouho z nás budete dělat hlupáky?

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
prdola
před 6 měsíci

Chtěl bych vidět ten napadený, létající torpedoborc

Joska
před 6 měsíci

To se ptáte opravdu těch pravých :)

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...