Komu patří Česká televize? Šílené! Zvrácené! Říšský protektor Reinhard Heydrich nebo Andrew Schapiro?


Tak takhle ne! Děsivé video! Kdo je větší vůdce? 

Reinhard Heydrich nebo Andrew Schapiro?
Reinhard Heydrich nebo Andrew Schapiro?

 

Americká vláda prostřednictvím protektora Schapiro dala někoho na sankční seznam a žádný český dobytek nebude dělat nic jiného, než že se bude plazit po zemi a poslouchat! Jinak Česká republika končí!!!

 

 

 

Hašku, nebudeme Vás volit, ale naši úctu máte!

Ta zoufalá dehonestace snad otevírá stále více lidem oči!


Neuvěřitelný fanatismus redaktorů České televize pod americkým velvyslanectvím!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Ruda
před 6 měsíci

Je to od redaktora hnus.Dělá si ale jako každá svině kádrový profil.Jinak by nemohl být dále obrovsky placený z
NAŠICH tel.poplatků.Je chybou,že to platíme.Čt má POVINNOST nám poskytovat pravdivé informace.Místo toho ale lže neustále tak,že by se za to styděl i Goebels.Proto není povinností lidí tyto poplatky platit.Pan Hašek má pravdu a cením si jeho odvahy.Redaktor pohořel se svýma stupidními otázkami .Naše republika není kolonie režimu USA i když to podle mašírování žoldáků US ARMY k hranicím Ruska vypadá.

dědek 1948
před 6 měsíci

Rád bych věděl, co má společného sankční seznam spojených států s Českou televizí, potažmo republikou. To opakované mávání s tímto seznamem mě celkem dost vystrašilo, ba dokonce i rozčílilo v rámci mé už skoro dosažené nirvány.

Martin_269
před 6 měsíci

Pokud vás to teď překvapilo až vystrašilo, pak je pár možností, proč tomu tak bylo:
- neměl jste dosud žádné informace
- Nevěřil jste jiným, než oficiálním zdrojům, což je USEU propaganda
- chodil jste po světe se zavřenýma očima...
- nedokázal jste interpretovat správně to, co vaše oči vidí.

slovan
před 6 měsíci

Redaktor je trapný a ubohý. Stále se drží jedné nepodstatné věci a uráží ve jménu těch, co mu zajišťují plat za lži.

opus111
před 6 měsíci

Dolanský je známý americký podpindosník. Také je znám jako ortodoxní pravičák, který si nenechá ujít jedinou příležitost, aby dehonestoval Sobotkovu vládu. O ot více Dolanský zuří, že této vládě se velmi ekonomicky daří, protože důsledně prosazuje efektivní fiskální politiku.

To takový Takáč nebo Borek, když ne neutrální, tak možná i v mírném protipólu.

Kdysi tam byla nějaká Drtinová, také fanatický pravičák a jak už to bývá, tak bez ekonomických znalostí, ta ani nebyla schopná vyjmenovat položky HDP - výdajová metoda.

V rozhlase je zase nějaká Tacheci, psychicky labilní fanatický pravičák, zcela oddaná proamerickému světonázoru.

Proamerické podpindosnictví je téměř výhradně poznávacím znakem fanatických pravičáků.

Strécu
před 6 měsíci

této vládě se daří jako bezdomovci, co si půjčil milion, že to za týden splatí. A nechají mu klíč od pokladny, která není ničí. Asi vůpbec netušíte, co je pravičák a co levičák. Fiala je třeba víc levicový, než Sobotka. A je vůdce ODS. No, nechám vás u zmateného bludu. Každý, kdo se k někomu fanaticky přilepí, je mozkově dezolátní.

opus111
před 6 měsíci

Za dva roky vláda Bohuslava Sobotky navýšila HDP o 400 miliard.

Konsolidovaný hrubý dluh sektoru vládních institucí se za stejné období snížil o 4 milirdy.

https://www.czso.cz/csu/czso/cri/notifik...

Tak co tady píšete za nesmysly o nějakém bezdomovci s půjčkou? Jste zcela mimo realitu.

gogo
před 6 měsíci

Jenze fiskalni politika je zasluhou Babise a ne Sobotky. Kdyby se ridili podle Sobotky, byla by rozpoctova sekera jeste o 50 miliard vyssi.

Ekonomicke vysledky za rok 2014, jsou do velke miry vysledkem prace predchozich vlad a tandem Sobotka/Babis ma na nich pouze castecny podil. Teprve rok 2015 muzete povazovat za jejich dilo.

A o ekonomickem cyklu jste nekdy slysel?

opus111
před 6 měsíci

Ekonomický cykl je nesmysl.

Jestli se zasloužil Babiš nebo Sobotka je irelevantní. Je to Sobotkova vláda, Sobotka je premiér. Já bych řekl, že se zasloužili oba tak 50 na 50. A jsem rád, že si ti dva chlapi rozumí a spolupracují.

V předešlých létech pravicových vlád výrazně stagnovala domácí spotřeba a investice. Po příchodu Sobotkovy vlády růst domácí spotřeby 40 miliard pro rok 2014 a růst 60 miliard pro rok 2015.

Dále je tady růst saldo vývoz dovoz, kde se promítly z 90% kurzové rozdíly po intervenci ČNB. Pro rok 2014-2015 dohromady asi 100 miliard (rok 2015 jen odhad)

Na výdaje vlády, tvorbu hrubého a fixního kapitálu tedy zůstává celých 200 miliard, což se téměř kryje z částkou čerpanou z fondů EU.

Jak vidíte, žádné bonusy z předešlého vládnutí tam nejsou. Jednoduše, Kalousek nedokázal čerpat fondy EU a jejich umístění do projektů. Sobotlkova vláda by měla i rychlejší růst než těch 4,8%, ale nějakou dobu trvalo, než zpracovali opět investiční projekty, protože Kalousek se na to totálně vykašlal.

Proto nevěřte na bludy o cyklech. Vše má své příčiny ve fiskální politice Sobotkovy vlády a v aktivitě vyčerpat fondy EU. Prostě Sobotka pustil mezi lidi peníze, tím že zrušil nesmyslné poplatky, zvýšil důchody, zvýšil minimální mzdu a multiplikační efekty už se postarly o to ostatní.

Současně vláda připravila projekty a čerpala fondy EU.

Dále se projevil i příznivý vliv intervence ČNB, který se z toho růstu 4,8% zasloužil minimálně 1%.

Paráda je, že těch 100 miliard firmy využily na zaměstnanost. Navíc nízká inflace a předvším nízké ceny benzinu a nafty.

Prostě když se daří, tak se daří.

Ale v žádném případě se o to nezasloužil nějaký Kalousek a už vůbec ne nějaké cykly.

gogo
před 6 měsíci

Mel byste si doplnit zakladni ekonomicke znalosti. Muzete zacit napr. tady:
https://en.wikipedia.org/wiki/Business_c...

opus111
před 6 měsíci

Článek jsem si pozorně přečetl a co se týče situace v ČR nesouhlasím ani s ekonomickým cyklem ani s ekonomickou fluktuací.

Jak v článku popisují, tyto jevy se projevují v trendu ekonomického růstu, kdy v různých časových obdobích dominují různé aspekty rozvoje texchnické základny a dochází k fluktuacím ekonomického růstu..

Nic z teorie, která je popsána v článku nelze použít pro popis ekonomických jevů v ČR za posledních 26let!

Cycles or fluctuations?

In recent years economic theory has moved towards the study of economic fluctuation rather than a 'business cycle'[23] – though some economists use the phrase 'business cycle' as a convenient shorthand.

Ke fluktuacím jistě dochází, například pro rok 2016 oznámila ČNB pokles růstu HDP, jelikož se zřejmě nebudou tolik čerpat fondy EU. Ovšem i toto může být nakonec zvráceno a vše může být jinak.

Hluboký pokles do mínusu po Klausově transformaci v devadesátých letech stoprocentně neměl nic společného s nějakým ekonomickým cyklem nebo fluktuací, to bylo zadání jeho amerických páníčků, zdevastovat ekonomiku ČR. Stejně tak propad ekonomiky v letech 2008-2013 je výsledkem neoliberálního a navíc zločinného přístupu Kalouska a nikoliv nějaké ekonomické fluktuace.

Nenechte si do hlavy implantovat nesmysly a přemýšlejte sanostatně. Teorie neplatrí vždy, nejsou to žádná dogmata, tím méně teorie ekonomické.

Proto závěrem, změna trendu růstu HDP ke kladným hodnotám s příchodem Sobotkovy vlády je zcela jednoznačně výsledkem přenastavení fiskálních parametrů. Jak jsem psal, předvším zvýšení minimální mzdy, což zákonitě tlačí nahoru i ostatní mzdy, zrušení různých poplatků a zvýšení důchodů. Ve výsledku lidé více utrácejí a firmy se rozjíždí, zaměstnávají další lidi a uzavře se kolečko multiplikací. K tomu mohutné injekce investice z fondů EU a také mohutný přítok 100 miliard ze salda díky kurzovým rozdílům po intrevencich ČNB.

A Kalousek může jen zírat a žvanit. :)

Veronika
před 6 měsíci

Díky, pane Hašku, výborně jste Dolanského "utřel". Chudák
Dolanský, co měl dělat, snad ví, jaké kraviny "musí" žvanit,
jenomže, takový kšeft - ČT, doma rodina a hypotéka !! )))

gogo
před 6 měsíci

Dolanskeho chovani se naprosto neda omlouvat. "Muset neco delat" vypada uplne uplne jinak. Zvanit se da slusne a kultivovane, Dolansky se choval jako naprosty hulvat a manipulator.

Veronika
před 6 měsíci

A jak jste přišel na to, že Dolanskýho omlouvám, jen se směju, jak se hoši snaží :-))), manipulátoři jsou všichni, pod velením Šapira a novodobého pojetí naší politiky. Nejen tentokrát se Dolanský ztrapnil, nezbývá, než se smát :-))

gogo
před 6 měsíci

Asi se shodneme, ze jeho vykon byl (nejenom vcera) naprosto amatersky a takovy clovek na obrazovku proste nepatri.

Pavel
před 6 měsíci

Komoušové jenom zírají s otevřenou hubou jaké mají nástupce.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...