Vítězem Eurovision-2017 se stává... Prezident Ukrajiny Porošenko!

 

 

Tak to tu ještě nebylo. Celé národy fandí tomuto prezidentovi, jehož píseň "Bojový tanec Ukrajiny proti Putinovi" je naprosto, a to můžete věřit, naprosto nezpolitizovaná.

 

I prezident Porošenko se hlásil jako nejlepší zpěvák a to, že se neobjevil doposud v žádném žebříčku populárních písní, bylo pouze jeho skromností. Miliony hlasujících s nadšením uvítali novou, nepolitickou tvorbu tohoto génia. A skutečně slova nadpisu neznamenají, že Putin je Putin, Ukrajina je Ukrajina a bojový je v překladu humanitární jako byla humanitárně bombardována Jugoslávie. A o mírotvorbě Bushů a Obamů také nikdo nepochyboval.

 

A za miliony nadšených diváků uveďme alespoň některé. Třeba Obama, ale to není Obama z USA, to je jenom nějaký Obama, Merkelová, ale to není Merkelová, to je jenom nějaká Merkelová, nějaký Cameron, ale nedej Bože, aby to byl Cameron, kterého známe. Prostě hlasoval lid a hlasoval správně.

Jo, někteří sýčkové tvrdí, že je rok 2016 a zde je už vítěz 2017. Tak to neřešte! Tak jako sportovci trénují na budoucnost a manažeři připravují své zaměstnance s předstihem na novou výrobu, i zde se už připravili porotci na jasného vítěze, o kterém není pochyb.

V roce 2018 si za nepolitickou píseň "Bojový tanec Ukrajiny proti Putinovi" udělil ukrajinský prezident Petro Porošenko Petru Porošenkovi titul Národní umělec Ukrajiny všech dob.

 

 

Jamala, reprezentující Ukrajinu, byla jedním z hlavních soupeřů Sergeje Lazareva, a vyhrála Eurovision-2016, když získala 534bodů. Nejvyšší skóre obdržela zpěvačka od mezinárodní poroty Gruzie, Dánska, Moldavska, Lotyšska, Izraele, San Marina, Bosny a Hercegoviny, Srbska, Makedonie, Polska a Slovinska. Jamala zpívala nepolitickou píseň „1944" o osudu svých blízkých během deportace krymských Tatarů. Nejvíce diváckých hlasů dostal ruský zástupce Sergej Lazarev, který ale skončil na třetím místě.

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
hanick
před 6 měsíci

Komentář raději ne. Eurovize pouze sklonila před diktátem svou namydlenou hlavu, ale ještě si nevybrala řiť. Nebo už ano? Navrhuji, aby v příští soutěži nastoupil náš zástupce s nepolitickou písní "Havel" - a má to vyhrané už dnes.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...