Vrahem svobody se stává člen ČSSD a syn bývalého komunisty Dienstbier!

 

Jiří Dienstbier starší - komunista bez legitimace (s legitimací 1958-1969). Jeho syn - Jiří Dienstbier se stejnou vervou opět vraždí svobodu: píše se rok 2016 a ČSSD opět kolaboruje s diktaturou k potlačení svobody. Synáček se správně potatil. Pochopil, kde je moc!


V jednotě je síla!
V jednotě je síla!


...kteří hlásali víru svou - kdo nejde s námi..., byla výhružná slova!
...kteří hlásali víru svou - kdo nejde s námi..., byla výhružná slova!
Stalin     Lenin       Kalinin

Po demonstraci, ve které jsem společně se stovkami dalších nadšenců, převážně z mladé generace, provolával slávu Dubčekovi, Smrkovskému, Svobodovi a dalším, jsem se v bohunické věznici setkal se svými spřízněnci až do černa zbitých pendreky a pažbami svých vzácně jednotných spoluobčanů. V té době byli nynější bojovníci za lidská práva ještě stále členy KSČ s lidskou tváří!

Tedy, stejně jako neměl fašismus lidskou tvář, neměl, nemá a nikdy nemůže mít lidskou tvář komunismus, který v mnohém svými zločiny fašismus překonal. To by snad měl J. Dienstbier při svých bohatých životních zkušenostech vědět.

B. Obdržálek, New York, 1987 signatář Charty 77


A disident John Bok v knize Revoluce 1989: "Já věřím, že Charta 77, přestože založena Václavem Havlem a panem Patočkou, že ten nápad nebyl z jejich hlavy. A kdo jiný v tom měl prsty? Jiří Dienstbier, který byl agentem pro První správu StB, což je zahraniční rozvědka. On byl korespondentem v OSN během komunismu a byl také v Indonésii v době velkého masakru komunistů. Když jsem mu řekl, že je agent, tak se rozzuřil a požadoval, abych se mu omluvil. Já jsem odmítl a řekl jsem mu, že to může dát klidně k soudu, a že mu to tam dokážu, fuck you! A tento člověk se stal po pádu komunismu prvním ministrem zahraničí této země."


 

Žádáme, abyste proti těmto provokatérům co nejpřísněji zakročili! Alexej Čepička
Žádáme, abyste proti těmto provokatérům co nejpřísněji zakročili! Alexej Čepička


Je rok 2016

Už se nepíší padesátá léta, ale léta další generace postbolševiků. Nastupují děti údajně napravených, zarputilých komunistických vrahů svobody a scénář se opakuje. Opět jsou tu Dienstbierové a jakoby vstali z hrobu, připravují šibenice pro každého, kdo bude mít odlišný názor!



Výbor pro média při Radě vlády ČR pro lidská práva doporučil zavést zákaz a sankce pro rozhlas a televizi za vysílání, které utvrzuje v předsudcích o etnických, náboženských nebo rasových menšinách. Výbor se také setkal se zástupci Facebooku a přesvědčoval je o potřebě rychle odstraňovat příspěvky s obsahem xenofobním, islamofobním, a proto nevhodným.

Vyplývá to ze zprávy Zpráva o činnosti Rady vlády České republiky pro lidská práva vedená již zmíněným Dienstbierem mladším. Teda stejná hledání rozvracečů jednoty myšlení, jako dělali bolševici ve zrůdných padesátých letech minulého století!

Toto zavádí bezpáteřní člen ČSSD prosazující to, co chtějí v Bruselu a Washingtonu slyšet (euroval, bankovní unie, Lisabon), napojený na feministickou a homosexuální lobby a podporující homosexuální pochody a homoadopce dětí.

 

Kdo nejde s námi - jde proti nám: poslední bitva vzpála, dejme se na pochod!

Jak nahlašovat a potírat nevhodná slova a obrazy
Podle zprávy bude výsledkem loňské činnosti Výboru manuál společně vypracovaný s policií. Určen bude uživatelům internetu, kteří podle něho budou postupovat při nahlašování extremistických projevů. „Výbor dále navázal spolupráci s Policií ČR, kdy byl ze strany plk. Mgr. Karla Kuchaříka z Policejního prezidia ČR seznámen s podílem identifikovaných extremistických projevů na internetu a postupu orgánů činných v trestním řízení v těchto případech. Otevřeno na jednání bylo téma vypracování přehledného metodického postupu pro běžné uživatele internetu v oblasti spolupráce s Policií ČR při nahlašování a potírání extremistických projevů,“ uvádí se k tomu ve zprávě.


Členové Rady vlády pro zvláštní lidská práva

Předseda

Jiří Dienstbier

Jiří Dienstbier

ministr pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu

 

RNDr. Kamila Bendová

místopředsedkyně Rady

Zástupci státní správy

Mgr. Anna Šabatová, Ph.D.

veřejná ochránkyně práv

JUDr. Ing. Jiří Nováček

MV - 1. náměstek pro řízení sekce vnitřní bezpečnosti

Mgr. Jaroslav Fidrmuc

MŠMT - náměstek pro řízení sekce vzdělávání

Mgr. Lenka Marečková

MO – hlavní inspektorka ochrany lidských práv

Mgr. Petr Jäger, Ph.D.

MS – náměstek pro řízení sekce mezinárodní a ústavněprávní

Mgr. Zuzana Jentschke Stőcklová

MPSV – náměstkyně pro řízení sekce sociální a rodinné politiky

JUDr. Radek Policar

MZ – náměstek pro legislativu a právo

JUDr. Kateřina Kalistová

MK – 1. náměstkyně pro řízení skece živého umění

Jakub Kulhánek, M.A.

MZV - náměstek pro řízení sekce bezpečnostní a multilaterální

Ing. Zdeňka Pikešová, MPA

MMR - státní tajemnice úřadu

JUDr. Alena Kučerová

námestkyně předsedy Úřadu pro ochranu osobních údajů

Zástupci občanské a odborné veřejnosti

Mgr. Miroslav Dvořák

Mgr. Czeslaw Walek

Prof. JUDr. Pavel Šturma, DrSc.

Mgr. Hubert Smekal, Ph.D.

Mgr. Daniel Kroupa, Ph.D.

Mgr. Michaela Freiová

Ing. Mgr. Oldřich Kužílek

Mgr. Jefim Fištejn

doc. PhDr. Ing. Marek Loužek, Ph.D.

doc. Dr. iur. Harald Christian Scheu

Vážně je ta podobnost čistě náhodná?

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
JVS
před 5 měsíci

Zakon proti rasizmu ma pokracovani jak vidime. Nedivim se, ze ho Polaci zrusili a jsou ted v hledacku ostrelovacu EU.
Chcete-li oslabit imunitu spolecnosti vuci mensinam, etnikum, migrantum aj., vytvorte tento zakon. Znevyhodni vetsinu domorodeho obyvatelstva vuci temto mensinam a to jde. Lide maji strach, ze budou popotahovani, kdyz budou zastavat sva prava. Zajimavy ukaz - v nedeli na namesti vesnicek a mestecek gadze neuvidite, jenom cikany, kteri je opanovali. Dienstbier je pokracovatelem sveho taty z totality co jezdil po svete a kdyz se vratil vykladal, jak se nam dari oproti zapadu dobre dari.

novota
před 5 měsíci

Jak budou reagovat na tento dopis koaliční partneři socanů a samotní oranžoví...http://zpravy.idnes.cz/altner-cssd-podne...

novota
před 5 měsíci

Starý Dienstbier vyhozený pro špionáž ze státu...a odchovanci si už zvou na koberec Samkovou...to je demokracie v podání oranžových soudruhů.

opus111
před 5 měsíci

Když vidím jakou slátaninu vytvořil autor článku, tak bych panu Dienstbierovi doporučil, aby postavil mimo zákon všechny projevy fobie na oranžovou barvu. :)

Je to pak až komické, když alternativní média nás horem dolem masírují co všechno nám ten zákeřný Západ přinesl (a já s tím souhlasím, že kapitalismus je největší ZLO na planetě Zemi) a pak stejně tak haní ty, kteří je před kapitalismem chránili.

Je pak už jen třeba zodpovědět poctivě otázku, zdali všichni ti Havloidi a Klausovci věděli do jaké poroby národy východního bloku naženou, nebo jestli byli jen tak naivní. Já osobně v jejich naivitu nevěřím.

Jestli Havel, Klaus, Lech Walensa nebo Jaceňuk, všechno stejná sorta.

Vsteklý
před 5 měsíci

Přesně o toto jde jak píšete: Když vidím jakou slátaninu vytvořil autor článku, tak bych panu Dienstbierovi doporučil, aby postavil mimo zákon všechny projevy fobie na oranžovou barvu. :) Přesně o toto jde: pravdu mám já, jenom já a každého s jiným názorem zavřít, nebo pověsit!

Doga Malor
před 5 měsíci

Ono to je vidět vy zaručený Demokrate kam jsme se dostaly s Heslem nebudeme jako oni . Ona je to už větší Totalita a hnusárna jak za komoušů ale vi jak se zdá jste stím spokojen tak jste se dočkal no hlavně že jste se těch Oranžobolševických dobrých času dočkal.

AntiOpus
před 5 měsíci

Soudruhu trole zalez!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...