Polské gestapo odhazuje škrabošku a jsme opět o sto let zpátky: válka začíná!


Opět Poláci, pak nastoupí "východní Němci", USA dodají zbraně a logistiku a Evropa je opět v plamenech! Třetí světová válka začíná a USA mají opět v Evropě bojovou arénu a cvičák. Mají snad židé excelentní informace, že po tisících prchají z Evropy pryč?

 

Evropa je nepoučitelná, nepoučitelná a nepočitelná!

Jugoslávie - naše budoucnost dle USA!
Jugoslávie - naše budoucnost dle USA!

Co Vede americké McCainy a mírové Obamy do další války?

Malé teroristické oddíly z USA se opět prohánějí Evropou a burcují k válce jako Hitlerjugent. A vlastizrádné skupinky vítají s dojetím a cizojazyčnými praporky válečné běsnění a většina obyčejných lidí se třese, protože hrůzy války se opět blíží!


Vraťme se zpět: dějství první - 1914 do roku 1918. Pak dějství druhé:

Operace Sochor

 

Operace Sochor (polsky Akcja Łom) byla polská diverzní operace proti pomnichovskému Československu, probíhající v říjnu a listopadu 1938 ve dvou etapách na území Podkarpatské Rusi. Byla organizována polskou vojenskou rozvědkou a jejím cílem byla destabilizace zbytkového Československa, podpora Maďarska při první vídeňské arbitráži a ustavení společné polsko-maďarské hranice. Operace byla ukončena v listopadu 1938 v souvislosti s neuskutečněním maďarského obsazení Podkarpatské Rusi, plánovaného na noc 20. listopadu 1938.

V průběhu operace bylo provedeno celkem 56 ozbrojených útoků na československé cíle, během nichž nezákonně překročilo československé hranice celkem 722 mužů. Jádro prvního sledu polských bojůvkářů tvořili z velké části polští bojůvkáři z československého Těšínska, již vycvičení se zkušenostmi s bojem proti československým ozbrojeným silám na Těšínsku a hovořící česky. V druhé fázi operace došlo k většímu zapojení polské armády. Na polské straně zahynulo 11 osob a 10 jich bylo vážně zraněno. Na československé straně bylo 20 příslušníků jednotek SOS odvlečeno do Polska a sedm osob (dva četníci, dva příslušníci finanční stráže, dva hajní a jeden notář) padlo; podle polských údajů zahynulo na československé straně celkem 23 osob a desítky jich byly zraněny.

 

Evropské politiky opět ranila slepota!

Z druhé strany k nám nahánějí USA arabský svět a ten se jde kvůli Velké Británii a Francii celé Evropě mstít. První pokus odříznout evropskou část Ruska od asijské se nezdařil, Putin se dostal z klinče a obsadil strategické území Krymu, na kterém měla stát americká základna s raketami namířenými na Moskvu.

Je zakázáno psát, jak sem Američané nahánějí běžence!

Je zakázáno vysílat, co zde běženci dělají!

Je zakázáno pochybovat o čestnosti amerických vojsk v Evropě!

Mělo gestapo víc zákazů?

Jaderná bomba z USA už tiká a nastavují se parametry!

První obětí bude východní část Evropy, kde se masakry zahájí. Novodobý Černobyl zasáhne území Slovenska, Rumunska, část Polska a Ukrajiny. Terén je vykolíkován a čeká se, kdo to první spustí. Polsko už zahájilo psychologickou válku: za mřížemi se ocitl první vůdce politické strany, který byl zatčen kvůli obvinění ze špionáže. Piskorski, který býval poslancem za stranu Sebeobrana, byl zatčen již 17. května. Každý, kdo nebude volat s USA a na věčné časy, bude odsouzen k těžkému žaláři na deset let!

Manuel Ochsenreiter, Piotr LuczakLevice (Die Lienke) a Anna Čurdová z ČSSD,

vlastizrádci, kteří stojí v čele diverzní buňky, mající rozvrátit za peníze Ruska NATO, Evropu a nakonec USA. Polská demence dosahuje vrcholu a polské tajné služby rejdí celou Evropou. Polské tajné služby připravují zatykače na Le Penovou, na Viktora Orbána a především zvažují, jak rozprášit bulharskou stranu Ataka, maďarský Jobbik, řecký Zlatý úsvit, italskou Ligu severu a francouzskou Národní frontu.

Je otázkou, kdo je nyní iniciátorem u nás. Například Břešťan je ve službách koho? Langšádlová? Gabal? Nebo kdo se snaží rozpoutat zabíjení? Jak dostává Břešťan udavačské nahrávky a jak s nimi manévruje kolem televize Prima? Štáby tajných služeb přebírají iniciativu a rozdělují občany na loajální a neloajální.

 

Třetí světová válka začíná: naše děti a vnoučata, jděte se připravit, útok na Moskvu se blíží! V Jugoslávii si to US ARMY natrénovala. Už je čas!

 

Kdo je Anna Čurdová a proč ne Vyvadil a další? Že by "zatím"?

Anna Čurdová

curdova.blog.idnes.cz (rss)

Bývalá poslankyně za ČSSD a stínová ministryně pro ženu a rodinu Mgr. Anna Čurdová vystudovala pedagogickou fakultu v Hradci Králové a přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. V minulosti působila jako pedagožka a výchovná poradkyně. V roce 2002 byla zvolena do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Vždy se zajímala o sociální problematiku, zejména pak o ženskou problematiku, jako je například sladění profesního a rodinného života.

.

 

 
 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

n
před 5 měsíci

Potřebují nové voliče z IQ 80 a nebo budou vůbec volby ? asi si vezmou příklad ze švédska kde zrušili volby a sociální společnost dopadla jak sedláci u chlumce. http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=16665...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...