Kovanda přiznává: USA z našich vojáků vytvořily návnadu!

Američtí velitelé, kteří nasazují rukojmí a provokují na hranicích, jsou dle Kovandy mistrný tah americké strategie. A kéž by něco bojového vzniklo, abychom viděli pořádnou válku!

 

Karel Kovanda vedl Stálou delegaci ČR při NATO
Karel Kovanda vedl Stálou delegaci ČR při NATO

 

Americké jednotky vystrčily rukojmí k ruským hranicícm a Rusové si tam klidně nalétávají svými letadly. Současně se přepokládá, že rychle navýšíme peníze pro americkou armádu, (my jako státy, ze kterých USA udělaly rukojmí) a USA za to budeme platit výpalné, aby americká armáda mohla stále zabíjet po celém světě!

Co je šílené a zvrácené?

Jak Kovanda nadšeně hýká nad našimi (myšleno malými státy) jako rukomími a tleská ručičkama, jak by krásně umíraly za americkou vlast. Je skutečně Kovanda psychopat? Prý jaké by to bylo, kdyby od ruských hranic cestoval pytel s německým vojákem. To by hned byla krása, jak by světlice na noční obloze rozsvěcovaly své pentličky! Takto lze parafrázovat stupidní jásot Kovandy nad válečným běsněním. Vážně by byl nadšen Kovanda ze zabitého německého vojáka na ruských hranicích? Vážně by jásal, až by umíraly miliony nejen mladých mužů, ale i žen a dětí, protože zvrácená partička při NATO si chce zabojovat? Přitom tito válečníci, když se něco skutečně děje, třesou se jak ratlíci za vysokými zdmi a do války nejdou! 

Už aby se válčilo, hýká Kovanda radostí!
Už aby se válčilo, hýká Kovanda radostí!

 

Prý Rusko napadá Polsko a není možné nereagovat. Prý Rusko napadá i okolní státy a chce napadnout snad i USA. „Nevidím tam žádné zlepšení v těch vztazích. Generální tajemník Stoltenberg ve svých vystoupeních zdůrazňuje, že NATO se ve vztahu s Ruskem soustřeďuje na dvě věci. Jednak na obranu a jednak na dialog. Ale v poslední době mnoho toho dialogu nevidíme,“ poznamenal Kovanda hned na úvod. Jenomže pan Kovanda jaksi má problém přiznat, že harašení zbraněmi na ruských hranicích od Černého moře k pobaltí jaksi mírově moc nevypadáAliance se podle Kovandy chová umírněně, a pokud Rusko volá po deeskalaci napětí, musí s tím začít Moskva. Jenomže jak si to představuje včetně Stoltenberga? Na ruských hranicích zůstane americká armáda a ruská se stáhne pouze k Moskvě? Nebo se snad ruská armáda rozpustí? Vážně nikdo Kovandovi neprozradil, že americké NATO už je u ruských hranic a americká armáda obsadila Moskvu na dostřel raketami? To je ta mírová umírněná formace? Nějaký nový výraz jako humanitární bombardování? 

 

Karel Kovanda má inženýrský titul z Vysoké školy zemědělské v Praze-Suchdole (1969), (PhD) z politologie z USA - Massachusetts Institute of Technology (MIT - 1975), a magisterský titul v podnikovém řízení (MBA). Karel Kovanda se narodil v roce 1944 ve Velké Británii. Se svou slovenskou manželkou Noemi má tři malé děti. 

 
 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
novota
před 4 měsíci
novota
před 4 měsíci

Žádné referendum ...http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=10277... ovčané dle sobotáře jsou nesvéprávné ovce a jedinou povinností je nás co 4 roky nás zvolit a držet hubu a krok..

novota
před 4 měsíci
Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 4 měsíci

Ad novota: Děkuji za odkaz. PL dělají "noviny" jak se patří, počty návštěvníků to jenom potvrzují. Pravidelné rozhovory např. s Petrem Žantovským si nikdy nenechám ujít. I ostatním doporučuji PL! Bunga bunga!

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Zrovna ten Žantovský je ten největší trotl.

Toto prohlásil Žantovský:

„Přehrát Rusko v informační válce nelze, neboť informační válka počítá se zradou a nevěrou a s nákupem duší v táboře protivníka - a to se v Rusku nikdy moc nedařilo, neboť nákupy duší se dějí za peníze. A ty měly v Rusku vždy jen hodnotu relativní a doprovodnou. Podstatná hodnota je jiná. Společná vlajka.“

Není pořadu s Pjakinem, aby tam neustále Pjakin nehovořil o "podpindosnících" o lokajích, kteří slouží jejich americkému páníčkovi., kteří zrazují vlastní zem, Rusko.

A v historii to bylo to samé. Bylo málo těch co kolaborovali s Hitlerem?

Milióny zrádců se již našly, ať už v bývalém SSSR nebo současné RF.

Ten člověk vůbec nic neví o tom, co je to informační válka a nezná její priority.

Dále nemá smysl ani komentovat, tímto se Žantovský u mne zařadil mezi obyčejné blbečky.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 4 měsíci

Přesně za tři měsíce Bohuslav Sobotka oznámí, zda chce dál vést ČSSD a v příštím roce obhajovat i post premiéra. Rozhodne se podle výsledku říjnových voleb do krajů a Senátu. Pokračovat bude jen v případě, když v nich strana uspěje.

"Já bych rád udržel nejsilnější pozici sociální demokracie v krajích i nejsilnější senátorský klub. Pokud bude důvěra voličů dostatečná, přijedu příští rok na jaře na sjezd a budu se ucházet o vedení strany a budu chtít vést sociální demokracii do příštích sněmovních voleb," řekl Sobotka v rozhovoru pro HN.
http://archiv.ihned.cz/c1-65361950-kdyz-...

Soudce z lidu
před 4 měsíci

ČSSD v krajích zvítězí s velkým předstihem.

Bohuslav Sobotka je nejlepší premiér, to ví každý.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Zase jeden vylhaný článek na parlamentních listech.

Divím se, že takovou žumpu vůbec někdo čte.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Vostok
před 4 měsíci

Čte to ten kdo chce vědět co a jak a má protichůdný názory než ty. Ty jeden Urválku.

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Jestli si opravdu myslíš, že ta mediální žumpa "parlamentní" blitky tě o něčem poučí, tak to jsi na tom skutečně hodně špatně.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Vostok
před 4 měsíci

Starej se o sebe a moje rozhodnutí o tom co čtu nech na mě Urválku

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Už ti tečou nervy? :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

vostok
před 4 měsíci

Ale houbeles Urválku

Dříve to byl Che-Kovanda,
před 4 měsíci

dnes je nepřítelem všeho z východu

Proto očekává, že se během pátku a soboty budou ve Varšavě zužitkovávat různé geopolitické prvky a vlivy. K summitu se ve čtvrtečním vysílání České televize vyjadřoval i Karel Kovanda, bývalý český velvyslanec u NATO. „Jednak jsem si vzpomněl na to, že Karel Kovanda býval ideově trošku jinde. Dokonce se mu v šedesátých letech říkávalo Che-Kovanda jako Che-Guevara, protože byl velký levicový aktivista. Dnes je tedy velkým nepřítelem všeho z východu. Inu, koho chleba jíš, toho píseň zpívej, zřejmě se to za ta léta naučil. Ale co mě fascinuje, je vytváření představy, že Rusko připravuje útočnou válku na Pobaltí, na Finsko, na Polsko, na kdekoho. To je naprostý nesmysl,“ konstatuje pro ParlamentníListy.cz Petr Žantovský.

vostok
před 4 měsíci

Nechci Kovandovi křivdit, ale nebyl taky párkrát na Bilderbergu?.... Nevíte někdo?

Nelly
před 4 měsíci

Pomoc, pomóóóc! Nechci být ve zločinecké organizaci NATO, ani jim přispívat dvě procenta HDP, jak oznámil Stropnický na summitu NATO!

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Paní, máte v tom obrovský chaoz, vůbec nechápete proporce a neumíte pracovat s informacemi.

Za posledních deset let se výdaje na armádu ČR propadly o 50% !

Ještě ani v roce 2020 neplánuje vláda výdaje ve výši, které byly v roce 2005.

Takže dvě procenta ještě hodně dlouho nehrozí.

Navíc tyto peníze nepřispíváme někomu do NATO, ale budujeme za tyto peníze vlastní armádu, která je také součástí NATO.

Doporučuji více na sobě pracovat a zpracovávat informace v souvislostech a proporcích.

Není se čemu divit, že lidé jsou zmatení, když vycházejí tyto nesmylně manipulující články: http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/vla...

Sobotka se nechystá nijak dramaticky navyšovat výdaje na armádu a pak je označován pomatenci za vlastizrádce, že nevydává 2% na armádu.
A pomatenci z opačného pólu jej nazývám vlastizrádcem, protože prý chce zvedat výdaje na armádu, přitom tak fakticky nečiní, což mu vyčítá ta první grupa pomatenců. :)

Přestože v článku jsou relevantní data, tak hodnocení autora článku je víceméně absurdní.

Najít dnes normálně uvažujícího člověka a zvláště v médiích, tak to je obrovský problém.

Proto jsem proti všem zásadním referendům, protože většina lidí je nesvéprávných a nejsou schopni činit zodpovědná rozhodnutí státního významu.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

chartista kubík
před 4 měsíci

Sobota připravil tohle ..http://pravyprostor.cz/top-secret-porada... čest vaší práci

admin
před 4 měsíci

Pane bývalý opus111 dnes různě třeba soudce z lidu: pan Pokorný nic nezablokoval. Testoval jsem to. I vy zde máte různé přezdívky. A stále jste zde. Tak laskavě nepomlouvejte a pište pravdu. Na druhou stranu tento web už není podporován webzdarma, protože se soustředili pouze na ukládánï a blogy už nezakládají. Proto připravujeme kvalitnější web. Takže prosíme bez urážek a chovejte se slušně. Děkujeme, že to budete dodržovat, když jsem vám to vysvětlil. A na webzdarma se můžete podívat, zda vaše urážky jsou oprávněné.

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Bohužel jsou lidé, kteří slušnost považují za slabost a proto se vždy chovají jako prasata.

Na tyto lidi platí jediné. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Možná, že už je OPUS111 odblokovaný, to se s vámi nepřu. Ale rozhodně zablokovaný byl! Bylo to naprosto zákeřné jednání ze strany Pokorného, jelikož to byla čistě reakce na jíný názor. V žádném případě se nejednalo o zablokování z důvodu, že by OPUS111 napsal něco neslušného.

Takže nikoho Soudce z lidu nepomlouval a napsal, jak to skutečně proběhlo.

Blokovat za jiný názor je obyčejná TOTALITA. Takové fašounství teď provozují na Ukrajině, kde jsou zakázány všechny ruské TV a Rádio kanály.

To by se líbilo Pokornému, jakmile by někdo pochválil Sobotku, okamžitě zablokovat takového přestupníka. :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Ať už jste
před 4 měsíci

OPUS111, nebo bývalý komunistický Soudce z lidu, snažíte se diskreditovat tento web, možná i "za jidášův groš". Vězte, že vaše nenávistné žvásty vám budou polykat pouze ovce, nebo ti z amputovaným mozkem. Inteligentním lidem byste musel mozek nejdříve odoperovat, což není ve vaší moci. Vaše argumenty mají velmi slabou úroveň a pokud vás někdo uplácí, jsou to pro něho vyhozené peníze a pro vás zbytečná námaha. Pokud budete pokračovat ve stejném stylu, je to výhra pro přemýšlivé ;-)
(ten "Soudce z lidu" k vám dobře sedí - byli to pěkné s.ině...)

Soudce z lidu
před 4 měsíci

26 let po převratu vyznívají vaše komunistické reminiscence opravdu směšně až trapně.

Evidentně si nechcete přiznat a nedokážete se srovnat s faktem, že liberální pravicový kapitalismus v pojetí Václava Klause to těžce nezvládl. V ulicích máte více než 100 000 bezdomovců a na ÚP 400 000 nezaměstnaných a k tomu 4,3 miliónu exekucí.

Jediný kdo tu situci v rámci možného dokázal zlepšit byl jedině Bohuslav Sobotka. Dokázal nastartovat hospodářský růst, 240 000 lidí našlo novou práci během pouhých 2,5 roku.
Sobotka okamžitě zpřísnil zákony pro exekutory, aby tady neřádili jak černá ruka.

Jste na špatné straně pane a neumíte se s tím srovnat. Chce to čas, až prohlédnete realitu.

Tento web není třeba diskreditovat, od se diskredituje průběžně sám, protože vychvaluje ideologii, která se již sama zdiskreditovala a přinesla lidem mnoho utrpení.

V.V. Putin

,,Musíme se společně dívat na život tak, že nemáme nepřátele.

Jsou okolo nás pouze lidé omámení, kteří něco nechápou,

a právě z těchto pozic musíme vycházet nejen při styku mezi sebou,

ale se všemi lidmi v našem okolí.

A chápat, že to často není jejich vina, ale neštěstí,

že se ocitli v takové situaci z hlediska vnímáni a chápání světa.

Bylo jim to uměle a záměrně vnuceno.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

n
před 4 měsíci

Druhý urválek...

Na tomto webu
před 4 měsíci

není motlitebna. Pro vaše neustálé velebení sobotky si vyhledejte jiný oltář, kde s vámi "omámení" tímto politikem, spolu s vašimi dalšími bludy bude sdílet někdo vám podobný...

soudruh Kubík
před 4 měsíci

Už to začíná socanské gestapo v akci. Je vidět , že stbák laube nezapoměl svou minulost a náš soudce ho za to ještě chválí. Jinak vzdělání jsme nemohli pobrat , protože takoví jako tady soudce nás zavírali za bolševika do kotelen a do krimu a vulgarismy jsme proto pobrali od komunistických bachařů. A z nich někteří sedí u socanů a komunistických poslanců v dnešním parlamentu. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Soudce z lidu
před 4 měsíci

A je velkou chybou, že toho vlastizrádce Havla z kriminálu vůbec pustili.

Nemusela být rozvrácená republika, kde se lidem dobře dařilo.

Protože takoví jako ty soudruhu Kubíku, co byli jen "u komunistů", čekali jen na příležitost, aby dělmika okradli o to, co vybudoval za 40 let prosperity, ukradli jste za 27 biliónů majetku.

Ničemu nerozumíš soudruhu Kubíku, ty jsi jen spotřební zboží.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

chartista kubík
před 4 měsíci

Kovaný soc.soudce bude nadávat do soudruhu lidem ,které komuni zavřeli a nikdy u těch komunistických v vrahů nebyli...oni něco vybudovali? to co před tím v roce 1948 československým občanům ukradli.

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Prolhaný "chartista" nás tady chce přesvědčovat, že dálnici D1, Temelín, letiště Praha, Vltavskou kaskádu, Gabčíkovo, VŽKG, Novou Huť, statisíce bytů škol a školek, kulturní domy, divadla, plavecké bazény, sportovní haly, Metro a mnoho jiných věcí, to všechno vybudovali soudruzi kapitalisti už před rokem 1948?

Soudruhu "chartisto", dej si pár pořádných facek, ať se po ránu probereš !

Co se týče ekonomické pozice, v roce 1948 zčali komunisté s národním majetekm ve výši 400 miliard korun a v roce 1989 předali majetek v hodnotě 2,7 biliónu korun a to už po započtení odpisů.

Po 26 letech při deflátoru 10 se tedy jedná o majetek za 27 biliónu korun, který rozkradli kubíkovi chartisti a Klausovci.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

vostok
před 4 měsíci

A co takhle zkusit přezdívku Džerdžinskij nebo třeba Lejba Bronstein nebo Jagoda, Sverdlov, Sobelssohn, Parvus, Berija, Bela Kun/Cohn.... co ty na to ty nemehlo?

Soudce z lidu
před 4 měsíci

To byli všechno stejní vlastzrádci jako ty, kteří podráželi nohy velkému vůdci národa Stalinovi.

Stalin byl velký gosudar a za 16 let po válce, kdy Sovětský Svaz byla zcela zničený, tak přivedl sovětský lid do kosmu.

Zatímco zrádci a zloději jako ty, po roce 1989 jen všechno rozkradli a zašantročili.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

vostok
před 4 měsíci

Urválku, a co znamená výraz vlastzrádci? To už jsi se jako Stalin stal i lingvistou a vymýšlíš nová slova? Ale to musíš přidat, abys ho dostihl ty nemehlo

kubík
před 4 měsíci

Asi tady máme jak za bolševika PŠM...školení soudruha soudce. Napřed rodina udávala gestapu pak po roce 48 komunům a po 89 socanům...

n
před 4 měsíci

http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=16825... zde je skutečný idol soudce, opuse ,vlka z plzně a vůdce lihového domu ??

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Na Pařátu, když napíšeš vlastní názor z vlastní hlavy, tak dostaneš BAN.

Zameť si před vlastním prahem soudruhu, než začneš tahat třísku z oka tvého soukmenovce.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

n
před 4 měsíci

Je vidět,že Schultz je kámoš našeho soudce podle toho to v evropě a v liháči vypadá soudruhu souce.

n napsal svůj názor
před 4 měsíci

a nikdo ho nesmazal. Je žalostné, co leze z té tvé vlastní hlavy. Buď není tvoje, nebo je dočista poničená kládou v tvém oku ;-)

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Smazání a zablokování proběhlo zcela jasně a před zraky všech.

OPUS111 napsal názor, že "monetizace" není úmyslně generovaná inflace z důvodu snížení reálné hodnooty dluhu.

Napsal, že "monetizace" je "vykupování státních dluhopisů přímým tiskem peněz". A inflace je pouze vedlejším efektem.

A je úplně jedno jestli měl nebo neměl pravdu.

Nejhorší je, že tento jeho přípěvek byl okamžitě adminem smazán a OPUS111 byl zablokován.

Toto je postup jako někde z Ukrajiny, kde řádí fašouni !

Pokorný tímto ztratil veškerou kredibilitu !

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

kubík
před 4 měsíci

Soudruh kovaný soudce asi neví jaká je historie každého člověka, ale podle slov to bylo kovaný karierní přísedicí soudcovský komunistické hovado, které přešlo k socanům a předtím soudilo chartisty. Sralbotka to dostal za úkol ty sociku z lidu a vrchní veliteli...

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Podle myšlenkové stavby věty, soudím :), že soudruh kubík se příliš nepotkal se vzděláním, o to více si to vynahrazuje vulgarismy.

Tak jen houšť soudruhu kubíku, hodně to vypovídá o tvé stranické buňce. :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

kubík
před 4 měsíci

Soudruh soudce asi nikdy nebyl v armádě. Ale až bude na rozkaz svého plešatého vůdce ve 150 000 smečce českých vojáků poslán na ost front tak přestane legrace.

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Soudruhu kubíku, v mém příspěvku nebylo nic o tom, že bych schvaloval tažení na RF.

Mediální hysterie, kterou předvádí NATO je dostatečně známá.

Já jsem se vyjádřil k tomu, že v článku není žádný odkaz, abych mohl konfrontovat, na co článek vlastně navazuje nebo naráží.

A mimochodem, Sobotka není vrchní velitel ozbrojených sil ČR. To už bys mohl vědět, soudruhu.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

I ty hlupáčku
před 4 měsíci

nepotřebuješ se obhajovat, idiocii každý chápe, plácej si nesmysly do roztrhání těla ;-)

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Otázka, jestli to chápe soudruh kubík? :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Lomcovák
před 4 měsíci

Vojákem v Afghánistánu byl i vrah policistů v Dallasu... Jeho motiv byl zřejmě rasový...

Deep Purple - Black Night

https://www.youtube.com/watch?v=Et3AJIry...

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Nevidím v článku ani jeden zdrojový odkaz, tedy není možno si ověřit nakolik jsou myšlenky relevantní, nebo jak už to v těchto článcích Pokorného bývá zvykem, spíše vylhané a překroucené, případně nísilně vytrhané z kontextů.

Tímoto lze článek odsunout na smetiště mediálních nezdarů, jak už ostatně končí většina Pokorného mediálně pokleslých pokusů se zviditelnit.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

soudce z čeho?
před 4 měsíci

Nepatříš k lidské rase, jsi jen blbé prase.
Co píšeš je humus, nenávistí se udus.

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Tak, Pokorný, padni komu padni.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

antiopus111
před 4 měsíci

Ty jsi toho debílku nepochopil víc. Třeba že je to ironie na věty, který byli v čt24. Ale to je nad tvoje chápací mozkové přesmyčky. Já to taky slyšel a snímky jsou z toho. Na co máš mozek, chrabrý zastánče ozubené pleši?

n
před 4 měsíci

On nic nechápe jen papouškuje co mu předloží poradci a zadrátovaný šef a nebo tržiště na malé straně.

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Soudruhu, hlavně, že ty se obejdeš bez těch aerodrbáren. Tobě kdyby odstřihli internet, tak jako by ti uťali hlavu. :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

n
před 4 měsíci

Soudruh soudce už všechny tituluje soudruhem ani se nedivím oni socani v eu to za chvíli zavedou povinně...

Soudce z lidu
před 4 měsíci

Evidentně neumíš číst pomatenče.

Nikde v mém příspěvku není ani zmínka o nějakém nepochopení.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

vostok
před 4 měsíci

Soudruhu soudče z lidu, pozdravuj Slanskýho v pekla. Tož tak.

vostok
před 4 měsíci

Oprava: v pekle

Soudce z lidu
před 4 měsíci

JJ, už ti tečou nervy, co? :))

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle zalez!

Vostok
před 4 měsíci

Ale houbeles Urválku

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...