Trestat doping? Ano, ale všem stejně! A nejen na Olympijských hrách 2016!

 

Vážně je na dopingu víc sportovců v Rusku, než v USA? Jaké jsou tresty za doping v USA? Kdy skončí špinavá hra, že dopující Rus je horší než dopující Američan?

 

Florence-Griffith
Florence-Griffith Joynerová

 

Pokud se dopingové orgie v Rusku opravdu odehrávají i s přihlížením tajných služeb a nejvyšších pater sportovních institucí, vůbec rozhodnutí nechápu, a to se dělo přímo na domácích OH v Soči," napsal na Facebooku kajakář Vavřinec Hradilek. Všimněte si, že tito lidé chtějí totální trest, ale zbaběle tvrdí pokud. Proč neobviní konkrétní lidi a nedají je k soudu?

 

 

"McLarenova zpráva odkryla státem řízený dopingový program v Rusku, což vážně narušuje principy čistého sportu v rámci mezinárodních antidopingových pravidel," reagoval šéf WADA Craig Reedie na postoj MOV, který v neděli odpoledne nesáhl k plošnému zákazu pro celou ruskou výpravu. Jenomže opět jsou dávány jakési indicie, ale nikdo chycen nebyl.

Olympijské hry 2016
Olympijské hry 2016

 

 

Není to nakonec zoufalá snaha, jak odrovnat Rusy a získat bez boje medaile?

Rusko tradičně patří k nejpočetnějším a nejúspěšnějším výpravám na hrách. V Londýně před čtyřmi lety obsadili jeho reprezentanti v tabulce zemí čtvrté místo s 22 zlatými medailemi. Do Ria se i po vyloučení atletů a vzpěračů chystá 321 sportovců, mezi nimi deset olympijských vítězů, dvacet dalších medailistů a celkem 32 mistrů světa.

Pak zde máme jeden americký precedent:i když to asi je spíše tím, že

bývalý cyklista Lance Armstrong se v televizním rozhovoru s Oprah Winfreyovou přiznal k dopingu. V pořadu uvedl, že podváděl i při všech sedmi svých triumfech v proslulém závodu Tour de France. Doping přitom dlouhá léta předtím popíral a nikdo nemohl zjistit jak, takže obelhal nás všechny. A ačkoliv dopoval kde kdo, Armstrong to dělal nejmazaněji.

 

A co další americké sportovní legendy?

Zakáží americký fotbal? No, není to tak horké: za první nález a porušení dopingových pravidel se trestá stopkou na 30 dnů. A to by přesně odpovídalo případu Arthura Jonese. Třicet dnů se totiž rovná čtyřem zápasům. Jeho bratr Jon Jones byl kvůli nálezu hydroxy-clomiphenu a letrozolu stažen z akce UFC 200 a jaký trest to bude? Tvrdí, že o ničem neví, jenže teď vyšlo najevo, že problémy s dopingem má i jeho bratr Arthur Jones, hráč týmu NFL Indianapolis Colts.
 
A co se podívat do minulostI?
Dnes si USA osobují právo každému z nás mluvit do života, kázat vodu, i když sami pijí víno. Proč jim to stále dovolujeme?

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
antisportovec
před 4 měsíci
Nelly
před 4 měsíci

Beachvolleybalisti pijí energydrinky, jejky, může v tom taky něco být, co náhodou zakázali.

slovan
před 4 měsíci

Vláda schválila nový zákon proti terorismu. Nemůžu dostat 15l za to, že podpořím proruský web?

Antibolševik
před 4 měsíci

Kolik jich u nás je? Sputnik a který další? RU.CZ? Protože Evropské hodnoty a jejich poskoci tak nálepkují každého, kdo není skloněný před svátostí Evropskou unií a Hate Free Culture se Schapirem v čele!

antisportovec
před 4 měsíci
antisportovec
před 4 měsíci

Polovina usa na prášcích ...http://www.nwoo.org/2016/07/24/vzdyt-vy-... čtu vše..

gogo
před 4 měsíci

Plivanec do obličeje českým občanům: Dohoda s Tureckem o kšeftování s uprchlíky není v ČR ratifikována, ale Sobotkova vláda už rozhodla o přijetí 81 migrantů z Turecka!

http://aeronet.cz/news/plivanec-do-oblic...

Sobotka opět nezklamal, doufám, že je to jeho vstupenka do politického důchodu!.

antisportovec
před 4 měsíci

Zapomněl jsem ...jedná se o fotbal na ms v usa...

Sportovec
před 4 měsíci
antisportovec
před 4 měsíci

Že by putler ho zaplatil....http://cz.sputniknews.com/nazory/2016072... a to možná puňta vytáhne podplácení co udělali borci z usa, když bylo mistrovství světa zde. Kolik dostala ruská delegace dolarů, aby hlasovala pro usa..Nakonec emigrovali...a putler to ví a rusové nikdy zradu neodpouštějí. Viz berezovský největší zloděj za jelcina v rusku a jak dopadl..

novota
před 4 měsíci
antisportovec
před 4 měsíci

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/fasse... asi další putlerův agent

antisportovec
před 4 měsíci

http://www.sportschau.de/doping/video-br... a england atleti jsou svatí asi to někdo nečte a neviděl dokument...to by museli zakázat startovat všem...a látky vyrábí kdo...

antisportovec
před 4 měsíci

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2016... a že fetují fotbalisti známých anglických klubů ..zde se to kryje ..viz liverpool...a co lišky....a wada nic....

Sportovec
před 4 měsíci

Co to tady zkoušíte?
Tady přece nejde o to že nějaký fotbalista jede na marihuaně nebo snupe.
Tady byl odhalen v Rusku státem řízený doping...zničeny vzorky atd

Sportovec
před 4 měsíci

Proc bylo zniceno v Rusku tolik vzorků?
Odpovime si....protože výzkum jde rychle dopředu a co nebylo odhaleno před 2 roky by bylo odhaleno teď...a to už by bylo na doživotní zákaz ruských fetek...

opus111
před 4 měsíci

A co když to bylo tak, že je to celé dopředu připavené, aby se mohlo argumentovat přesně tak, jako teď tady argumentujete vy?

Ten člověk, co nechal ty vzorky zničit, totiž ihned odjel, dalo by se říci emigroval do USA. Jinak by totiž musel v RF mnoho vysvětlovat.

Ono by se právě naopak na těch vzorcích i po delší době s přesnějšími přístroji prokázalo, že ti sportovci nebrali doping.

Ale takto? Co chcete dokazovat?

Je to celé dopředu oraganizované s cílem poškodit Putina a spustit státní převrat v RF.

Měli to ti hoši američtí chytře vymyšlené. Jenže teď je globální prediktor v těžké časové tísni a musí jít Putinovi na ruku, protože potřebují RF, aby mohli dočasně stabilizovat situaci v Turecku..

Takže Putin řekl, OK, ale Erdogan se omluví a navíc naši sportovci budou na Olympiádě.

Taková je realita, Sportovče.

VOSTOK
před 4 měsíci

Trolle, Trolle bez dělat chaos jinam. Tady už jsi prověřeny.

antisportovec
před 4 měsíci

Všichni fetují a nejhorší je , že to všichni kryji...a bolt jestli ten je čistý??? ....http://data.blog.ihned.cz/c1-61572380-ce... a mimochodem v pekingu bylo testováno 150 rusáku 15 amíku a žádný číňan....varum ???

antisportovec
před 4 měsíci

Každá mince má dvě strany a stb idnes od bureše se nedá věřit ani pozdrav..a nejlepší u nich kdysi byl kmenta co 14 dni husajnovi kouříl brko než mu poskytl rozhovor...http://www.sportschau.de/doping/video-br...

Sportovec
před 4 měsíci

To sice má
Jen ale vidím a slysim a čtu tu nechuť ostatních sportovců se postavit proti ruským fetkam.

Nesportovec
před 4 měsíci

Nikdo normální se nebrání, ale stejně tak odmítají americké fetky! To je těžký pochopit?https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j...

Sportovec
před 4 měsíci

Ano to je ten člověk na pravem místě
Gambler a alkoholik

Nesportovec
před 4 měsíci

Máte problém s odpověďmi? Proč tak vehementně neodsuzujete všechny? Mimochodem odnaučený kuřák a feťák bývá daleko přísnější ke kuřákům a feťákům. A Petržela prošel řádnou katarzí.

Sportovec
před 4 měsíci
Sportovec
před 4 měsíci

Dlouho jsem čekal na tenhle doslova zvrácený článek...jak říká parat budeme v nasledujicich letech sledovat,jak jde dolů ruská výkonnost.
Malinka poznámka....Rusko bude asi vyloučeno z paraolympiady...i tam se ve velkém dopovalo.

Sportovec
před 4 měsíci

V září 2014 zachvátila moskevskou laboratoř panika. Její šéf Rodčenkov dostal varování, že se blíží přepadová kontrola WADA, která chce odvézt vzorky a překontrolovat je. Ze strachu z odhalení proto zničil 1417 vzorků
Pane Pokorný kdepak mate ty vzorky?
Přijde Vám to normální?
Proč to bylo asi zničeno?

Sportovec
před 4 měsíci

Prostě obhajujete vše ruské...doslova a zaslepene.
Přitom skoro každý rusak je strašná dopingova smazka.

Nesportovec
před 4 měsíci

Hele sportovče, není to naopak? Byl jste někdy mezi českými kulturisty nebo vzpěrači? A co třicet tisíc stránek tajných dokumentů o dopingu ve Spojených státech v roce 2003? A co Armstrong? Myslíte, že nikoho nechytí v Riu? A jak zjistili podrobnosti? Kde lidé jako Armstrong mají laboratoře. V Rusku? Nenechte se vysmát, dopuje většina, ale někdo tu hranici vždy překročí a pak je průser. Takže jasně, sejmout každýho a doživotně. I Rusáka. Americká komedie zastavení sportu na týdny je výsměch! A ti nás poučují?

Sportovec
před 4 měsíci

Ono se to brzy ukáže,Rusko totiz nenese tu potupu a ústup v medailovych pozicích. A vy si to tady obhajujte.

Sportovec
před 4 měsíci

A160719_102636_olympiada

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...