Kde bere úředník ČSSD Sobotka drzost chovat se hůře než totalitní šmejdi?

 

 

My a ne lid rozhoduje!
My a ne lid rozhoduje!

Člověk, který si z náhrad nakradl i na byt vyhlašuje drze občanům České republiky, že jsou nesvéprávní a tudíž nemají právo rozhodovat o svém životě?

 

Tato slova si nedovolil vyslovit ani Leonid Brežněv a i na okupaci Československa si vyžádal zvacím dopisem formální souhlas zrádců jako byli Biľak, Švestka, Kapek, Indra a Kolder, a který byl patrně vlastizradou i dle tehdejších zákonů. Dopis byl odkryt v archivech bývalého Sovětského svazu 15. července 1992. 

 

A dnes se opět vrací doba totality!

 

Evropskou unii si rozvrátit nedáme a je to, jako by zněla úderná slova Milouše Jakeše – neboli totalitní stupidity o Sovětském svazu a jeho satelitech.

Pokud by totiž lidé byli k referendu nesvéprávní, tak by byl předseda vlády a s ním další členové vlády nelegitimní, protože stejně tak zastupují ten divný, nesvéprávný lid! Zmatené výroky premiéra Sobotky a jeho nohsledů? Samozřejmě! Jsme skutečně nesvéprávní vůči státní a politické správě?

 

Prostě drzost Sobotky se rovná totalitní špíně, a za to by měl okamžitě podat demisi!

 

Sobotka (předseda vlády a otázkou je, za koho mluví) jednoznačně odmítá vůli lidu, zda být či nebýt jako poddaní Bruselu, USA a začlenit se po bok válečného šílenství pod knutou Pentagonu. Přesněji řečeno, odmítá vyslyšet vůli lidu, ať je jeho názor jakýkoliv, což je v demokracii základ.

 

Vláda ústy Sobotky a jeho mluvčího reagovala na výroky prezidenta Miloše Zemana, který by nebyl proti celostátnímu referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Sám prezident by ale hlasoval proti vystoupení. Podle TOP 09 Zemanovy návrhy útočí na priority české zahraniční a obranné politiky posledních desetiletí. Ale kdo určuje naší prioritu? Lid, nebo pár vyvolených?

„Dlouhodobou prioritou zahraniční politiky vlády České republiky a národním zájmem je být členem EU i NATO,“ uvedl mluvčí vlády Ayrer.

Prý stabilizovaná, soudržná a fungující EU je podle vládního prohlášení zárukou dalšího bezpečného rozvoje ČR. „Vláda v této souvislosti nezvažuje činit jakékoli kroky, které by naše členství a dlouhodobé směřování zahraniční politiky ČR jakkoli zpochybňovaly, nepočítá se tedy ani se žádnými referendy,“

Takže Evropská unie je stabilizovaná, soudržná a fungující?

A především: položila si vláda otázku, kdo skutečně v demokracii vládne? Pracuje u nás vláda dle vůle lidu, nebo lid má dle totality vlády bezvýhradně poslouchat, jako to bylo v období, kdy zde byla zakotvena ústavně pravda jedné státostrany - komunistické, a současně lid byl nucen vykonávat vše dle jejího myšlenkového trustu za dohledu UV KSSS? Sobotka se tváří jako hrdina a pak odjede na zasedání a plazí se po zemi.

Možná by stálo za připomenutí: kolik válek bylo na území sféry vlivu Ruska a Číny za posledních padesát let. A kolik bylo tam, kde vliv USA a amerického NATO zakládal demokracii a svobodu včetně přátelství a míru? Tak kdo má právo ohánět se záštitou míru v Evropě, když nyní stačí jeden chybný manévr a…?

A nyní jedou do Varšavy, aby pod americkým NATO odsouhlasili vše, co předlužené USA nařídí! Nebo někdo věří, že se Sobotka a Stropnický pochlapí a budou se chovat jako svéprávní zástupci České republiky? Vážně tomu někdo věří? Uvidíme...

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Pokorný je Ubožák!
před 4 měsíci

Ubožáku Pokorný, jak můžeš psát o totalitě, když sám blokuješ svobodný projev !!!

Jsi odporný totalitní Ubožák.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...