Kde bere úředník ČSSD Sobotka drzost chovat se hůře než totalitní šmejdi?

 

 

My a ne lid rozhoduje!
My a ne lid rozhoduje!

Člověk, který si z náhrad nakradl i na byt vyhlašuje drze občanům České republiky, že jsou nesvéprávní a tudíž nemají právo rozhodovat o svém životě?

 

Tato slova si nedovolil vyslovit ani Leonid Brežněv a i na okupaci Československa si vyžádal zvacím dopisem formální souhlas zrádců jako byli Biľak, Švestka, Kapek, Indra a Kolder, a který byl patrně vlastizradou i dle tehdejších zákonů. Dopis byl odkryt v archivech bývalého Sovětského svazu 15. července 1992. 

 

A dnes se opět vrací doba totality!

 

Evropskou unii si rozvrátit nedáme a je to, jako by zněla úderná slova Milouše Jakeše – neboli totalitní stupidity o Sovětském svazu a jeho satelitech.

Pokud by totiž lidé byli k referendu nesvéprávní, tak by byl předseda vlády a s ním další členové vlády nelegitimní, protože stejně tak zastupují ten divný, nesvéprávný lid! Zmatené výroky premiéra Sobotky a jeho nohsledů? Samozřejmě! Jsme skutečně nesvéprávní vůči státní a politické správě?

 

Prostě drzost Sobotky se rovná totalitní špíně, a za to by měl okamžitě podat demisi!

 

Sobotka (předseda vlády a otázkou je, za koho mluví) jednoznačně odmítá vůli lidu, zda být či nebýt jako poddaní Bruselu, USA a začlenit se po bok válečného šílenství pod knutou Pentagonu. Přesněji řečeno, odmítá vyslyšet vůli lidu, ať je jeho názor jakýkoliv, což je v demokracii základ.

 

Vláda ústy Sobotky a jeho mluvčího reagovala na výroky prezidenta Miloše Zemana, který by nebyl proti celostátnímu referendu o vystoupení České republiky z Evropské unie. Sám prezident by ale hlasoval proti vystoupení. Podle TOP 09 Zemanovy návrhy útočí na priority české zahraniční a obranné politiky posledních desetiletí. Ale kdo určuje naší prioritu? Lid, nebo pár vyvolených?

„Dlouhodobou prioritou zahraniční politiky vlády České republiky a národním zájmem je být členem EU i NATO,“ uvedl mluvčí vlády Ayrer.

Prý stabilizovaná, soudržná a fungující EU je podle vládního prohlášení zárukou dalšího bezpečného rozvoje ČR. „Vláda v této souvislosti nezvažuje činit jakékoli kroky, které by naše členství a dlouhodobé směřování zahraniční politiky ČR jakkoli zpochybňovaly, nepočítá se tedy ani se žádnými referendy,“

Takže Evropská unie je stabilizovaná, soudržná a fungující?

A především: položila si vláda otázku, kdo skutečně v demokracii vládne? Pracuje u nás vláda dle vůle lidu, nebo lid má dle totality vlády bezvýhradně poslouchat, jako to bylo v období, kdy zde byla zakotvena ústavně pravda jedné státostrany - komunistické, a současně lid byl nucen vykonávat vše dle jejího myšlenkového trustu za dohledu UV KSSS? Sobotka se tváří jako hrdina a pak odjede na zasedání a plazí se po zemi.

Možná by stálo za připomenutí: kolik válek bylo na území sféry vlivu Ruska a Číny za posledních padesát let. A kolik bylo tam, kde vliv USA a amerického NATO zakládal demokracii a svobodu včetně přátelství a míru? Tak kdo má právo ohánět se záštitou míru v Evropě, když nyní stačí jeden chybný manévr a…?

A nyní jedou do Varšavy, aby pod americkým NATO odsouhlasili vše, co předlužené USA nařídí! Nebo někdo věří, že se Sobotka a Stropnický pochlapí a budou se chovat jako svéprávní zástupci České republiky? Vážně tomu někdo věří? Uvidíme...

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Chudáček Pokorný
před 4 měsíci

Pjakin také řekl, že referendum v Británii bylo vyvoláno proto, a ta informace začala pracovat mnohem dříve, protože se počítalo s rozpadem EU a zřízení Evropského chalifátu.

Ale situace se změnila.

Proto Pjakin říká, že to referendum už ve skutečnosti nebylo třeba, ale vše jelo setrvačností, protože "dav" není možno jen tak rychle obrátit.

Dokonce, že globální elity i napomohly tomu výsledku 48 : 52, a že GP provedl očeň složnyj manévr. A proč tak učinil? Aby v GB vzbudil chaos a teprve následně aby z toho chaosu vytvořil GP většinu, kterou bude snadno ovládat.

Je to složitý proces přeformátování EU.

A Zeman se na tom chce podílet, co se týče ČR.

Ale Bohuslav Sobotka do toho háže vidle, vypadá to že je nějaký proUnijní zrádce, jenže opak je pravdou.

Sobotka s nimi od začátku nezrazuje zájmy ČR a nikdy nezrazoval. Jenže Sobotka moc dobře ví, že politika je umění možného.

Stalin ten si mohl říct: Chceš jednat? Tak ukaž kolik máš divizí.

Ale Sobotka nemá za zády žádné divize, ten musí velmi trpělivě a velmi opatrně plout a hledat možnosti a spojence.

Ale vy mu tu situaci ztěžujte, že proti němu nesmyslně vykřikujete, místo abyste jej podpořili, aby cítil sílu národa a jednotu. A pak třeba klidně i vystume v referendu z EU a výsledkem třeba 80 : 20 ať vyjde najevo, že není možné, aby GP s námi manipuloval.

Ale takto? Jak můžete vědět, jak to dopadne?

Vláda je teď vratká, protože Babiš se bojí vyšetřování, alternativy chystají převrat a kam to asi pospěje?

Žádní kádři nejsou v dohledu. To si myslíte, že nějací přihlouplíci z Alternativ mohou být z fleku premiérem?

Uvědomujete si kam ten stát tlačíte? Do totálního chaosu !!! A pak vám teprve GP ukáže co je to tvrdá ruka. To chcete?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...