Dnešním dnem vojska USA zahájila okupaci České republiky! Ample Strike 2016!

 

Stále větší a větší odpor proti teroristické armádě USA přinutil americkou vládu, aby nám ukázala, co nás čeká, pokud nebudeme v jednom šiku s vůdci, kteří zabíjí ve všech státech světa.


Okupační znak amerického NATO
Okupační znak amerického NATO


Odvádění pozornosti na komunisty, Putina, Štrougala s Jakešem a Brežněvem dosáhla vrcholu!

 

Americký viceprezident Joe Biden varuje Evropskou unii před výstavbou další větve plynovodu Nord Stream, přivádějící plyn z Ruska do Německa po dně Baltského moře.

Obama varuje před propagandou Ruska.

Pentagon varuje před zbraněmi Ruska,

USA varují. U.S. army varuje.

Americký velvyslanec varuje!

Proamerický mainstream varuje.

Všichni, kdo mají občanství USA nás varují.

Varujeme, varujeme, varujeme je ústřední heslo USA!

A co na to český občan?

Posílá je stále více a více tam, kam chodil i císař pán pěšky!


Americká teroristická okupační armáda už zuří a připravila strategii, jak nás donutit, abychom byli povolní, protože na ty jejich kecy prostě už většina národa nevěří. Nevěří stejně tak, jako od roku 1968 na bolševické kecy o zářné budoucnosti!

Proto se Pentagon snaží naše generály vystrčit do popředí (i když jsou to pouze loutky), aby ukázal, jak jsou naši občané loajální. Přitom se nějakého našeho generálského tajtrlíka nikdo na nic neptá. Stejně jako Merkelová, která nesmí cuknout a plazí se před loutkovodiči po kolenou, aby na nás - východní státy, cenila zuby!

I Němci prokoukli, že jsou to vražedné provokace armády USA a Merkelovou stále víc nenávidí. Francie už je migranty, které tam nahnali Američané, napůl rozložená a zabijáci se tam po nocích prohánějí, zatímco policisté se třesou na služebnách.

V roce 1968 nás přišly osvobodit vojska spřátelených armád, ale byla to v podstatě vojska SSSR.


Dnes, v roce 2016 nás přišla "poučovat" vojska NATO, ale jsou to v podstatě vojska USA, aby si porobila neposlušné, rebelující země v čele s prezidentem Zemanem a exprezidentem Klausem!


Skončí takto i Praha a Česká republika?

 

Čeká toto rebelující Prahu?
Čeká toto rebelující Prahu?


Jugoslávie už to zná, nás to čeká, když nebudeme povolní k USA!
Jugoslávie už to zná, nás to čeká, když nebudeme povolní k USA!


I USA zajišťují mír!
I USA zajišťují mír!

Ample Strike 2016

je sice komedie proti údajné hrozbě - Rusku, ale ve skutečnosti je to výhrůžka, co se stane s rebelující Evropou a především s východními státy, pokud budou v rebelii pokračovat! Stali jsme se rukojmím bezohledného zabijáctví a rukojmím šílených zabijáků z Pentagonu, kteří se nezastaví před ničím.

Padne milión lidí? No a co, trochu jsme se spletli, oznámí Bush a Blair. Vybombardovali jsme za války československá města? No a co, byla mlha, piloti nezkušení... Budeme bombardovat Brno, Prahu a další? No a co, ve všech jsou agenti Ruska, je připravena rétorika, kterou chtějí ohromit zbývající svět. Jenomže...

Vážně v USA věří, že bychom zůstali jako ovce pod americkým bombardováním? Vážně si myslí, že Rusko by se poklonilo a na USA by zoufale nezaútočilo jadernými zbraněmi, pokud bude napadeno? Kam by potom odkráčel New York a koneckonců planeta Země? Vážně je to těm idiotům z Pentagonu jedno?

Válka je vůl, napsal někdo na "starej" kůl! A to platí i dnes! Táhněte k čertu a jděte zabíjet do amerických pouští, když vás to baví! Zabíjejte se mezi sebou!

My chceme mír!


 

Rubriky: ~ Štítky: ,

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
HQ AIRCOM
před 2 měsíci

Check out this video - Show of Force of an United States Air Force B-1B "Bone" at Namest Air Base.#AmpleStrike2016

https://www.facebook.com/HQAIRCOM/

Lomcovák
před 2 měsíci

Americký bombardér B-1B nacvičoval při vojenském cvičení Ample Strike nad základnou v Náměšti nad Oslavou takzvanou demonstraci síly. Tým českých leteckých návodčích devadesátitunový kolos navedl na nízký průlet nad "nepřátelské" území. Při válečném konfliktu má podobný manévr ukázat protivníkovi svou sílu a odradit ho od dalšího útoku. Bombardéry B-1 a B-52 amerických vzdušných sil se cvičení účastní z britské letecké základny ve Faifordu, v Česku nepřistávají. (07.09.2016)

POMÓÓÓÓÓÓC!!!!!!!!!!!!!! KDE TO ŽIJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/ameri...

Ample Strike 2016
před 2 měsíci

Co dělá LETECKÝ NÁVODČÍ (anglicky Forward Air Control – FAC): je očima pilotů, pronikne na nepřátelské území a tam navádí bojová letadla a bomby na cíl. Death on call. Toto si právě trénují na cvičení NATO Ample Strike 2016.

"Letecký návodčí musí velmi dobře komunikovat v anglickém jazyce, mít dobrou orientaci v terénu a bezchybně pracovat s mapou. Dále musí ovládat nejmodernější přístroje jako je laserový ozařovač, různé typy dálkoměrů, GPS (systémů navigace) a radiostanic."

Reportérka ČT Blanka Poulová z Náměště nad Oslavou (9. zpráva):
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10971...

Lomcovák
před 2 měsíci

Strategické a taktické letecké nosiče jaderných zbraní v současnosti
28.8.2016 by Luboš Přikryl and Ondřej Šupka

"Díky tomu má bombardér další velkou výhodu, která byla v dosavadní historii využívána zdaleka nejvíce, a tou je manifestace síly. Zatímco o jaderných střelách na ponorkách nebo v silech se pouze „ví, že tam někde jsou,“ bombardér je možno vyslat na příhraniční let a jedná se o jasně viditelné a srozumitelné gesto. Ukázkovým příkladem bylo vyslání bombardéru B-52 na korejský poloostrov v roce 2014 při eskalaci napětí mezi Severní a Jižní Koreou po jaderném testu. Bombardér provedl několik letů blízko severokorejského vzdušného prostoru, a podle některých zdrojů nesl na palubě skutečně ostrou jadernou zbraň.

Použití jaderné zbraně proti druhému státu je záležitost mnohem choulostivější. Riziko vzniku precedentu k rozpoutání jaderné války byť jen malým nukleárním útokem je zde velmi vysoké. Pokud by se útočící strana chtěla vyhnout aktivaci doktríny MAD, byla by nucena použít jaderné zbraně minimální ráže, tedy opět pravděpodobně taktické pumy typu B61, případně plochodrážní střely s velmi slabými hlavicemi.

U napadeného státního aktéra můžeme očekávat mnohem komplexnější systémy protivzdušné obrany, než tomu bylo u aktéra nestátního; kromě toho můžeme očekávat, že pravděpodobné cíle jaderného útoku na jeho území budou mnohem lépe chráněny také konstrukčně. Tyto dva faktory budou vyžadovat sofistikovanější metody útoku ke zdárné penetraci protivzdušné a konstrukční ochrany. K útoku by tak stát nejspíše použil letoun pokud možno kategorie stealth, aby minimalizoval riziko jejich sestřelu při plnění mise a zejména ještě před ní, kdy by ne-stealthový letoun mohl být snadno zpozorován ještě před vstupem do vzdušného prostoru cíle. Pro zajištění nerušeného finálního doručení nálože by pak mohl využít LRSO střelu (LRSO Advanced long range standoff cruise missile jako AGM-158, kterou je možno zavěsit jak pod ostatní strategické bombardéry B-1 a B-2, tak pod víceúčelové letouny jako F/A-18, F-16 a F-35), aby tak v ideálním případě cílový stát vůbec o útoku netušil až do dopadu a exploze hlavice. Použití víceúčelového letounu nebo strategického bombardéru by záleželo zejména na vzdálenosti cíle, za předpokladu snahy o co největší utajení mise i během letu k cíli je však stíhací bombardér vhodnější díky svým menším rozměrům, které jej činí o něco „nenápadnější.“"

http://www.securityoutlines.cz/strategic...

Lomcovák
před 2 měsíci

B52 již přilétá na Ample Strike 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=vGB-22J-...

Boeing B-52 Stratofortress je slavný americký strategický bombardér dlouhého doletu. Největší bombardér dějin. První americký strategický bombardér schopný nést jadernou zbraň. Drtivá většina laické veřejnosti si bombardér B-52 spojuje především s válkou ve Vietnamu. Přitom se s nasazením v konfliktu tohoto druhu při jeho vývoji příliš nepočítalo, protože byl primárně určen ke strategickým jaderným úderům vedeným z amerického území proti cílům v hloubi Sovětského svazu.

PROČ BUDE NESTVŮRNÝ B52 LÉTAT NAD ČESKOU REPUBLIKOU?! POMOOOC!!!

Lomcovák
před 2 měsíci

Cílem mezinárodního leteckého cvičení Ample Strike 2016 je sladění výcviku předsunutých návodčích s leteckými osádkami a veliteli pozemních jednotek. Zúčastní se ho 1500 vojáků ze 17 členských a partnerských států NATO. Letová část se uskuteční od 5. do 16. září.

Štáb cvičení bude na vrtulníkové základně v Náměšti nad Oslavou (kraj Vysočina). Operace ze vzduchu podpoří tři desítky letounů a vrtulníků. Letouny budou vzlétat z letišť v Čáslavi, Náměšti nad Oslavou a Pardubicích a ze tří zahraničních letišť v Německu, Maďarsku a Británii. Vrtulníky budou startovat z vojenských výcvikových prostorů Libavá a Boletice. Společný taktický výcvik se bude odehrávat pouze ve vojenských objektech Boletice (Jihočeský kraj), Bechyně (Jihočeský kraj), Náměšť nad Oslavou (kraj Vysočina) a Libavá (Olomoucký kraj).

Ladislav Rudolf
před 2 měsíci

Od Ruska se nedá čekat nic dobrého, s tím máme už zkušenosti. Neznám stát, který si USA okupovaly! Evropa by bez bez USA nebyla schopná existence. Nakonec vždy USA musí Evropu zachraňovat!

Bořivoj Holínek
před 2 měsíci

To jsou všechno nesmysly pane Rudolfe, to se na mě nezlobte. Máte hlavu vymytou tou jejich propagandou už docela do čista. Zkuste si třeba položit následující otázku: komu ekonomicky prospěje nynější Washingtonem způsobená a nyní už i otevřeně řízená genocida Evropského kontinentu záplavou prudce jedovatých slimáků a dusivě páchnoucích čmoudů?

Lukáš Vávra
před 2 měsíci

Ladislav Rudolf:Váš komentář je zcela mimo mísu!!My máme neblahé zkušenosti se Sovětským svazem,který se rozpadl v roce 1991 a pokud chcete srovnávat SSSR a dnešní Ruskou Federaci tak to je stejné,jako srovnávat Třetí říši a současné Německo.Ruská Federace pro nás žádnou hrozbu nepředstavuje.

Vlk
před 2 měsíci

Pardon, ale tak nějak mi nedochází kdy nás U.S.A zachránila. Nebýt Rusů mluvíme tu německy. Evropa by existovala i kdyby se U.S.A šla zakopat a nejspíše by dokonce i fungovala. A jinak předsunuté základny ať chcete nebo ne jsou forma okupace. A jsou po celé Evropě.

Ten, co to cáluje
před 2 měsíci

Co je to vždy? Kolikrát? Východní blok se rozpadl sám, nikdo SSSR nechtěl, ani NDR! Já vím, že trochu pomohly v roce 1945. Kdy ještě?

Frantšek Vysralhadr
před 2 měsíci

Tak jako jo, USA se roztahuje a odjakživa porušuje mezinárodní smlouvy (úplně stejně jako Rusko na Ukrajině). Ale tohle je trochu moc :D Navíc, koho asi tak zajímaj "rebelující" Zeman s Klausem? :D Nevim, na čem autor článku jede, ale určitě to už nebude spadat do kategorie lehkých drog :D

Vlk
před 2 měsíci

Na rozdíl od USA na Ukrajině rusové při zabírání Krymu nestříleli. Krym byl přidán k Rusku pomocí referenda. A poté přišla na Ukrajině občanská válka, kde proti Ukrajincům válčí Ukrajinci.

Vláďa
před 2 měsíci

Soudruzi, to Vás Moskva tak dobře platí že tady šíříte takové bludy ?
Nebo si skutečně Vaše chorobné mozky myslí, že to co píšete je pravda ?
Pokud si to opravdu myslíte, doporučuji rychle vyhledat lékařskou pomoc v Bohnicích.

Bořivoj Holínek
před 2 měsíci

Milý Vláďo, kolaboranti a zrádci jako jsi ty budou již brzy po zásluze potrestáni. Čas na zakoupení letenky ke svým chlebodárcům na druhé straně zeměkoule.

Voloďo
před 2 měsíci

všichni děláme za peníze, jenom bolševici a novodobí prozápadní nástupci bolševiků pracují z lásky. A kdo platí vás? Nebo pracujete z lásky?

Bill clinton
před 2 měsíci

USSA je už profláknutá do pekla sní

Co je ti do toho
před 2 měsíci

Jste vůbec normální vy nemožní omezenci v Jugoslávii šlo o úplně něco jiného jenže to ty vaše mozečky velikosti bakterie asi nepojmou jo a na vaše psychické onemocnění akorát uboze upozorňujete očividně i tím že asi nevíte co znamená zkratka NATO zjistěte si to a pak až přemýšlejte jo a zvažte léčbu v Bohnicích

Óóóó
před 2 měsíci

Tak nám prosím prozraďte, jak funguje NATO, kdo tam velí, komu kdo podléhá a kdo vydává rozkazy k válce. Jsme velké ucho. Začněte!

Alex Pluhar
před 2 měsíci

Naprosto souhlasim s timto nazorem

To je Tydÿt
před 2 měsíci

A co byla Varšavská smlouva ty kokotos? Měli jsme tam snad nějaké slovo?

KOndo
před 2 měsíci

Nech im Putin dá co proto ,, hovedá zasraní!!

Lomcovák
před 2 měsíci

Svině.

Jirka
před 2 měsíci

Plně souhlasím, tato planeta potřebuje mír ne válku kterou chtějí USA vyprovokovat!

Brabec
před 2 měsíci

US historicky končí, petrodolary nestačí. Tak se válčí, z Evropy udělají 3. svět, rozvrat kde to jde. Ale to není celý svět, historicky končí. Kdy to bude nevím, ale tak daleko to není. Oni totiž už vadí , nepřinášejí nic!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...