Němci a Francouzi mají běžence, my, Slováci a Rumuni Romy. Je to fifty fifty.

.

Západ nás přes Dientsbiera a Šabatovou (Uhla) přinutil, aby od nás dostávali obrovské sociální dávky na úrovni Německa a Francie, západ nás donutil, abychom jim dávali byty, aniž by hrábli prstem. Výsledek?

 

Společnost je rozzuřená, takže se následně připravil zákon, že uveřejní-li někdo podrobnosti, bude potrestán. A důvod? Pokud my vyplatíme sociální dávky menšině na úrovni Německa, nebude menšina od nás utíkat nikam, západ nebude muset vracet "naše" občany k nám zpět do vlasti, americké úřady budou mít lehčí práci, protože se zbaví nálepky "rasistické", a Velká Británie nemusí vylučovat menšinu na Ruzyňském (nyní Havlovu) letišti. (Je nutné zdůraznit - jedna menšina, ostatní problémy nemají)

A nyní se tento podvod západu vymstil, protože totéž musí dělat sami sobě, pokud se v Německu, Francii či Velké Británii objeví lidé, kteří také vyžadují sociální dávky, aniž by do systému něčím přispěli. A najednou se ta sebejistá (v osočování východních států) západní Evropa propadla do zoufalství. Přitom východní státy s romskou pracovitostí a odmítáním vzdělání bojují bezvýsledně stovky let, na západě se po několika letech příchozích arabských občanů rozkládá celý systém.

Kde je dnes to poučování, které nám milostivě dávali? Ty lekce, jací jsme rasisté, že nutíme prý menšinu (pouze jednu z mnoha) pracovat. Ten zločin, že je nutíme na pracák, hlásaly Evropské hodnoty. A hle, karta se obrátila, západní svoboda slova šla spát, nebo šla do pryč, a kdo se hanlivě vysloví o lidech, co chtějí brát, ale odmítají dávat, je pronásledován stejně jako v arabských či totalitních státech.

Kam jsi šla, západní svobodo drahá, jež jsi nám byla tak vehementně vnucována, když zde ještě vládl totalitní socialismus s komunistickou, neodvolatelnou stranou v čele? Najednou tě, západní veličino, svoboda slova nezajímá? A najednou my vám a ne vy nám můžeme dávat políčky, protože my se té totality zbavili a vy nám ji vracíte!

Ne, Rusko, či Sovětský svaz, ale západní totalita ohrožuje naši zem.

U nás se Romové nestříleli jako černoši v USA. Pouze jsme je nutili, ať pracují. Za to jsme byli osočováni. Za to jsme stále osočováni. Prý chceme-li práci od Romů, jsme rasisté, a to západní svět nestrpí. Když je budeme nutit pracovat za stejnou mzdu 12 000 jako nabízejí nám,  je to rasistický výsměch. (Důkaz je, za kolik se nabízí práce nejen v Praze na nižších pozicích.) Oni mají právo i na plat ve výši německé a nebo sociální dávky ve výši německé. Nic mezi tím. (Ale poctivě je třeba dodat, že Romové na nás nevytahují zatím pistole a kulomety jako černoši v USA.)

Nyní zaznívá z Německa, že je třeba, abychom nejen Romům, ale i běžencům, dávali stejně vysoké sociální dávky jako v Německu, aby se těšili i k nám. A to zaznívá dokonce z německé vlády. Prý se s nimi o běžence a migranty máme poctivě rozdělit! Zešíleli?

Přece ale není možné, aby tento zločin proti nám byl dokonán a my byli odkázáni na to, že na Romy a běžence budeme pouze dělat, ale za plat minimální, abychom je uživili! A kdo se "šprajcne", bude potrestán?

A především je otázka filozofická: může být popsání skutku, popsání jasných faktů označováno přílepkem rasistický? Vždyť je to přímo zvrácené! Rasismus je duševní nemoc, založená na iracionálním základě někomu ublížit, avšak popsání faktu, že slunce je zlaté či obloha modrá nelze nikdy označit jako rasitický výrok stejně tak, jako vybydlené byty jsou vybydlené byty a nelze to žádným způsobem idealizovat. Tudíž je naprosto nepřípustné označovat tyto osoby popisující status quo jako rasisty!

Přitom stále častěji se dnes děje, že občan, protestující proti příkoří, které lze snadno identifikovat skutkovou podstatou, je označen nakonec rasistou, a přitom skutečným rasistou je ten, co se podvodně hájí.

A šílené je, že ti, co by měli bojovat za hodnoty, které známe z Bible jako desatero, či základní lidské hodnoty svobody pro lidi bez vyznání, nás nutí  ty hodnoty křesťanské totálně změnit. Násilně, tvrdě a nekompromisně bez jakýchkoliv skrupulí. Ale kdo má tak velkou moc?

 

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
nerudný
před 3 měsíci

Reakce na stále se opakující komentáře opus 111, které se věnují zaměstnání, či nezaměstnání cikánů. Romové se chtějí nazývat, ale překlad slova Rom, je nadčlověk a ty jsem já za nadlidi nikdy nepovažoval a považovat za nadlidi nikdy nebudu. Vážil jsem si pana Holomka, ale byl to jeden z mála. Ty opuse 111, místo toho tvého stěžování, si vyberte mezi sebou šéfa, utvořte za 1,-Kč Společnost s ručením omezeným a začněte nabízet svojí práci, kterou dobře umíte. Vy přece nepotřebujete, aby vás vydíral bílý šéf.

opus111
před 3 měsíci

"U nás se Romové nestříleli jako černoši v USA. Pouze jsme je nutili, ať pracují."

To už je nepravdivá premisa non plus ultra.

Opět musím připomenou, že zákony platí pro všechny občany ČR stejně.

Pokud je někdo registrovaný na ÚP, tak povinnost hledat si zaměstnání je pro všechny stejná.

Jak je možné tvrdit, že někoho nutím do práce, když současně pro něj nemám pracovní příležitosti? To je čistokrevný alibismus.

Při hlubším pohledu na obsah článku se dá rozhodně konstatovat, že tento web poklesl na samé dno ultrapravicové rasistické propagandy.

KROKODÝL
před 2 měsíci

To by museli cikáni mít alespoň základní vzdělání a být vyučeni,aby mohli dělat kvalifikovanou práci,což je vaše přání z říše science fiction,že ano?Nota bene na stavbách je práce dost i pro negramoty,jenže "dáfky" jsou vyšší než prachy za mizernou kvalifikaci,takže proč pracovat.Pokud by zavedla vláda jasná pravidla,podotýkám že pro VŠECHNY OBČANY STEJNĚ:žádné přídavky nad tři děti,žádné porodné nad tři děti,museli by jít makat.
A musím vás opravit:zákony v ČR vůbec NEPLATÍ pro všechny občany stejně!!

antiopus112
před 3 měsíci

Lehni dement. Je na tobě, abys vyvrátil čísla, co sami Romové přiznali, nebo říkají starostové. A jsi v prd..., což? Máš tam konkrétní čísla, tak ukaž, co umíš, blbečku.

opus111
před 3 měsíci

Kde jsou konkrétní čísla?

Žádná jsi neuvedl, ani autor článku nic nezdrojoval.

Jen si vymýšlíš nějakou rasistickou ultrapravicovou propagandu.

antiopus112
před 3 měsíci

Takže jsi v prd..., protože ani neumíš číst, ani pustit video, ani hledat na internetu. Jenom umíš urážet a pak se divíš, když ti říkají, že jsi magor.
Předlož čísla, nebo jdi do konečníku Sobotky. Jak jsi dopad na pochcodech o víkendu? Byli hste tam oba? Ty jsi rasista, protože všechno zamlčuješ a majoritu urážíš. Každopádně víš prd, protože čísla Sobotka rasisticky zakázal a ty jsi navštívil jeho řiť!

opus111
před 3 měsíci

Nemáš argumenty, tak se předvádíš ve vulgaritách.

antiopus112
před 3 měsíci

Takže jsi v prd..., protože ani neumíš číst, ani pustit video, ani hledat na internetu. Jenom umíš urážet a pak se divíš, když ti říkají, že jsi magor.
Předlož čísla, nebo jdi do konečníku Sobotky. Jak jsi dopad na pochcodech o víkendu? Byli hste tam oba? Ty jsi rasista, protože všechno zamlčuješ a majoritu urážíš. Každopádně víš prd, protože čísla Sobotka rasisticky zakázal a ty jsi navštívil jeho řiť!

komunista Kubík
před 3 měsíci

Když ILEGÁLNĚ překročíš:
Severokorejské hranice, dostaneš 12 let nucených prací.
Iránské hranice, skončíš bez časového omezení ve vězení
Afghánské hranice, budeš zastřelen.
Saúdské Arábie,budeš vězněn několik let.
Čínské hranice,pravděpodobně nebude o tobě nikdo nikdy víc slyšet.
Venezuelské hranice, budeš považován za špiona a tvůj osud bude sporný.
Kubánské hranice, skončíš také ve vězení.
Australské hranice, budeš okamžitě vykázán
Ruské hranice, skončíš v některém ze stálých kempů na Sibiři
Když však zavítáš ilegálně do Evropy – Anglie, Francie, Itálie, Řecka,Německa,Rakouska, Švýcarska a ostatních států €U dostaneš:
Kartu sociální pojišťovny!
Mobilní telefon bez smlouvy!
Placený nájem!
Bezplatnou zdravotní péči!
Peníze bez potřeby důkazů na jaký účel!
Bezplatné jazykové kurzy!
Volné lístky na autobusovou nebo železniční přepravu!
Dětské příplatky!
Bezplatné právní zástupce na obranu proti vykázání ze země
Žádné povinnosti,zato více práv, než mají domácí. Někdo se v te socanské evropě zbláznil...

opus111
před 3 měsíci

To není o socanské nebo nesocanské EU. To je o plánech GP.

Doporučuji ke shlédnutí poslední vydání Pjakina:

https://www.youtube.com/watch?v=QnIZo3Va...

Podle těchto informací je jasné, že vláda Bohuslava Sobotky obstála na jedničku.

Pan Chovanec posílil policii a všechny uprchlíky zadrželi a umístili do detence.

Tam je roztřídili a již v minulém roce jich poslali 1 700 zpět odkud přišli.

Proto v ČR nemáme s uprchlíky žádné problémy.

komunista Kubík
před 3 měsíci

Proč pro cikány platí jiné zákony..protože to jsou socanů voliči...

opus111
před 3 měsíci

Píšeš nepravdu.

Pro ROMy platí stejné zákony jako pro všechny ostatní občany ČR.

Petr Pokorný
před 3 měsíci

Opusi, zanechte si své primitivní premisy a relevantní argumenty, když nechápete jejich význam. Kdyby se autenticky nevyjadřovali starostové, sami Romové a lidé, pracující na úřadech práce, Pařát dnes by si nedovolil toto napsat. Problém není v tom, že by dávky někdo nedostal. Ale že tyto rodiny dostávají dávky mnoho let a prostě pracovat za málo nebudou, přesto je stát nevyškrtne ze systému jako nás po devíti měsících.
http://www.paratdnes.cz/2016/04/Cikani-d...
a zde
http://www.paratdnes.cz/2016/05/Rozkradl...
A tam to potvrzuje starostka severočeských Obrnic Drahomíra Miklošová.
A špínu svaté trojice Dienstbier, Šabatová a Uhl + Kocáb si můžete dohledat osobně v Matiční, či dohledat v dobových zprávách. Mimochodem nad touto špínou držel ochranou ruku Václav Havel!
Takže Vaše osočování a drzosti o autorovi článku si strčte za klobouk, pokud nejste schopen informace dohledat. Na případný další nesmysl už reagovat nemíním.

opus111
před 3 měsíci

Vytvořil jste nepravdivou premisu a teď se snažíte vše stočit jinam.

Kdybyste psal o tom, že jsou ROMové dlouho na Úřadech Práce, že dlouho berou soc. dávky, tak ani nepípnu. Maximálně, že mezi neROMy je také spousta lidí, kteří makat nechtějí.

Ale vy jste napsal nepravdivou premisu, že ROMové dostávají soc dávky na úrovní Německa a Francie. ???

A toto prostě není pravda !!!

Tak buď chlap a přiznej si, že jsi napsal nepravdu.

A buď chlap a odblokuj mne, protože jen zbabělec blokuje přístup do diskuse, protože se bojí jiného názoru.

Ten, co to cáluje
před 3 měsíci

Má tady sólo a prej odblokuj mě. To je potrhlo. Hele, nemáš zatmění? Kape ti na karbit?

Petr Pokorný
před 3 měsíci

Mimochodem, na to, jak je to možné, když by měl platit zákon pro všechny stejně se ptají nejen starostové, kteří nemají peníze pro zoufalé bez práce, ale vyplácí se peníze pro ty, co nikdy dělat nebudou a z evidence vyškrtnuti nejsou: prostě pozitivní diskriminací jim ukážeme cestu, tvrdí Dienstbier. A kde ta cesta za obrovské peníze je, pane Dienstbiere, člene ČSSD?

opus111
před 3 měsíci

Opět jsme u zákonů.

Pro ROMy stejně jako neROMy platí na Úřadech Práce stejné zákony.

Pokud kdokoliv s Úřadem Práce řádně spolupracuje, tak může být v evidenci neomezeně dlouhou dobu, dokud nenajde zaměstnání. Žádný zákon v ĆR neomezuje, jak dlouho může být uchazeč v evidenci ÚP.

Tak nechápu, čemu se ti starostové diví. Nechtějí vidět jaká je realita, že ROMy skutečně nechce nikdo zaměstnávat a že mají opravdu velmi složitou sociální situaci.

KROKODÝL
před 2 měsíci

Zřejmě úmyslně pomíjíte PROČ nikdo nechce cikány zaměstnávat!
Nespolehlivost,nedochvilnost,okamžitý nástup na nemocenskou,zlodějny....Mám pokračovat?

Ježek
před 3 měsíci

Děkuji p.Pokorný .

gogo
před 3 měsíci

Vybráno z Aeronetu:

Vláda Bohuslava Sobotky a ministerstvo vnitra pod vedenim Milana Chovance potichoučku vyhlásili veřejnou soutěž na pomoc se začlenovánim imigrantů za 520.5 milionu Kc na přisti 3 roky.

"Předmětem plnění této veřejné zakázky je najít generálního poskytovatele integračních služeb pro osoby s udělenou mezinárodní ochranou pro období let 2017 - 2019. Integrační služby jsou služby zaměřené na pomoc oprávněným osobám při jejich začlenění do společnosti, a to zejména v oblasti bydlení, vzdělávání a odstranění jazykové bariéry a pomoc při vstupu na trh práce."

https://www.vestnikverejnychzakazek.cz/s...

Je STRAŠNÉ, že ParlamentnímL istůmcz
před 3 měsíci

věří tolik lidí,:
varoval mládežníky přednášející Jakub Janda. A navrhl, jak ochránit ty slušné novináře /PL/

Dovolím si Jakuba Jandu poopravit. A hovořím pouze za svou osobu. ParlamentníListy.cz nevyhledávám, že bych jim "věřil" a chodil tam na návštěvu jako do kostela. Rád si přečtu články a rozhovory např. s Petrem Žantovským, Terezou Spencerovou, Janem Petránkem, Janem Schneidrem atd. atd. Dopouručuji ale všem, aby se podívali na Úvodní stranu PL a sami zjistili, jak pestrou nabídku tento internetový deník nabízí. /http://www.parlamentnilisty.cz//. Lidé s různými názory si tam mohou najít to, co je zajímá. /Přečetl jsem si dnešní rozhovory s Jandou, Roučkem. Taková slabota mě jenom potvrdila, že se v názorech nemýlím!/

Patří pod Odkazy a připomínky.

gogo
před 3 měsíci

Jojo, Lidovky uz v minulem roce varovaly, ze "Parlamentní listy je Mekka radikalu" :-)

PL je totiz dohaneji v navstevnosti, uz strcily do kapsy jine mainstreamove zpravodajstvi jako Ihned, Eurozpravy, Pravo aj.

Vzdy skvela Tereza Spencerova patri k me povinne cetbe.

opus111
před 3 měsíci

Romové v ČR mají nárok jen a pouze na stejné sociální dávky jako každý jiný občan ČR. České zákony platí pro všechny občany ČR stejně bez vyjímky.

Opět jen pokus o nepravdivouá premisu, pokud autor článku tvrdí, že Romové mají v ČR nárok na sociální dávky ve výši sociálních dávek jako v Německu. To prostě není pravda.

Břink
před 3 měsíci

- Eurokomisař pro digitální ekonomiku a společnost Günther Oettinger přišel s návrhem na harmonizaci azylového práva v Evropě, a to včetně dávek pro lidi, kteří žádají o azyl. Pak by totiž podle něj nebylo nutné zavádět kvóty pro přerozdělování uprchlíků. Podle poslance Vítězslava Jandáka mu ale naprosto uniká to nejpodstatnější.

Břink
před 3 měsíci

Z čeho platí nové byty, když staré vybydlí? Kdo za ně platí splátky, když nepracují? Spad jsi z višně? A v televizi to starostové říkají na tvrdo, pro kolik peněz chodí. A co v Brně, co odhlasovalo Žít Brno? Kdo zaplatí byty, když deset detí nikam nechodí a rodiče jsou netáhla? Přiznali to i při výměně manželek, kolik berou.

opus111
před 3 měsíci

Hned v úvodu článku je nepravdivá premisa, cituji:

"Západ nás přes Dientsbiera a Šabatovou (Uhla) přinutil, aby od nás dostávali obrovské sociální dávky na úrovni Německa a Francie."

Dokaž, že v ČR platí nějaký zákon, že ROM má nárok na dávky na úrovni Německa nebo Francie.

Pokud to nejsi schopen prokázat, tak jsi stejný mluvka jako autor článku.

Ježek
před 3 měsíci

Tak poslouchej , ty premisaku,když mě pozadas o email,tak se můžeš prijet přesvědčit,kolik cikáni a za co pobírají dávky,mám je za sousedy,ty sobotskovskej zdegenerovanej blbe,teď jsem se přímo nasral!!

opus111
před 3 měsíci

Zjitřené emoce nejsou relevantní argument.

Tak to tady vždycky začíná a končí, na těchto diskusích. Místo aby někdo předložil jasná, relevantní a průkazná fakta, tak začne chrlit nadávky.

To je pro tebe tak těžké, pokud jsi o tvé pravdě tak přesvědčený, najít si na internetu příslušný zákon a doložit odkazem, že skutečně mají ROMové nárok na stejné dávky jako v Německu, zatímco občan ČR tento nárok nemá?

To jsi schopný jen nadávat, ale neumíš doložit jasně průkaznou informaci???

Nebo si umíš také přiznat, že v článku je nepravdivá premisa???

Ježek
před 3 měsíci

Pochopil jsi vůbec co jsem psal? Jenom zbaběle uhybas jako vždy,ty tvoje premisy si pouzivej jinde a prijed se seznámit s realitou jen prijed srabe.

Ježek
před 3 měsíci

No tak,copak je s tebou? Kdepak jseš,jinak reagujes sofort,nebo si najdeš nějakou premisu,že to nejde,že by jsi neměl internet,jako soukmenovec Kocab??Jen neuhybej a prijed,ať poznas realitu a nejenom dávky,ale též kulturní obohacení a soužití s menšinou,která se stále cítí diskriminovana ,s tím článkem nahoře se naprosto ztotožňuji a se mnou minimálně 80% tohoto národa a číslo jsem podhonotil,a ty tvoje kydy o premisach atd.si už s prominutím schovej pro své soukmenovce,jinak,prijed ať poznas tvrdou realitu,srabe!

dzuli
před 3 měsíci

jseš blb a neotravuj tady

Ježek
před 3 měsíci

Ano,pro sílu argumentů a kavárenské povaleče jsem blb,to už je v této zemi klasika.

opus111
před 3 měsíci

Evidentně opět píšeš nesmysly a vůbec nechápeš o co jde.

Výplata sociálních dávek se řídí zákony ČR.

Tak se tě opětovně ptám, již po třetí, podle jakého zákona mají ROMové nárok na vyšší sociální dávky na úrovní Německa nebo Francie?

Tak jasně odpověz a nevytáčej se, že mám někde přijet a podobné nesmysly.

Jasné ?!

antiopus112
před 3 měsíci

Blbečku, na totéž se ptá každej. Když vybydlí byt bílej, dostane nas..., ale když Róm, tak hned se přetrhnou, aby dostal lepší. A to dělá tahle karikatura ČSSD. Tak jak je to možný? To musíš vědět ty, zástupče ČSSD!

opus111
před 3 měsíci

No, to už je posun, že jsi pochopil, že i neROM dokáže vybydlit byt. :)

antiopus112
před 3 měsíci

A dement zůstane dementem. V jakém poměru, ty vodnatá hlavo? Napiš číslo, nebo neotravuj. Dynsbír to ví, tak se ho zeptej. A máš premisu hned, dokonce relevantní.

opus111
před 3 měsíci

Tak dodej odkaz na relevantní studii v jakém je to poměru.

Nedodáš nic, protože si cucáš z prstu jenom tu ultrapravicovou propagandu.

antiopus112
před 3 měsíci

Lehni dement, starostové dávají jasná čísla, tak se nejdřív nauč česky a pak to můžeš vyvrátit čísly ČSSD ty!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...