Starosta východosaského města Waldenburg Bernd Pohlers je z migrantů v šoku, my to z Ústí či dalších měst známe desítky let!

 

Je záhadou, že i obyčejní lidé v České republice (nejen) vídají stále stejný obrázek. Přijedete do Ústí nad Labem, Teplic a dalších měst a pokud je lepší počasí, lavičky jsou celý den obsazeny lidmi nemajoritního vzhledu.

 

České středohoří
České středohoří

A slovo "práce" i na těchto místech vyvolá vždy velikou agresivitu a skoro vždy bývá doplněno rasovou nesnášenlivostí, protože prý tento způsob života zajišťuje Dienstbier a Šabatová a kdo bude protestovat, je rasista rozpoutávající rasové nepokoje. A Šabatová s Dienstbierem a Babišem dohlédnou, zda občan, který na to poukazuje, platí správně a řádně daně, protože život na lavičkách něco stojí...

 

 

Němci se nám smáli, "západní" politici si na nás ukazovali prstem. A dnes...?

Doslova v šoku byl starosta východosaského města Waldenburg Bernd Pohlers a další radní z vysvětlení uprchlíků, proč odmítají působit na pracovních pozicích, které pro ně město speciálně vytvořilo. Více informací přináší britský deník The Express, který přeložily Parlamentní listy.

Ačkoli příznivci kancléřky Angely Merkelová odmítají, že by Merkelová fakticky do Evropy a Německa pozvala stovky tisíc uprchlíků ze zemí Blízkého východu a Afriky, mnozí uprchlíci její velkorysé gesto skutečně vnímají jako pozvání. Konkrétně uprchlíci z Waldenburgu zkoprnělým radním sdělili, že jsou hosty kancléřky a jako takoví prostě pracovat nemusí. Dále uvedli, že v Německu je podle jejich informací minimální mzda 8,5 eur na hodinu a tu by jim také město mělo zaplatit.

 

Starosta Pohlers se dle svých slov rozhodl o celé kauze veřejně promluvit, aby upozornil na problémy spojené s masivní migrací. „Jsem si vědom, že mé výroky mohou nahrávat odpůrcům přijímání uprchlíků. Nicméně poté, co jsem získal peníze od místní komunity na uprchlíky a vše dopadlo tímto způsobem, cítil jsem potřebu veřejně vystoupit,“ prohlásil starosta Waldenburgu s tím, že žadatelé o azyl do dnešního dne stále nepracují.

Celý text v angličtině najdete ZDE

Možná nám to ale Evropské pornohodnoty Jakuba Jandy řádně vysvětlí, protože kavárenští povaleči o tom ví své...

.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Světla
před 3 měsíci

Zrušit všechny nezasloužené výhody - ubytování a stravu, příp. různé služby(zdravotní, právní,...)zdarma a kapesné a pak za práci zaplatit, to je dobrý nápad.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...