Proč šrotovné Sobotkovy vlády, když krize není?

 

Stále se vynořují další a další podvody Sobotkovy vlády na zalíbení lidem, které nejsou viděny jako budoucí hrozba, ale jako úžasná socialistická pomoc pracujícímu lidu.

 

A po nás zítra potopa!

Chceš miliardy? Žádný problém. Zdroje jsou, tvrdil i dříve dnešní poradce Sobotky Špidla. Že výše zadlužení po konci Klausovy vlády byla minimální a dnes je hrozivá? A to přesto, že tenkrát se za Klausových vlád dávaly obrovské finance – stovky miliard na odsíření elektráren, začala sanace po odchodu sovětských vojsk atd.? O tom už se mlčí.

 

Zato dnes se Sobotka chlubí cizím peřím!

Využijte státní dotace! Zažádat můžete o příspěvek na zateplení budovy, výměnu kotle nebo třeba sběr dešťové vody. V nejnovějším projektu můžete získat příspěvek na vylepšení odpadového hospodaření - třeba domácí kompostéry. O dotaci můžete žádat od 1. září do 30. listopadu 2016 přímo na webových stránkách Operačního programu Životní prostředí. Příspěvek dostanete třeba i na pořízení domácího kompostéru nebo štěpkovače.

A Sobotkovy zdroje stále jsou

Dalších 27 miliard si můžete vybrat na Zelenou dotaci. A stát uhradí až 30% nákladů. Také na Modrou dotaci  vám přidá vláda peníze. Prý není voda, neprší. Peníze z dotací můžou získat nejen obce, ale i majitelé domů a zahrad, kteří budou schopni vodu zadržovat, například v okrasném jezírku s násadou kapříků nebo v několikakubíkových nádržích.

I na kotlíkové dotace zdroje jsou

Dotaci můžete získat až na 85 % ceny kotle a jeho instalace. Můžete ale žádat i o dotace na další projekty spojené s vytápěním. Prostě kdo si řekne, ten dostane.

Kdo by si dělal dnes starosti, že dluh dramaticky roste už 9 let. Že dluh dramaticky narostl v době děsivé krize za Kalouska je logické, ale dokonce v době prosperity za vedení Zemana, potažmo Sobotky? No a co, zdroje jsou, hlásal excelentní premiér Špidla, než se dostavila kocovina a dostal padáka. Dnes má obrovskou rentu a ještě radí Sobotkovi, jak se dostat k lizu, místo aby doživotně splácel děsivý účet, který osobně zavinil!

Strašné je, že chytáme šmejdy, kteří důchodce okrádají po tisících korunách. Na šmejdy, kteří nás (i důchodce) okrádají o miliardy, zatím žádný zákon ani bič nemáme. Nenastal čas konečně nějaký najít?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

n
před 3 měsíci

Erdogan jede do petrohradu takže místo opilých ruských mužiku budeme mít během dalších měsíců 3 miliony syřanů v eu...už jsou připraveni na transfér..To se soudruzi v eu prohnou je všechny uživit....

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...