Předseda vlády Sobotka a prezident Zeman musejí tvrdě žádat vyšetření útoku na humanitární konvoj!

 

Ministerstvo zahraničí musí předvolat amerického velvyslance a tvrdě vyžadovat dokumenty na vyvrácení obvinění ze zabíjení v Sýrii včetně vyzbrojování IS, ze kterých jsou USA podezřelé!

 

APACHE
APACHE

 

Vrazi a mezinárodní teroristé nesmí být spojenci českého lidu!


A pokud skutečně Rusové předloží důkazy, že teroristé byli z USA, není nadále možné, abychom zde tolerovali zabijácké jednotky, které mohou obrátit zbraně i proti nám. Zatím se nezastavili před nikým na světě, a ani Německo už před USA není bezpečné!

Ruské ministerstvo obrany ve středu oznámilo, že má informace o tom, že nad oblastí, kde došlo k útoku na konvoj, létal bezpilotní stroj Američany vedené koalice. Podle mluvčího Igora Konašenkova šlo o dron typu Predator.

„Večer 19. září byl v této konkrétní oblasti dron patřící mezinárodní koalici, který vzlétl ze základny Inçirlik v Turecku, letěl ve výšce 3600 metrů rychlostí 200 kilometrů za hodinu,“ uvedl Konašenkov.

„Objekt byl v oblasti kolem města Urm Al-Kubra, kde o několik minut dřív začal konvoj hořet. Odletěl po třiceti minutách,“ prohlásil mluvčí podle ruské agentury Tass.

„Tento druh bezpilotního stroje může nést také rakety. Naši západní kolegové dělají vše pro vyvolání mediálního šumu, aby se zapomnělo na tragédii v Dajr az-Zauru,” dodal Konašenkov s odkazem na chybný sobotní americký útok, při němž zemřelo několik desítek syrských vojáků.

To, co USA předhodí světu poslední dobou, je lež na lež založená na jakémsi pochybném zdroji, stejně tak jako jeden člověk zavinil smrt skoro milionu iráckých občanů, když mu údajně nejspecializovanější agenti světa po izraelských v USA sedli na lep. 

Jeden člověk může zmanipulovat celé USA o nálezu chemických zbraní a všechny jejich tajné služby? 

"Je třeba, aby Syřané mohli vyjednávat a vyjít z pekla, do nějž byli uvrženi. Tragédie v Sýrii je hanbou nás všech," řekl Pan Ki-mun.

Ne, není, pane Pan Ki-mune. Je hanbou civilizace, která si neumí poradit s šílenci z USA, kteří jsou toho strůjcem, a důkazy jsou za pět let jednoznačné! A nám předhazují jakéhosi šílence Porošenka, který nelže, snad jenom když spí!

Zatímco USA obviňují Rusko nějakým plácáním maisntreamu, Rusko díky své logistice udává přesné parametry, čas, rychlost, a je na US ARMY, aby doložila a vyvrátila podezření, že mezinárodní terorismus je v rukách Pentagonu, potažmo americké vlády!


P.S. Všimněte si, že když USA někde zabíjí, okamžitě nám předhodí Porošenka a jakousi údajnou ruskou hybridní válku!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

hanick
před 2 měsíci

To by ti Rusové museli úplně blbí, aby na sobe nechali takové obvinění. USA je schopno obětovat tisíce nevinných - viz prohlášení amerických představitelů, že stovky mrtvých dětí v Iráku jsou přiměřenou daní...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...