První duel Trump - Clintonová vyhrál... Černošský moderátor Lester Holt, rasismus a CNN!

 

Je smutné, když moderátor evidentně přihrává jedné straně. Je jasné, že ten, kdo nabídne nepřizpůsobivé skupině místo řešení peníze, je u této skupiny vítězem. To mělo být hlavní motto, byť ne časové, ale zaměřením?

 

Americké volby
Americké volby

 

Je to na celém světě, je to i v USA. Jinak duel díky strašnému moderování a nepřipravenosti či úmyslné nepřipravenosti moderátora nemohl mít skutečného vítěze.

Pokud v dalších duelech bude stejný typ moderátora, nemající zájem předložit otázky skutečného řešení USA, skutečného řešení světa a tím řešení nejchudších obyvatel jak v USA tak v celém světě, má taková diskuze hodnotu rozepří štamgastů po desátém pivu a pár zazděných v HorníDolní.

Moderátor musí být pořádně připraven a pokládat skutečné otázky, nikoliv takové, ze kterých si sami aktéři hledají cestu k důležitým tématům a tím se občan nic nedozví, čas ubíhá, zatímco zkušený politik se může pitvořit a rozdávat polibky. Není ničím ohrožen, protože ho nikdo nedonutí jít s barvou ven.

 

Tohle pozlátko jsou dnešní USA, nebo příští moderátor bude kvalitní a hledat skutečnou cestu prosperity a míru po celém světě? Rasismus a menšiny je sice důležitý námět, ale vzniká z něčeho. A to něco musí moderátor hledat, nebo je pořad zbytečný, bezcenný či dokonce tendenční.

Duel lze zhodnotit i tak, že případně opálený Václav Moravec by byl černošskému moderátorovi vážným soupeřem. Ale pro občany je výslednicí nula. Howgh.


Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Rembrandtova Noční hlídka
před 2 měsíci

ČT24 vysílala debatu Clintonová – Trump s českými tlumočníky v čase od 03:00 až 05:00 hodin ráno, nyní ke shlédnutí ONLINE ZDE:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10997...

Zatímco gentleman Trump během debaty přímo řekl Clintonové, že se rozhodl, že nebude používat osobní útoky (tím asi myslel nevěrného manžela Billa nebo snad tu jejich dvoumiliardovou Clinton Foundation?), tak Clintonová si se slušností zjevně hlavu nelámala a zákeřně útočila podpásovkami. Nařkla Doníka nejdřív z neplacení daní, pak z rasizmu, což Trump obratem vysvětlil a vyvrátil, ale pachuť zůstává, že.

Takže Trump byl konstruktivní, mluvil o současných problémech i další politické a ekonomické budoucnosti Ameriky, kdežto Clintonová v rudém kostýmu se soustředila zejména na osobní útoky.

Alespoň to byl můj dojem.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...