Soutěží Kalousek o Nobelovu cenu idiotismu s ukrajinským Porošenkem?

 

Duše těchto dvou politiků jsou černější než hornoslezská černouhelná pánev, ve kterých se oxid křemičitý dýcháním dostane horníkům do plic a vzniká závažná nemoc silikóza.

Stejně tak je nebezpečná nemoc: Kalousek a Porošenko

Těžko říci, kdo je v zájmu svého ega větší grázl

a nic na tom nemění, že Kalousek připravil půdu populistické vládě, která se dnes bije v prsa o své výjimečnosti a může rozhazovat všemi směry pouze díky manévrům, které Kalousek excelentně provedl, a ČNB krátkodobě navyšuje, aniž myslí na budoucnost. Jen abychom v další krizi o to tvrději nedopadli na ústa!

Tím však nemůžeme Kalouskovu, stejně tak Porošenkovu špínu hodit za hlavu. Co je radikalismus? Příklady jsou jednoduché. Vysmějte se Bakalovi za jeho peníze. Poklepe si na hlavu a s klidem odejte. Vysmějte se tomu, kdo bere deset tisíc, a musí jenom nájem zaplatit deset tisíc, že je nenažraný a má si utáhnout opasek. Ten si opasek neutáhne, ale stáhne a omlátí ho Kalouskovi o palici, načež ten následně o sobě neřekne, že je provokační lump, ale osočí stejně jako Porošenko chudáka, co nemá peníze z radikalismu, nenávisti a xenofobie. Vždyť statisticky vzato v průměru má Kalousek s platem 100 000 a onen chudák s platem 10 000 de jure 55 000, takže si oba žijí nad poměry!

A dle Kalouska ten, co oznámí (např.prezient Zeman), že onen chudák má de jure 55 000, ale de facto jenom 10 000, je nebezpečný populista, protože chudákovi řekne, co chudák slyšet chtěl: pravdu!

Ten chudák totiž radikálně a drze žádal, že má politik, potažmo Kalousek, veřejně říct, že když bere chudák 10 000, tak  nesmí o něm rozhlašovat, že bere v průměru 55 000, ale razatně na Kalouska tlačí, že má Kalousek říct, že bere oněch 10 000.

No uznejte, ten radikalismus chudáka přece provokuje Zeman, který o chudákovi řekne, že bere 10 000 a nikoliv Kalousek, který veřejně prohlašuje, že chudák bere v průměru 55 000.

A přesně takto se vede debata mezi prounijními sluníčkáři a těmi údajně radikálními a populistickými, kteří si veřejně dovolí říct, že chudák, co bere deset tisíc, ve skutečnosti bere deset tisíc...

(Dle tohoto Kalouskova měřítka (de)morálních hodnot i my jsme populisti, radikálové a xenofobové - snažíme se psát pravdu)

A přesně o tomto je Nobelova soutěž o největšího idiota idiotů. Kdo bude vítězem?


(Reakce na Kalouskovo hodnocení projevu prezidenta Zemana na půdě OSN v ČT24)

.

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Paul Craig Roberts: Vzdá se Rusko?
před 2 měsíci

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8803-...

Modifikace: Vzdá se Rusko a Čína? Bunga bunga!

Patří pod Odkazy a připomínky.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...