Tak Putine a dost! The Times píší, že Rusko používá napalm a fosfor, a ty nikdy nelžou...

 

Je strašné, kam až se Rusko v Aleppu dostalo. Napalm, fosfor, bunker-buster bomby, dokonce míroví teroristé tvrdí, že byli zasaženi termobarickou superzbraní TOS-1A - obřím plamenometem! A vše prý přežili. To je skutečně strašné!


Americký mírový napalmový program ve Vietnamu!
Americký mírový napalmový program ve Vietnamu!

NAPALM je zkratka pro Napthetic Petrol Acid Palmitate (v překladu: benzin zahuštěný kyselinou palmitovou).Vyvinut byl v roce 1943 v průběhu druhé světové války skupinou amerických chemiků vedenou harvardským chemikem Louisem Fieserem. Napalm je především znám z Vietnamu, kde US ARMY ohřívala celým rodinám domy a jejich těla chladila na okolních stromech. (Promiňte prosím drsnou, ale pravdivou ironii.)

Světoví vůdci prý odsoudili ruské taktiky v Sýrii jako barbarství, ale nálety pokračovaly včera s vlnou po vlně tříštivých bomb.

Britský velvyslanec při OSN Matthew Rycroft dnes na mimořádném zasedání Rady bezpečnosti v New Yorku obvinil Rusko, že se v Sýrii po boku tamního vládnoucího režimu dopouští válečných zločinů. Americká zástupkyně Samantha Powerová pak řekla, že Rusko v Sýrii nebojuje proti terorismu, ale dopouští se tam barbarských činů. Navíc prý bombardováním Sýrie, zvláště pak Halabu, zneužívá svého práva veta v OSN.

Francie varovala Rusko a Írán za jejich postup v Sýrii

Francouzský ministr zahraničí Jean-Marc Ayrault dnes vyzval Rusko a Írán, aby v syrské občanské válce ukončily svou dosavadní strategii, která podle něj nikam nevede. Zároveň je varoval, že kvůli bombardování severosyrského města Halab mohou být spolupachateli válečných zločinů. Město intenzivně bombardují letadla režimu prezidenta Bašára Asada právě za podpory Ruska a Íránu.


A opět USA, Velká Británie a Francie, tři státy, které už pět let zabíjejí nejen v Sýrii, nyní vyhrožují Rusku, že se postavilo za občany Sýrie, kteří si opět zvolili Bašára Asada hlavou státu. Kdo je vlastně ten zvrácený a teroristický vrah, když Rusko se na to nemohlo dívat a teprve od září minulého roku začalo osvobozovat občany Sýrie?


 Nejen The Times píše tyto nesmysly!

Aleppo hit with napalm before Assad’s final push

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...