Vydírá nás s cikánským táborem v Letech Dienstbier, aby si zasloužil metál?

 

Pokud historické dokumenty nelžou, měl by být Dienstbier a lidi, kteří falšují dějiny a zneužívají cikány k politické sekeře, exemplárně potrestáni jako zpochybňovači holokaustu!


Kdo úmyslně vložil do Wikipedie koncetrační tábor?
Kdo úmyslně vložil do Wikipedie koncentrační tábor?
Pomník v Letech

 

Na mnoha místech se dozvídáme, že smrt cikánských dětí a novorozenců byla jakousi obdobou špinavých rukou. Jak dalece k tomu přispěla cikánská hygiena a jak dalece nemožnost hygienické potřeby používat, mohou posoudit pouze odborníci na slovo vzatí a nikoliv podvodníci typu Dienstbiera, kteří si z pronásledování lidí udělali živnost. (Mimochodem označení ministr bez práce Dienstbier také něco ukazuje).

Co říká odborník nad jiné povolaný profesor doc., PhDr., CSc. Jan Rataj?

odborného pohledu tábor v Letech nebyl koncentračním táborem, ale pracovním, později specifickým sběrným táborem. Takových bylo na území protektorátu velké množství, ale pouze Lety jsou označené. (Tudíž to znamená, že důvod je totální zneužití Sorosovy propagandy společnosti, která z toho nejen sprostě tyje, ale navíc to používá k vydírání majority!) Tím pan profesor jednoznačně říká, že někdo schválně špiní naši zemi. Není problém dohledat, že jsou to stále titíž, bojující za likvidaci české společnosti: Dienstbier, Kalousek, Schwarzenberg a další, neboli lidé, pracující na zániku České republiky za pomoci amerického velvyslanectví. A nenávistné výpady na každého, kdo se hlásí k češství a nikoliv k evropanství, jsou jasným důkazem! Prý jsou nacionalisti a to je třeba vymýtit!

Drastické a cílené mučení českých odbojářů v Mathausenu nelze stavět na roveň šikanování vězňů v Letech, i když je obé zavrženíhodné. Za celou dobu nebyl ani jeden vězeň zastřelen nebo ubit. Někteří s cikány jednali hrubě, nebo je i okrádali (pozor, za to byl dokonce jeden velitel tábora odvolán, takže byli i před excesy chráněni), jiní vězňům i pomáhali. Tyto pracovní tábory neměly za účel likvidovat, ale internovat a převychovávat lidi práce se štítící, takže i tuláky, žebráky, kočovníky, podvodné podomní prodejce (dnešní přezdívka šmejdy), nikdy nepracující kriminálně závadové osoby z povolání apod., vysvětluje profesor Rataj.

Definice

Protektorátní úřady nemohly rasovou politiku vůči cikánskému obyvatelstvu protektorátu řešit, protože nacisty nebylo uznáno české árijství!!!

 

Dodejme, že je to tak jasný důkaz, že jenom zločinec tato fakta pomíjí. My Árijci nebyli, tudíž jsme byli skoro rovni cikánské menšině. Ale odlišovali jsme se tím, že jsme sami od sebe pracovali a obývali byty, vše sami sobě platíme, nevydíráme jinou společnost a potulka se nás až na nějaké tuláky netýkala.

 

Takže shrňme vědecké bádání profesora Rataje

Po přečtení všech jednoznačných důkazů je nutné nastolit otázku: jaký trest by měl být pro lidi jako je Dienstsbier, který stejně jako Paul Polanski bojem proti smyšlenému „latetnímu českému rasismu a českému holocaustu proti Romům“ rozhodí mezi svět o smrtících injekcích na zabíjení „cikánských dětí“ ve stylu amerického brouka, kterými nás zase krmila sovětská a komunistická propaganda? Když se nakonec zjistí, že je to pouze manipulace pro reklamu nějakého grázla a následně se ukázalo, že je to špinavá hra? Má být tvrdší trest pro lidi typu Dienstbiera, kteří rozpoutávají rasismus (skutečný) vymyšlenými obviněními o holokaustu, než skutečné zpochybnění holokaustu? Na rozdíl od těch, co zpochybňují holokaust, který byl dávno, byl skutečný a jenom blázen pochybuje, tyto rasistické rozmíšky jsou současné, slouží k rozdmýchávání vášní za účelem zisku a na to by měl být daleko větší trest, než u nějakých pomatených nácků.

Tato provokace založená na lži je zrůdnost promyšlená, ziskuchtivá a zločinná! Jak je možné, že jsou tito rasisté dokonce v české vládě? Jak je možné, že premiér Sobotka rázně nezakročí dle mezinárodního práva, které je všeobecným konsensem o holokaustu? Jak je možné, že osobně nedá trestní oznámení na ministra Dienstbiera, který uměle rozpoutává rasismus?

Pan profesor jednoznačně potvrzuje: vězeňský pracovní tábor v Letech byl dle vědecké interpretace místem utrpení, ale nebyl místem holokaustu. Což už dávno jasně vyřkl i Václav Klaus coby premiér a prezident, ale teprve nyní toto zneužil Dienstbier a jeho ekipa jako smyšlenou vydírací aféru k politickému boji. A politik, dokonce vládní či parlamentní, zneužívající rasismus k politickému boji by měl dostat exemplární trest s odnětím svobody až…


 Tábor v Letech očima profesora: Nebyl místem holocaustu. Smrad z prasečáku tam necítím. Někdo schválně špiní naši zemi

Kdo je kdo:

 Rataj Jan, doc., PhDr., CSc. P.: vědecký prac., vysokoškolský pedagog, historik, politolog F.: Vysoká škola ekonomická, Fak. mezinár. Vztahů AF

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

benda
před 2 měsíci

není asi nic pozoruhodného na tom, že otevřeně nacistický český websajt bude rozmělňovat prostý fakt, že Lety byly přestupní stanicí do Osvětimi.

V takovém Terezíně také lidé umírali zejména a hlavně na nakažlivé choroby, a vyhlazováni byli někde jinde. Ale tohle je českým nacistům velmi dobře známo, takže debata je zbytečná

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...