Petr Pokorný

Přeložme si tuto zprávu "z češtiny do češtiny". Řecko už totiž v eurozóně v podstatě není. Systém financování je za hranicí skutečné vlády vlastní země a ministerstvo financí Řecka je v podstatě paralyzováno. Tak o co tady jde?

Chobotnice peněz z dotací EU: nejsou to jenom odposlechy. Stačí si z veřejných zdrojů zjistit, kdo tvrdě vyžaduje EU a její dotace, jak a kam proudí, kde mizí...

Grázl Rath byl přistižen s ukradenými 7 miliony Kč, oznámila žalobkyně Bradáčová.  A zatímco on a jeho přátelé (Kott, který byl vyražen  jako opilec z ODS) obviňovali ODS z korupce, připravovali se Zavadilem a dalšími špičkami ČMKOS státní převrat!

Mirek-patrik2

Ostudné peripetie selhání demokratického režimu při schvalování dálnice D8 upadají v zapomnění. A nakonec jsou paradoxně jakoby všichni spokojeni: jedni mají svou dálnici a druzí zase pravdu.

Zmanipulované odposlechy, skandál, když Britové na popud jejího listu lynčovali údajné pedofily, ve skutečnosti nevinné občany a za její šéfredaktorské éry začalo nelegální masivní odposlouchávání prominentů! Jako bychom to někde u nás měli také....

O převodech záhadných peněz ve středočeském kraji si cvrlikali ptáci na střeše. A na zneužívání každý měsíc upozorňovali zástupci z Bruselu.

http://www.irucz.ru/foto2/Rohde&Schwarz_ABFS220x91.jpgPolicie zachytila nelegální podezřelé vlastní dokonce dvě soukromé skupiny, ale majitele údajně nezná. Není těžké zjistit, kudy odposlechy na veřejnost měly kanály a zdroje otevřené. Dočkáme se konečně spravedlnosti?

Bublina, kterou někteří vypouštějí vůči Řecku, je zákeřná, špinavá a.. Totálně lživá. Kdo a proč to vypouští do světa, lze lehce odvodit.

Podle  metodiky Eurostatu činí míra nezaměstnanosti v Česku 6,9 procenta. Průměr EU je přitom 10,6 procenta. Jsme tak vysoce pod průměrem.

Do Polska pro "kvalitní jídla" levná a báječná. Do čínských a vietnamských tržnic za technickými výkřiky. Levnými a báječnými....

Pojďme se podívat bez demagogie a stupidních výkřiků, co vlastně IZIP mělo být a co se z něj stalo. Drzost "nepolitických" odborářů už přesahují meze a nadávky či sprostota jsou na úrovni kanálníků. (Ti jsou dnes slušnější)

I když se na Děti země, potažmo Miroslava Patrika nepřetržitě nadává, měli bychom znát úplnou pravdu, jak to skutečně bylo. Lidé si stále nechtějí připustit, že stavební lobby je zmanipulovala, protože "horní cesta" byla zdánlivě levnější.

Na chudé Moravě: OLOMOUC - Na mnoha úřadech v zemi se tvoří dlouhé fronty kvůli nutnosti pořizování nových cestovních dokladů pro děti. Podobná situace panuje také v Hranicích na Přerovsku. S náporem rodičů se potýkají i úřady v Praze...

Zatímco Rakousko a především Německo profituje ze zprůměrování měn v euru, Česká republika, ač neustále dehonestována odbory a ČSSD, vykazuje další a další výsledkiy hospodaření: tentokrát zahraniční obchod!

Dosavadní prezident Nicolas Sarkozy bezprostředně po zveřejnění odhadů uznal porážku. Telefonoval Hollandovi a popřál mu úspěch při řešení problémů země.

Poslanecká sněmovna včera o týden odsunula rozhodnutí, zda Česká republika přistoupí ke smlouvě o Evropském stabilizačním mechanismu. Zastupitelé mají ještě šest dní na to, aby si uvědomili, že pro stabilitu republiky je kriticky důležité tuto smlouvu odmítnout.

V roce 2001 měly české vysoké školy 203 tisíc studentů, v roce 2010 to bylo bezmála 390 tisíc. Razantní zvýšení počtu vysokoškoláků v posledních deseti letech má na svědomí kvalitativní úpadek celého vysokého školství. Na vysoké škole dnes může studovat takřka každý, kdo má maturitu.

Pokud se rozhlédneme kolem sebe, je stále více lidí, kteří konvertují k islámu. Dokonce i Německo je překvapeno, kolik lidí změnilo své vyznání. A proč?

Není čas jako v Anglii zjistit, jak to bylo s odposlechy a stejně postupovat? Kam vyšumělo dramatické vysvětlování telefonních plácanic, když každý jsme povinni nahlásit trestný čin, včetně novinářů?

Jste otráveni reklamami? Nebaví vás být sledováni? Obtěžují vás bannery? Nainstalujte Adblock Plus, získejte opět kontrolu nad internetem a změňte způsob, jakým web prohlížíte.

Předseda Ústavně-právního výboru Senátu Miroslav Antl  si  myslí, že by bylo vhodné, aby policie registrovala ve statistikách etnických a národnostní původ pachatelů trestných činů.

Jak je možné, že policie už nezatýká, že v podstatě válečný stav vyhrožování státoprávnímu uspořádání a vyhrožování občanům, co nejdou s nimi je tolerováno jako v roce 1938, posléze 1948?

Zavadil pozvolna odkrývá své karty o vyhrožování občanům, že je to bude bolet, pokud se nepřidají a hrozby Zaorákovy to vše potvrzují.

Je pravdou, že zatímco lékařům, učitelům a několika dalším "vyvoleným" nátlakovým vyděračským profesím se přidává a velmi, naopak třeba Drábkova státní správa snížila objemy mezd až o deset tisíc na jednoho pracovníka. A přitom práce se prudce zvýšila. Není se co divit, že reakce na sebe nenechala dlouho čekat:

Že se Německá vláda směje, jak nachytala všechny kolem, je stále více jasné. A dokonce by se dalo říci, že euro pomáhá především zemím, které jsou nejbohatší a ty chudší jsou zastaveni: nikdy pod eurem bohaté nedostihnou a budou už navždy lidé druhé kategorie, kterým se jenom hodí pár "zlaťáků", aby neotravovaly. Německá rasa zvítězila: bez boje!

Je to hrozné, jak se mnou zacházejí. Nedá se to vydržet. Jsem zoufalý, jsem diskriminovaný, jsem odepsaný, přestože mám skvělé předpoklady k práci vysoce odborné! Zde je moje žádost o zaměstnání - pomozte mi někdo, prosím.

Tak takováto suma se odhaduje, že zaplatily odborové centrály za Pendolína, luxusní autobusy, za diety odborářům, za placenou klaku včetně ozvučení a všech dalších podpůrných činností!

Slovenská skupina HTC holding vzdala boj se státem, po kterém požadovala takřka miliardu korun za to, že před ní zatajil dluhy brněnského Zetoru, který od něj koupila. Ve středu měl o nároku rozhodovat Vrchní soud v Praze, ale HTC holding vzal na poslední chvíli žalobu zpět.

Jedním z důvodů je, že opozice má poslední možnost, jak ukázat, že tato vláda je slabá. Proto ten zoufalý atak všech opozičních sil na vládu. Další měsíce už prudce kormidlo otočí.

Radek John navrhne Nečasovi, že vláda může mít 101 hlas a Věci veřejné to podpoří.

To není konstatování příznivců ideologické fanatičnosti, ale jasně deklarované odpovědi, pokud si položíme otázku proč. Dav je bezmyšlenková masa, ale je třeba znát odpovědi.

Dluhy čtrnácti českých krajů se loni zvýšily o 17 procent na 22 miliard korun.
Zadlužení tuzemských měst a obcí kleslo poprvé od roku 2007, informovalo ministerstvo financí.

Frontální útoky na vládu a odměny odborářům, pokud pojedou do Prahy demonstrovat a obrovské odborářské investice do sobotního protestu.

Kopat do Víta Bárty, když ani soudce neví kde je pravda a kde je lež, by nebylo fér. ALE:

Od začátku roku zaznamenala Česká spořitelna několik podvodných e-mailových zpráv (tzv. phishing), které se snažily vzbudit dojem, že jsou pravé a byly odeslány spořitelnou. Banka o tom v úterý informovala na své webové prezentaci.

První generální ředitel televize Nova, který z nejsledovanější české televizní stanice odešel v roce 2003 po vstupu finanční skupiny PPF, se tak po letech pomalu vrací do televizního byznysu.

Neuvěřitelný fanatismus kolem Jarolíma způsobem hladovkáře Marečka kříženého s Cibulkou se zhroutil.

To není vtip. Eva Hníková v Akademii (Lidovky.cz) popisuje, jaké mají školy možnosti získat dotace z EU a jak závažné jsou to programy pro vzdělání našich dětí. Na cestování mohou dostat až půl milionu z Bruselu.....

Také byl patnáctiletý chlapec rasista, advokátko Samková a pane Uhle?

V neděli večer napadli v centru Břeclavi tři Romové patnáctiletého hocha. Brutálně zbitý chlapec přišel o ledvinu a leží na jednotce intenzivní péče. "Zítra se to může stát dalšímu. Brečet v koutě nepomůže, musí se s tím něco dělat," říká pro portál iDNES.cz jeho matka. Starosta označil útočníky za bestie.

Správa Národního parku Šumava zahájí v týdnu od 23. dubna do 29. dubna registraci pro splutí Vltavy v úseku od Soumarského Mostu po most u Pěkné. Tak jako v uplynulých dvou letech se bude provádět buď prostřednictvím internetového registračního systému na stránkách www.npsumava.cz, případně v povolené době splouvání přímo v nástupním místě Soumarský Most.

Je opravdu nutné zmrazovat důchody? Na EU doplácíme desetkrát tolik, než co chce pan Kalousek ušetřit na důchodcích. V článku najdete přehled, kolik nás členství v EU stojí.

Oba výrobky obsahovaly kyselinu mravenčí, která je v ČR v potravinářství zakázána.

Růst čínské ekonomiky v prvním čtvrtletí opět zpomalil. Analytici se však domnívají, že v příštích měsících ekonomika oživí.

I když je rozsudek, byť ještě nepravomocný na stole, stále mi chybí pravá příčina, proč by to Bárta dělal. Je blázen, aby dával úplatky na záchranu České republiky? Ne? Tak proč tedy?

Známe již někeré dílčí informace, jak toto setkání bude obsazené. A jsou i další aktuality.

Za potížemi s dodávkami ruské ropy do Česka přes ropovod Družba jsou snahy ruských ropných společností zvýšit cenu suroviny. Uvedl to ruský list Kommersant s tím, že dodávky z alternativních zdrojů by vyšly české rafinerie ještě dráž.

Jan Dvořák, Ekonomika, Rozhodně nesledujte výroky Merkelové a dalších politických představitelů, jejich kroky nic nového nepřinesou. Podle dostupných signálů čím dál víc vzrůstá napětí mezi ECB a Bundesbankou. Bundesbank byla dlouhodobě jádrem Evropské centrální banky, vždyť ta dokonce i sídlí ve Frankfurtu.

Míra registrované nezaměstnanosti v Česku v březnu dosáhla 8,9 procenta, oproti únoru tak klesla o 0,3 procentního bodu. V porovnání s loňským březnem je také o 0,3 procentního bodu nižší. Vyplývá to z nejnovějších statistik ministerstva práce a sociálních věcí.

Praha: Hektické přípravy na nové volby a koordinace s ostatními iniciativami, senátem a odbory prý zanechaly těžké následky na duševní rovnováze předsedy ČSSD. A před tiskovou konferencí byl narychlo odvezen.

Bóža Sobotků
Bóža Sobotků

Pehe a jemu podobní jsou sprostí lháři. Jim se nehodí slůvko trh, kde je každý zodpovědný za sebe a oni by přicházeli a prebendy z různých fondů, které propagátoři EU dostávají. Ale je toto selhání "trhu", nebo klasická zlodějna ve státní správě?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...