Naprosto odmítám populistické lži ČSSD v čele s premiérem Sobotkou, senátorkou Gajdůškovou, ministrem Němečkem, jakožto dalšími členy této vlády České republiky. Proto zasílám otevřený dopis jako klient pojišťovny generálnímu řediteli.

Blíží se volby do Evropského parlamentu a slyšíme o zářné budoucnosti, každého, kdo vstoupí do eurozóny a bude plnit všechna jejich opatření. Sliby se slibují, blázni se radují. A že jich bylo, když Fico s nadmutou hrudí hlásal, že už tam je, předběhl Českou republiku a nyní už jenom kráčí Slováci ke hvězdám...

 

Během dnešního dne potvrzeno ze šesti zdrojů: Rusko v okamžiku přípravy vstupu Ukrajiny do EU a NATO (i když dnes NATO zatím Ukrajina odmítla) a jednání o vytvoření zóny USA – EU akcelerovalo dohody o nové měně a vytvoření Euroasijského obchodního svazu. A nová měna by mohla platit místo v roce 2025 už v roce 2015.

Vařila vláda Sobotky, Babiše, Bělobrádka kašičku
na zeleném rendlíčku,
tomu dala,
tomu taky,
tomu málo,
tomu víc,
a na toho maličkého
nezůstalo vůbec nic!
A ten maličký utíkal
do komůrečky
na homolečky
a tam se napapal.

 

Ruský mužík se nenechal napálit šviháky z „ Wall Street“ a udělal z nich totální chudáky. Superexperti zase dostali pořádně na frak.

Opravdu jsme chtěli před rokem 1989 vše z USA a západní Evropy, jak nám vkládají do úst mnozí pamětníci?

 

 

„Víš, co dávaj v Blaníku? Dvanáct četníků na jednom nočníku“ byl dávný dětský vtip z dob bolševických, kdy na Václavském náměstí bylo jedno kino vedle druhého včetně Blaníku.

 

 

Víte, kolik berou ti, co radí s Evropskými dotacemi? Současná ministryně Jourová to ústy Sofie Papaleksiu, tehdejší přímé  nadřízené nechtěně prozradila u soudu, když se domáhala škody za ušlý zisk.

 

Putin je zločinec, hlásají česká masmédia a vydírá Ukrajinu. Za trest jí chce zvýšit cenu skoro na dvojnásobek.Ano, za trest bude Ukrajině prodávat šíleně draze plyn a tím ji vydírat.

 

Kdo má vlastně dneska v USA tlačítko na nukleárních zbraních a kdo skutečně drží Pentagon na uzdě? Drží ho ještě vůbec někdo?

 

Prosím, neplést s erotikou, přestože mnoho studentů ze zahraničí v Praze to tak vnímá. Kdo jezdí noční Prahou mimo zimu v časech mezi 12:00  – 4:00 hodinou ranní, ví, o čem je řeč.

 

symboly května 1945, 2004
symboly května 1945, 2004

Už druhý zdroj potvrdil, co se přihodilo ve Štrasburku: vydírání, urážení a vyhrožování, že by Kim Irsen a možná i Klement Gottwald bledli závistí. 

nebo táhněte k čertu! Jakým právem nás chcete posílat na lidská jatka?

a když jim konečně Německo dává takovou důvěru, už se obětovat nechtějí? Najednou se chovají jako Putin a Rusko?

Vše, co je zde vyřčeno, podepíši do slova a do písmene. Že to není na něčí popud, či zmanipulování, je odkaz z roku 2002.

Protože je to příliš čerstvá zpráva, nelze předložit zatím víc, než názor, proč je to zločin.

 

Někomu vážně hrabe a to více než silně! Nepleteme si zápasy jakéhokoliv druhu s Vídeňskou operou?

 

A Jančura nadšeně hýkal, když zvolili Babiše a „Bude líp“. Rok se sešel s rokem, puč Ištvana srazil vládu Petra Nečase a Jančura…

 

Vladimír Šiška
Vladimír Šiška

Nějak se ten scénář stále opakuje a rukopis je tentýž: policie nastrčí předem dohodnutý scénář a pak jde najisto. Byl obětí i Vladimír Šiška?

 

Ištvane, Šlachto, na pochod! Takže nejdříve pointa, která mě fascinuje: Mládek slíbí miliardu na útlum a především na sociální dopady. NWR prohlašuje, že nebude li dotována sociální těžba, důl se uzavře 31.prosince 2014, protože těžba je ztrátová.

Letošní Trampské Pikovice budou 24.5. opět v Pikovicích. Můžete se těšit na věhlasné kapely, fajn kamarády, dobré pivo a jídlo, jízdy na kánoích a kajacích. Vezměte si na festival karimatky, celty, deky, lavičky budou opět u občerstvení.

 

My chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii....

Cigán je z Francie, Německa a jiných států hnán "sofort" zpět na Slovensko, do Rumunska, Angličané a Kanaďané dokonce drželi hlídky na Ruzyni. 

Nechápu, jak mohla Lenka Kohoutová (ODS) zachovat vážnou tvář, když už i Václav Moravec nevydržel a snažil se naznačit, že citování vládního programu se dá nahradit jedním foto, ale dřina po dvou měsících ve vládě by měla být znát přece jenom víc, než citacemi:

Je načase, abychom už chránili děti i v Evropě. Učitelů a rodičů je dost, ale dětí málo a moc se nerodí. Musíme jim dát větší volnost jako v USA, které je naším vzorem, jak říkají vládní činitelé.

Každý máme v živé paměti, co je nám předkládáno. A tady si můžete na lehčím nazvěme to testu ověřit, jak jsou nám předkládány informace a jaká je skutečnost.

 

Kdo je pachatelem?
Kdo je pachatelem?

A prezident Zeman spolupachatelem? Nejsem obětí konspirací a čtenářem scifi. Základem mého myšlení je rátio, podkládané vždy několika stejnými důkazy, někdy desítkami důkazů, než si ustálím názor, za kterým tvrdě jdu. Takže když jsem poprvé četl o 11. září 2001 publikovaném v USA i u nás, že při dnešním prošpikovaném světě tajnými americkými a izraelskými rozvědkami je oficiální verze USA nesmysl, hluboce jsem tuto teorii podcenil.

 

Evropská unie je v posledních křečích. Za jak dlouho dodělá, těžko říct. Dočasné dle měřítek sovětských okupačních vojsk a Brežněva bylo 21let. V tomto srovnání rok, ale i třeba ještě deset let.

 

Před několika dny mi jeden mladý muž řekl:“Nobelova cena míru je podvod. Jediný, kdo si toto ocenění zaslouží, je… Internet!“ A já to podepíši do slova a do písmene. Můžeme děkovat Pirátům www.pirati.cz, že za svobodu tohoto média bojují zuby nehty…

 

Zatímco komunisti (většina) vydírali občany z přesvědčení, že to je pro lidské dobro, tato zrůdná společnost v maskách dobrodinců dodávek dotací to dělá cíleně, programově: vydírání a žádosti o výpalné už se ani nezakrývají!

 

Ne, šok je slabé slovo. Absolvoval jsem mnoho jednání, z mnohých jsem byl velmi zklamán. Prostě se nikdy nevítězí v jednáních 100:0, někdy to prostě vyzní do ztracena. Ale to, co jsem zažil v jednání s odboráři na Žižkově, nikdy nezapomenu.

 

Tyto texty jsou velice, velice podobné komunistické upřímné snaze, jak výměnou jednotlivců zdokonalit vedoucí úlohu KSČ. (Ukazuji podobenství, nikoliv totalitní pohled) .

 

Vážený bývalý ministře dopravy Stanjuro, nechápu, proč žádáte ochranu zrovna srnek a ne jiných živočichů? Přece právo na ochranu má každý a nikoliv jenom pár jedinců!

 

Kolosální zlojed, nebo zloděj?
Kolosální zlojed, nebo zloděj?

Kolosální zlodějny, na které jsem upozorňoval velmi dlouhou dobu, se konečně začínají dostávat do hledáčku těch, kteří to měli z popisu práce dělat jako první: kriminalisté a experti na ekonomickou zlodějnu. Byť se dá napsat s úlevou: konečně!

 

Tento rozhovor poskytl nejprestižnějšímu deníku uznávaný historik Karlovy univerzity. Nechává se prý unášet zlostí a pocitem ponížení.

To je poslední, zatím nezveřejněná odpověď z ministerstva financí, než byl "realizován puč" na Nečasovu vládu.

Blbost kvete? Ne, poučný příklad, jak zfanatizovat dav a země na svoji stranu. A zapomíná se, kde byly základny USA před rokem 1960 a dnes. Nestálo by to za skutečnou a poctivou analýzu?

Jednostranná slepá cesta je vždy cestou do pekla v lidské společnosti a voliči ze Slovenska Fica prokoukli.

To Klaus neřekl!
To Klaus neřekl!

Byť je velice sporné, zda jsou „Anýžové“ idioti, či grázlové a spoléhají na horší dohledatelnost starších textů.  Dokažme, že lže!

Kapitola 12

 

Kdy skončil „trh bez přívlastků“(neviditelná ruka trhu)?

 

V okamžiku, kdy zbytečnosti přestali sponzorovat bohatí, ale nařízením vlád na ně strhávají  z platu chudých.

Nechme tentokrát přesná data stranou, ať si s nimi pohrají experti a statistici. A Obamův tyjátr s hvězdnou flotilou špiček EU jako výstrahu. Ale před čím?

Asi pochválíme sněmovnu za schválení všech bodů. Zvítězil rozum, nikoliv fanatismus.

Utahuje se smyčka kolem miliardáře Janečka a "Nadace kolem Korupce"? Zjistí se, že je stejný podvodník jako pirát z Prahy Viktor Kožený?


Ne malé, ale velké sobotní zamyšlení. Nad svobodou, nad neuvěřitelnou demagogií, kdy ti, kdož hájí totalitu, napadají druhé od výrazů škůdci až po nácky a fašouny. Nad zvrácenou hodnotou svobody a nesvobody. A nebojme se je pojmenovat. Pojmenovat škůdce svobody, byť se za svobodu skrývají!

Každý, kdo nevyje s vámi, je odepsán, ukamenován a postaven ke zdi jako kolaborant? Vy se chováte jako bolševici a nacisti, co odmítáte argumenty a jenom nálepkujete, jenom náckujete!

 

Když se o tom šuškalo před několika měsíci, vypadalo to jako naprostá ztřeštěnost, nebo podraz bulvárního Blesku. Jenomže od té doby uplynulo mnoho měsíců a rozhovory, které dává Karolína Peak, prokazatelně ukazují jediné:

 

Nejkatastrofálnější je zjištění, že u nás totálně selhala demokracie a svoboda. Že absolutně nemůžeme věřit státním (pod názvem veřejnoprávním) médiím a úředním orgánům. 25 let po pádu totality je to strašné zjištění.

 

Po pádu Nečasovy vlády se Českem vydírání zaměstnanců šíří jako lavina

Paradox, fraška, nebo důkaz, kam se vrhnou levicoví kapitalisté, když odbory si hrají na politiky a odborovou prací jsou politické pašalíky?

 

Přímo z Krymu píše tato hrdinná zahraniční redaktorka, neohrožená bojovnice Fronty nové, Fronty šéfredaktorky Slonkové. A tito noví bojovníci společně s Lubošem Palatou zaměřené na duši krásnou, duši Ukrajinskou…

Neuvěřitelné, ale co započal Hitler, dokončí Angela Merkelová. V následujícím textu není nic zmanipulováno, vše jsou autentické fakta. Pokud by někdo nezpochybnil, že je Německo ústředím a ostatní pouze satelity dokončené německé rozpínavosti! Ale tvrdit, že je Německo v EU na vedlejší koleji ekonomické či politické si snad nedovolí nikdo. (z veřejných zdrojů, odkazy vloženy)


 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...