Nemám rád ženský. Strašně nemám rád ženský!

Ne, nejsem gay, nejsem úchyl.˛Prostě nemám je rád. Jsou všude, nacpaní za pulty železářství, ve školách, na fotbale, hokeji a s vytřeštěným výrazem vykládají, jak genderově doženou a předeženou. Někde už předehnali....

Drsný ženský box: chtěla titul, dostala nakládačku

Šel jsem koupit kozu na řezání dříví. Vrtalo mi hlavou, proč příčník je tak a nikoliv jinak, když jsou tam prázdné díry. Zeptal jsem se prodavaček, kteří stáli náhodou u sebe. Pobaveně se na mě podívaly a odpověď byla: "Aby ta koza držela, to je jasné, ne?". Nedal jsem se: "Jenomže tyč je prohnutá a jsou tam další prázdné díry. Asi to má nějaký důvod". Nevíte jaký"?" Všechny tři vyprskly smíchy: "Pane, ta koza musí držet". Neměl jsem sílu ptát se do třetice. Otočil jsem se a odcházel za jejich veselého smíchu a útrpných pohledů, jak ti chlapi jsou ale blbí.

Kupoval jsem nový mechanický sekáček na cibuli. Máme starý ještě od bolševika. Žena za pultem mi jeden podala. Neviděl jsem výrobce, ale jenom distributora. Když jsem se ptal, zda je funkční, dívala se na mě jak na blbce. Zaplatil jsem a odešel. Doma vyzkoušel a šel ho vrátit. Ženě za pultem jsem vysvětlil, že sice podle návodu se pootočí, ale vrátí se do původního místa, tudíž cibuli seká stále na jednom místě. Nevěřícně zakroutila hlavou, ale sekáček poslala distributorovi. Druhý den byl vyměněný, ale choval se stejně. Žena za pultem na mě koukala jako na mimozemšťana " Pane, na krabici je, že se mechanicky pootočí a vidíte, on se pootočí. Ukázal jsem jí starý bolševický a i ten z Tescomy, který jsem mezi tím koupil. "Vidíte, on se pootočí a sekne o 30% kolem své osy dál. Neseká na jedno místo". Žena za pultem se na mě podívala jako na totálního blbce: "Pane, na krabici reklamovaného je napsáno, že se pootočí a vidíte, že se pootočí. Není tam napsáno, že by měl sekat dál!" A s ženskou logikou dokončila: "Já Vám to vyměním, i když je naprosto bezpečný, je přezkoušený..." Neměl jsem sílu dál odporovat, že chci sekáček, který je  nejenom  bezpečný, ale i svou technickou funkci plní.

Nemám rád ženský. Strašně nemám rád ženský tam, kam nepatří! Jejich logika je sice úžasná, ale když se vrátí k miminkům a plotně, pomohou lidstvu více. I když, jak doba ukazuje, emancipací i u plotny ztrácí svoji originalitu. I tam jsou stále techničtější nástroje....Občas si říkám: nebylo by začátkem skutečné emancipace, aby ženy začaly být ženami a pilovaly si ženské vlastnosti, zaměstnání a přirozený vzhled? Chemie, silikony a liposukce jim plaší hormony a ony sní o tom, jak se přetransformovat na chlapy, i když chemie v hlavě jim zůstává na jejich úrovni...

Mám rád ženy, skutečné ženy, které jsou ženami. Ženy jako hybridy nevím, kam zařadit.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jumbo
před 5 roky

nemá rád ženský, ale kolik chlapů se chová jako kreténi? mojí ženě neprodal železák šrouby do dřeva a vyhodil jí z obchodu, místo toho, aby jí jako křehotinku poučil, že tomu se říká vruty. jsou tu hnusný ženštiny a hnusný chlapi. a je jich nejmíň 90 procent. tato uhihňaná či přednasraná nevychovaná občanská svoloč pak vytváří dojem, že jsou takoví všichni. naštěstí nejsou. a co si mám myslet o chlapečkovi, kterej nepustí ženskou s nákupem v tramvaji sednout? nakopal bych mu prdel sráčovi. tao je jediný místo, kdy se emancipace hošanům zamlouvá. to je fakt úroveň. ženský nebo chlapi, vyjevenejch debilů je všude rovnoměrně.

Cleo
před 5 roky

...dokážete poradit, zásady jsou kontrola času a prostoru.

Fanouš
před 5 roky

Jenomže zatímco si chlapi dělají legraci (většinou) z hlouposti žen, ženy ty "poctivé" odpovědi myslí vážně.

Cleo
před 5 roky

Obojí vychází z pocitu vlastní nadřazenosti, buďte si jistý, že ten mladík si srandu nedělal, prostě byl jenom přesvědčen o vlastních kvalitách, kterým se někdo kdo nese peníze do krámu nemůže zdaleka rovnat. Což je blbá vlastnost, pro obchodníka.

Cleo
před 5 roky

Vedle, prázdná generalizace. Podobné zážitky mám s chlapama, např. v bazarech s výpočetní technikou nebo když jde ženská kupovat nářadí, to jsou pak nafoukaní a mistři světa všichni.
Na mou otázku, proč je jedno PC stejných parametrů dražsí než druhé se mi jal chlapec fanfarónsky vysvětlovat, že "vite pani, to máte jako s ojetými auty, jedno má nejezděno víc a druhé míň a na prvni pohled nic nepoznáte...". Musela jsem ho zase vrátit do krámu s PC, trošku srovnat do latě, aby přestal mluvit z cesty a stručně vysvětlil, jaké přednosti slibuje dražší model a jak to mohu jako uživatel poznat - no jasně že nijak, jen spolehnout se na "jakási měření v zákulisí bazíku".
Závěr: ono je to vždy na vás, jak si do

Petr Pokorný
před 5 roky

Ten článek není o napadání jedné poloviny homo sapiens sapiens, ale zamyšlení nad příslovím: ševče, drž se svého kopita.

Cleo
před 5 roky

Pane Pokorný, takové lidi, kteří nejsou na svých místech, budete zřejmě potkávat častěji, i mezi muži. Pokud osoba v článku jednala takto, tak se nechala zřejmě převálcovat a neumí si v této situaci poradit. Neříkám vůbec dobře Vám tak a ani Vám nic zlého nepřeji, ale příště chtít mluvit s vedoucím a řešit věci tam, kde se skutečně staly.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...