Podraz doktorů: lidé plaťte, až se poděláte!

Tak v tomto duchu se nese výzva po internetu a je manipulován občan - blbec sloganem - všichni kradou, jenom my jsme neúplatní, poctiví a obětaví...

Tož lidé mudrujte. 40000Kč měsíčně je prý málo a podle Ratha a dalších je nutné zvednout plat lékařů minimálně na 150000 měsíčně!

Lékař se prý obejde bez ostatních!

Prý když to od nás nedostanou, tak nebudou ošetřovat, léčit, operovat. Vyhodí z ordinací zemědělce, hostinské, elektrikáře, švadleny, prodavače pod heslem - prý je nepotřebují, ale všichni lékaře ano! Také jste překvapeni, že ač má lékař sestru, pracuje v ordinaci 16 - 20 hodin s platem na obvodě 30000 výš? Jaké mají SKUTEČNÉ platy na hodinu? Kolik denně pracují psychologové, zubaři, zkuste si někam zajít po sedmé večer! V těchto drahých ordinacích nenajdete ani stopu po lékaři či zubaři. Oni jsou bohové a my jim máme být stafáží!

Nevěříte? Stávka lékařů na den voleb a fízlovská výzva zde

Generální stávka 15.10 a 18.11.2010...

Subject: KLIKNI A ČTI
http://www.vymenilijsmepolitiky.cz/

Na jednoho skutečného policistu spadá deset lemplů - fízlů! Přidejme tomu jednomu a seberme pochodujícím diskutérům na obchůzkách. Nejsou k ničemu! Prý mají dostávat plat 10000 hrubého, se praví v oné výzvě. Že my, ze soukromé sféry jsme na jejich nečinnost doplatili už řádně? Nevadí, fízl a doktor je nadčlověk. Proč v Rakousku stačí polovina policistů a zvládnou kriminalitu lépe? A pokud si přečtete onu fízlovskou výzvu, tak prý budou mít plat méně než je sociální dávka. Skutečně této kravině lidé věří? ..

A tyto tuposti prý schvaluje Hlasovalo už 251899 lidí

Buď z nás tito grázlové dělají voly, nebo jsme tupý národ!

Na jednoho kvalitního lékaře je deset doktorů Cvachů... Ti mají také dostávat plat 140000 měsíčně?

Pokud budou chtít uskutečnit skutečné vydírání národa, dejme veřejnosti výzvu:

Výzva

Neobsluhujte lékaře, policajty! Vyražte je ze všech kantýn, potravin, vypínejte jim elektrický proud a žeňte je klackama! Když nás nepotřebují, tak ať se o sebe postarají. Mohou jíst třeba kamení a zakusovat to trávou!

Samozřejmě vím, že je to nesmyslná a tupá výzva. Ale o co je tupější, než stupidní výkřiky fízlů a jim spřízněných duší - lékařů? Sami se porozhlédněte, zda kolem sebe vidíte jenom kvalitní a obětavé lékaře, zda jsou všude jenom samí špičkoví policisté, nebo z nás tato chátra dělá hlupáky. Odborová chátra, protože vyděrači si slušnější výraz nezaslouží.

Nechť mi prominou skuteční poctiví policisté, skuteční poctiví lékaři. Těch se tento článek netýká. A především v oné výzvě fízlovské je na jednu seriózní řádku pět lživých a manipulovatelných. Jako za bolševika! To jsme to dopracovali.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Prokouk
před 6 roky

Měl jsem tu čest zcela nedávno se na vlastní bulvy přesvědčit o tom, jací lemplové policisté jsou. Pod mým oknem si banda ožralých proletářů udělala v sobotu piknik a řvali cca od 20:00 až do jedné v noci (na půjčené zahradě). V hluku jim vydatně pomáhalo asi 5 obrovitých psů. To je ta skupina mládeže co bez rotvajlera neudělá krok, neb serou strachy. To jsem už volal 158. Za slabou hoďku přijeli 3 ks nedorostlých zmetků v uniformách, kteří potkali tu tlupu na odchodu. Policajtům se vysmáli, že jsou tak ožralí, že nemůžou najít doklady. Pak 4 z nich nasedli do auta a policajti to radeji nechteli vidět a se slovy mějte se pánové, odfrčeli. Pak ti na mol ožralí týpci fakt odjeli.
Nedělal jsem si přehnané iluze o policejní akceschopnost, ale tohle mě fakt přesvědčilo, že porušovat zákony se

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...