Ať Kocourek (ODS) jasně vysvětlí nabyté miliony, nebo vypadne.

Už té špíny bylo dost. A slušná pravice dostává další rány. Ať si určí termín sám, ale ten den to musí být naprosto jasné. Nebo ať jde k čertu.

 

Archiv Parlamentnilisty.cz
MF Dnes v pátek informovala, že společnost Key Investments zobchodovala v roce 2008 matce ministra průmyslu a obchodu Martina Kocourka (ODS) Jindřišce Kocourkové 16 milionů korun. Kde finanční prostředky tehdy šedesátiletá důchodkyně na cenné papíry získala, odmítli ministr i jeho matka podle deníku vysvětlit. Kocourek pouze uvedl, že jedná o legální rodinné finance. Politici si většinou myslí, že by měl být původ peněz vysvětlen.
„Blízké příbuzenstvo čelného politika by mělo brát ohled na jeho reputaci a objasnit ne úplně přehledné obchody," uvedl pro ParlamentníListy.cz první vicepremiér vlády, ministr zahraničí a předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

A k tomu by se měl připojit každý slušný člověk.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 5 roky

Ani já nevím, jak to rozlišit. Kauza Promopro: přesně si pamatuji, jak Zaorálek se Sobotkou a knížetem řvali, že na předsednictví Evropy se nesmí šetřit, že tím jenom dokazujeme, jak Evropu nenávidíme a že Klaus, a že Zahradil a že další nechceme dát Evropě to nejlepší a zajistit to nejkvalitnější. Den se sešel se dnem a a Zaorálek se Sobotkou řvou, jak se utrácelo a že by měl Ondra zmizet a utrácení zaplatit ze svého. Dá se snad dohledat. A teď babo raď, když je dav a veřejnost nesoudná. Já ani nevím, proč v době videotelefonů a videokonferencí jezdí banda z Evropy sem a tam!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...