Nebýt směšné pokuty ministerstvu, nevěděli bychom o "čistotě" Urbana novináře v Diag Human

Jan UrbanProminentní novinář, zastánce Václava Havla, Klausobijec a na veřejnosti tvrdý zastánce sociální společnosti se odhalil zásluhou banální pokuty, které dostalo Ministerstvo zdravotnictví. Tento novinář se podílí dokonce finančně na superzlodějně, kterou se snaží obrat Českou republiku společně s Kalvodou v kauze Diag Human.

Drzost a přetvářky tohoto prominentního novináře neznají mezí. Zatímco se staví do role bývalého komunistobijce, ve skutečnosti je ve spolku s lidmi, kteří jsou schopni okrást kdekoho na základě smyšlenky a podvodu.

Kauza zde:

Strašné: z lidského hlediska a spravedlnosti dostane kriminálník (Diag Human) skutečně 9 miliard

A tak se šokem zjišťujeme, že na Šťávově podvodu s Diag Human se podílí další prominent, Jan Urban, vynášený až do nebes za obhajobu nepolitické politiky Václava Havla a za "neohrožený boj" proti tržní ekonomice Václava Klause.

Urban přiznal, že je Diagem placen

Urban jako novinář a pedagog se sporu přitom věnuje již několik let. Vždycky vystupoval jako "nezávislý publicista". Dokumenty, které ministerstvo zveřejnilo, ale prokázaly, že s Diag Human velice úzce spolupracoval a to daleko za hranicí jakékoliv nezávislosti. Sám byl pak nucen pod tlakem okolností přiznat, že byl touto firmou i placen. Slušnému člověku by se chtělo zvolat: hle, zde byl odhalen další křivák, který se tváří jako čestný člověk. Ale protože to zvolat pod pokutou nesmíme, můžeme si to pouze myslet.

Podklady o pokutě čerpány zde:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jan Urban
před 5 roky

Věta „Dokumenty, které ministerstvo zveřejnilo, ale prokázaly, že s Diag Human velice úzce spolupracoval a to daleko za hranicí jakékoliv nezávislosti“. – je zcela nepravdivá. Olga Böhmová, která podle svých vlastních slov kauzu sleduje řadu let a čte všechny moje texty, které o ní píšu, evidentně nezná, nebo, v horším případě, úmyslně zapomněla na text „Marek Šnajdr – zločinné spolčení a veřejný zájem“, který jsem otiskl na svém blogu na www.aktualne.cz dne 9.4.2010. Tento text, který vyšel několik dní před (!) tiskovou konferencí tehdejšího náměstka Marka Šnajdra, kde byla vznesena obvinění proti mé osobě poprvé, obsahoval všechny relevantní informace k mojí účasti u takzvaného nahlédnutí do rozhodčího spisu.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...