Nebýt směšné pokuty ministerstvu, nevěděli bychom o "čistotě" Urbana novináře v Diag Human

Jan UrbanProminentní novinář, zastánce Václava Havla, Klausobijec a na veřejnosti tvrdý zastánce sociální společnosti se odhalil zásluhou banální pokuty, které dostalo Ministerstvo zdravotnictví. Tento novinář se podílí dokonce finančně na superzlodějně, kterou se snaží obrat Českou republiku společně s Kalvodou v kauze Diag Human.

Drzost a přetvářky tohoto prominentního novináře neznají mezí. Zatímco se staví do role bývalého komunistobijce, ve skutečnosti je ve spolku s lidmi, kteří jsou schopni okrást kdekoho na základě smyšlenky a podvodu.

Kauza zde:

Strašné: z lidského hlediska a spravedlnosti dostane kriminálník (Diag Human) skutečně 9 miliard

A tak se šokem zjišťujeme, že na Šťávově podvodu s Diag Human se podílí další prominent, Jan Urban, vynášený až do nebes za obhajobu nepolitické politiky Václava Havla a za "neohrožený boj" proti tržní ekonomice Václava Klause.

Urban přiznal, že je Diagem placen

Urban jako novinář a pedagog se sporu přitom věnuje již několik let. Vždycky vystupoval jako "nezávislý publicista". Dokumenty, které ministerstvo zveřejnilo, ale prokázaly, že s Diag Human velice úzce spolupracoval a to daleko za hranicí jakékoliv nezávislosti. Sám byl pak nucen pod tlakem okolností přiznat, že byl touto firmou i placen. Slušnému člověku by se chtělo zvolat: hle, zde byl odhalen další křivák, který se tváří jako čestný člověk. Ale protože to zvolat pod pokutou nesmíme, můžeme si to pouze myslet.

Podklady o pokutě čerpány zde:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Servít - pokračování
před 5 roky

předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím vytvořili prostor a podmínky pro imigraci muslimů, a to i na místa hrdinsky padlých Němců v jejich boji proti židobolševizmu. Dobře jim tak ! Muslimové si tam mezitím nastaví mešity a minarety s předstihem, aspoň je nebudou stavět v Jeruzalémě. Až slavnostně spolu založíme Palestinský stát, bude už jenom potřeba zřídit konzuláty, obchodníci už tam dávno jsou. My pak papeži přátelsky poradíme, jak mají křesťané (mimochodem u nás vzniklí a založení), co nejlépe s muslimy vycházet. Za to se přestaneme kamarádit tolik s protestanty, kalvinisty a husity, aby na nás katolíci vzpomínali v dobrém. No a kdyby snad chtěli němečtí neonacisté v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokr

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...