Rychlík a Zavadil obnovují zrůdné milice: budete všichni viset na kandelábrech!

Jak je možné, že policie už nezatýká, že v podstatě válečný stav vyhrožování státoprávnímu uspořádání a vyhrožování občanům, co nejdou s nimi je tolerováno jako v roce 1938,

posléze 1948?Mgr. Jiří Dienstbier ml. Diestbier, jehož táta měl zkušenosti... A je to tu znova!

Skutečně Pomajbík, Zavadil, Rychlík budou dělat bleskové soudy a pověsí každého, kdo je nebude následovat? Nastupuje fašismus a čistá, neposkvrněná, levicová  rasa? Je ale jen otázka času, kdy právě je a další vládní kumpány začnou nasraní lidé věšet na kandelábry," dodal s tím, že si je navzdory Steigerwaldovu názoru vědom masivní podpory, kterou odbory napříč českou veřejností mají. Právě Češi jsou podle něho ale v artikulaci svých názorů na vládní establishment příliš pasivním! řekl pro Parlamentní listy odborový vůdce!

Konečně vytáhneme samopaly a jiné střelné zbraně a půjdeme chránit dělnickou třídu?

Odboráři všem poslancům zaslali otevřený dopis, ve kterém je vyzvali, aby při zítřejším hlasování o důvěře vládě hlasovali proti. Předseda ČMKOS Jaroslav Zavadil nechtěl příliš prozrazovat, co se stane, pokud se kabinet premiéra Petra Nečase (ODS) udrží u moci, ale zdůraznil, že připravují další akce. Kdo dal právo odborářským sviním vyhrožovat ostatním, kdo nejde s nimi, jde proti nim a má viset?

Jak je možné, že sportovní provokace, nemyšlená vážně o banánech a dalších rýpavých "štengrováních" je brána málem jako záminka na rasistickou vraždu a skutečné nacistické vyhrožování, že nás budou věšet na kandelábrech, pokud nepůjdeme s bolševickou a odborářkou lůzou, státní orgány nechávají být?

Jak dlouho ještě?

Než fašistické bojůvky Zavadilů, Pomajbíků a Rychlíků lidových milicí skutečně někoho zavraždí a pověsí? To nám bylo málo Hitlerů, Henlajnovců, STBáků, KGBáků, tajných milicí a politických vražd za správný život? Co dělá justice, policie, že už nezatýká? Kdy se objeví první vrazi politiků? Nebude už pozdě, když je předsedovi vlády vyhrožováno likvidací, pokud neposlechne nevolené odbory? Jak může nějaký odborový, nikým nevolený grázl Zavadil zařizovat kdo bude a nebude ve  vládě, nebo viset? Není čas, aby lidé, kteří nejsou levicoví bandité, veřejně vystoupili a odborové gangstery vypráskali? Nebo snad bude občanská válka?

Přesně takto začala zrůdná nadvláda bolševiků v roce 1948

Levicové bojůvky, komunisti a část socialistů, bažících po moci ozbrojila lidovou gardu zabijáků, všude byl strach z věšení na kandelábrech a někteří tak pod davem skutečně skončili jako Horáková. Co je platné, že vrazi a iniciátoři jako Zavadil, Pomajbík, Rchlík a další provokatéři a osnovovatelé bleskových, lidových soudů, trestů a běsnění jsou potom zatčeni a zavřeni na doživotí, když je po jejich zrůdném řádění jenom zkáza a smrt! Každý každého obviňoval a trestal smrtí, pokud nebyl komunista. A sami komunisté se nakonec vraždili mezi sebou.

A máme to tu znovu!

Zaražte tyto vražedné odborové bojůvky a lidové soudy, než bude pozdě!

Je paměť národa tak krátká?

P.S: lidé za obnovu bolševismu, zde jsou jména: Jiří Dienstbier (ČSSD), Ivan David (ČSSD), David Rath (ČSSD), Jaroslav Foldyna (ČSSD), Kateřina Konečná (KSČM), Michaela Marksová Tominová (ČSSD), ale třeba i Vladimír Špidla (ČSSD) – to jsou jména ve skupině více než 400 lidí...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Jířa
před 5 roky

Je paměť národa tak krátká?

P.S: lidé za obnovu bolševismu, zde jsou jména: Jiří Dienstbier (ČSSD), Ivan David (ČSSD), David Rath (ČSSD), Jaroslav Foldyna (ČSSD), Kateřina Konečná (KSČM), Michaela Marksová Tominová (ČSSD), ale třeba i Vladimír Špidla (ČSSD) – to jsou jména ve skupině více než 400 lidí...
ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

JSI MAGOR !

Vyzva
před 5 roky

Hele Pokorný zakládáme SPO Sdruzeni přátel odborářů.Hledáme maskota a ty jsi vyhrál naše tajné hlasování.Každý tě chce poznat,prý takový ... neexistuje.Odměna jistá-navrhujes neco?

absolutus
před 5 roky

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/sefod...

Jo, to se to protestuje s hodinkami za 120000Kč, když to lůza platí, ovšem ale nevidí.

Chudaček
před 5 roky

Tvrdá slova,kdo dal právo Vám takhle špinit odbory?Těším se na první Vaše prohrané žaloby...chudáčku.

Zeolit
před 5 roky

Chudačku, Vy souhlasíte s vyhlášením odborářského předáka Dufka, že bude nutné, v přípdě že vláda neodstoupí, vyhlásit gen. stávku a paralyzovat tuto zemi?

Fanouš
před 5 roky

Zalez, primitive, věšet chtějí odboráři, ale to tvůj stupidní mozek nebere. Tobě asi život uštědřil do mozku tvrdý rány.

Bareš
před 5 roky

Tupý člověče, nebýt odborů např ve Škodě auto neměli by dělníci průměrný plat 28000Kč.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...