ŽÁDOST O ZAMĚSTNÁNÍ - Falbře, Štěchu a Zavadile, prosím, pomozte

Je to hrozné, jak se mnou zacházejí. Nedá se to vydržet. Jsem zoufalý, jsem diskriminovaný, jsem odepsaný, přestože mám skvělé předpoklady k práci vysoce odborné! Zde je moje žádost o zaměstnání - pomozte mi někdo, prosím.

ŽÁDOST O ZAMĚSTNÁNÍ

věc: Žádost o doporučení k převzetí funkce: eurokomisař na eurohov..
    
(předem se omlouvám, že pro tuto činnost zatím není adekvátní název)

Předem upozorňuji, že k této funkci mám  praktické předpoklady a zkušenosti, neboť jsem prožil celé mládí v budovatelské atmosféře přechodu socialismu ke komunismu, ve kterém se  hov.. vytvářelo ve velkém. Někdy se používal terminus technikum - děláme kulové hov.., avšak tento terminus technikum bychom pravděpodobně nemohli používat s ohledem na moji žádost o zaměstnání a s ohledem na tyto závažné úkoly. Nakládání s touto europskou činností  by podle ISO nebylo řešitelné.

Pracovní náplň:

Na začátek bych chtěl udělat analýzu, jaké je průměrné úsilí na jedno eurohov.., jak je velké a jaké jsou náklady na tento produkt, který všichni socialističtí činovníci europarlamentu  včetně jejich velkých obdivovatelů a zástupců vytvářejí. Bude třeba vytvořit synchronizaci těchto výkonů, rozměry a následně po zprůměrování bychom vytvořili nádoby, které by tyto vzácné výdobytky v co nejzachovalejším stavu udržovaly a v co nejkvalitnější podobě.

Na kontrolu (tyto produkty by se uschovávaly po dobu tří let) je třeba vytvořit zvláštní tým, který by akčními výjezdy po všech zemích zjišťoval, zda se tyto produkty udržují v náležitém stavu a osobním přístupem by ručil za jejich 100% kvalitu!

 Nemusím snad ani zdůrazňovat, že vše by bylo přesně podle Mezinárodni organizace pro normy (ISO) která vydala novelizaci normy ISO 9000 : 2000 s platností od 15. prosince 2000!

Synchronizace, norma, posléze zákon

by byl utvořen po zprůměrování všech složek, které eurohov.. vytvářejí. Nemusím snad zdůrazňovat, že by další akční složka, kterou bych měl pod svojí dikcí, by byla přímo u zdroje, kdy se eurohov.. tvoří. Zatím můj odhad je, že by toto eurohov.. mělo být 23,5 cm dlouhé, naprosto by nezáleželo na čase, jak dlouho by se tvořilo, pokud by byla dodržena norma.

Zdůrazňuji: vše bude měřeno na kovových a certifikovaných měřidlech přesně podle Mezinárodni organizace pro normy (ISO) která vydala novelizaci normy ISO 9000 : 2000 s platností od 15. prosince 2012! a všechny neshodné produkty s ISO by byly řádně označené a vráceny zpět majiteli.

Jenom pro doplnění: bude třeba objednat mrazicí boxy, pro občany, kde by se měly tyto produkty uschovávat po tři roky, aby je další  komisaři z Bruselu mohli ověřovat a občané tímto mohli svoji činnost dokladovat.  Dále je nutné objednat mrazící vozy, které by tyto hodnoty svážely k posouzení do Bruselu, kde na praktických ukázkách by mohli občané vidět, zda už se srovnávají se svými idoly tamtéž, tuto činnost a velmi kvalitně provozující. tyto hodnoty svážely k posouzení do Bruselu, kde na praktických ukázkách by mohli občané vidět, zda už se srovnávají se svými idoly tamtéž, tuto činnost a velmi kvalitně provozující.

Samozřejmě by museli všichni zástupci EU v Bruselu jít příkladem a tato eurohov.. vytvářet ve správné kvalitě a hlavně ve velkém, což jim zatím potíž nedělá. Věřme, že tato vysoká kvalita bude udržena i nadále!

Vážený pane Zavadile, vážený pane Štěchu, vážený europoslanče Falbře: především Vy poslední máte s obdobnou prací v EU zkušenosti. Jděte i mě příkladem, snažně Vás prosím. Pevně věřím, že naše budoucnost je ve správném posouzení "socialismem až ke komunismu se stejně protlačíme", zvlášť,když budeme vytvářet co nejkvalitnější a největší EUROHOV.. v Evropské unii!

Předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti: Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...