Rath se svým žvaněním podkecává a to je dobře

Kdyby Rath četl z papíru, nemohl by se tolik odhalit. Jeho soustředěný útok na nenávist ke Kubicemu zaslepeně odhaluje jeho zločin.

Z jeho projevu - fakta: pane Kubice, vůbec nevíte, jestli jsem okamžitě nechtěl jít na policii, jestli jsem nechtěl ony milióny vrátit... (Vždyť nic nevěděl, jak tvrdí, tak proč by to dělal?)) A hned pokračuje: já zde mluvím i za dalších 7 nespravedlivě obviněných, kterým jste zničil životy, jejich rodinám, jejich dětem.

Pan Rath chtěl vrátit uloupené peníze, nebo je předat policii. Ale jak to, že dostal korupční peníze od dalších nevinných? Takže brání ty nevinné, kteří mu tajně dali milióny? A i když mu je dali tajně jako víno, jak věděl, že víno je na volby? A na volby se předávají peníze v hotovosti? A proč by šel na policii, když dostal láhev vína? Takže chtěl ohlásit na policii, že dostal víno?

Tady kolují penízky v miliónech, které se předávají, a všichni, kdo je mají v ruce, jsou nevinní, chudáčci. A strůjcem je Kubice, vrah dětí Davida Ratha!!!

Kubice dal snad 7 miliónů Kottovi, ten Pencové, ta to ještě pořádněji zabalila a dala Rathovi a ten s tím chtěl jít na policii, ale dřív ho zatkli? Takže hlavní viníci jsou Kubice a Kott? Pane Bože, to jsou debilové.

To vážně novináři ani poslanci nezaregistrovali, že tam plácá tyto debility?

Humla a Paroubka vůbec nezajímalo, zda je Rath kriminálník. Je zajímala pomsta na Kubicem. A Humlovo loučení a pohřnívání Ratha v justici, to už bylo silný kafe. Byvalý bolševik se ukázal. Plakali všichni: Zaorálek, Rath, Humla a Paroubek. Všichni ti "nejlepší" nenávistní!

A na to máme skočit?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 4 roky

Musím se omluvit, v tisku už novináři dnes tyto ubohosti našli.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...