Podpásový úder proti paní Lívii Klausové a její rodině - text na zvracení

Velice, velice ostře jsem se vyjádřil  na Neviditelném psu a jinde, kdy podpásový (rádoby objev) je veden zdánlivě dobrým úmyslem protiúderu za knížete Schwanzenbergra o jeho předcích. Pokud se nezačne číst chronologicky a fakticky, nemá význam.

I když rodina Václava Klause je natolik silná, aby se obhájila sama, na tomto příkladu je nutné ukázat, že když dva dělají totéž, tak to vždy není totéž. A zneužití vede často k tak fatálním následkům, že na konci bývá smrt. Do slova a do písmene. A navíc, proč je podlá špína to, co zdánlivě není a naopak. Je to jediné vyjádření a už se nebudu dále k tomuto tématu vyjadřovat, ani diskutovat.

Otcové a jejich děti ve střední Evropě je název Petra Zídka prošpikovaný sionismem a židovstvem. V okamžiku, kdy se voleb dotkne diskusní téma předků knížete Schwanzenbergra. Větší trumf si ani nikdo nemohl přát. A zrovinka v ten čas se po padesáti létech najde obvinění, že totožně jako rodina Schwanzebergra je dokonce otec manželky Václava Klause totální vrah židovských 58000 občanů stejně jako byla holčička Lívia. Může být větší trumf proti obhájci českého státu Klause? Týden po volbách se najde ještě větší vrah - vrah 58000 židovských dětiček..Zrovinka v rodině Václava Klause.. Jistě, je napsáno i jako holčiček jako byla Lívia Klausová. Ale v podstatě za vraždy a koncentráky vyplývá z textu, že může Václav Klaus starší, mladší a jeho rodina! Ta náhoda, skutečně obrovská náhoda zrovinka v době diskuzí nalezená. Naprosto totožný osud. A dokonce vrah 58000 židů. A dokonce naznačuje onen Petr Zídek, že v židovských dokumentech je to tak jasně napsané, že je to víc než pravda, že Lívia Klausová - tehdy Mištinová - musela o všem vědět, protože ji byl už celý rok!

A to nejstrašnější podle Zídka je: sepsal soupis majetku, tudíž je vrah 58000 židovských dětí a dospělých. A vše deníky zveřejňují.

Jakožto úředník ÚŠB se tak otec první dámy podílel na perzekuci slovenských Židů, z nichž byly desítky tisíc deportovány do koncentračních táborů. Podle této logiky úředník, co sepíše majetek Kájínka či Roubala je stejný  vrah a zrůda. Skutečně dedukce šílená! Deník Lidové noviny s odkazem na české a slovenské archivy uvedl, že otec současné české první dámy Livie Klausové Štefan Miština působil jako vedoucí cenzurního oddělení Ústředny státní bezpečnosti (ÚŠB). Z této funkce byl v roce 1942 pověřen sepsáním majetku deportovaných slovenských Židů, čímž se mohl.... MOHL! Sakra podílel se, nebo mohl!!! On se nepodílel, ale Zídek napsal, kdyby mohl, tak by mohl!Pozorně čtěte tu špínu i zde - věty jsou doslovné jako v tištěných Lidových novinách.

Důkaz 1) Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/klausuv-tchan-pracoval-u-tajne-policie-fasistickeho-slovenska-p7z-/domaci.aspx?c=A130209_134017_domaci_im

Ale popořadě k této špíně a podlosti

Jaký je rozdíl mezi Klausem a jeho rodinou a Schwanzenbergem a jeho rodinou?

Naprostý souhlas, že by se předkové a příbuzní neměli vyčítat. Tato věta do slova a do písmene. Ale dál už vše jenom kulhá, až se sprostě,  špinavě a demagogicky převrací.

Volba českého prezidenta

Prezident, narozdíl od premiéra je funkce převážně reprezentativní, je to funkce, která reprezentuje danou zemi. V den voleb prvního kola české (české?) noviny unisono rozhodly, že prezidentem bude švýcarský a český občan, převážně žijící v Rakousku kníže Schwanzenberg. Proč a kdo to rozhodl, je otázkou. Další důkaz 2) zde: EU zasáhla tvrdě do voleb prezidenta České republiky snad netřeba komentáře. A kníže zabodoval. Předstihl Dientsbiera a byl druhý. Masáž proti Zemanovi včetně zahraničních probruselských komentátorů máme v paměti každý, nebo lze dohledat. Proč tak tvrdě zasáhla EU a novináři do voleb lze domýšlet, ale důkazy nejsou.Vadí unijním velitelům, že Zeman pije becherovku, má rád moravskou slivovici a miluje Vysočinu? Fakt tomu někdo věří? Hloupost, kníže Schwanzenberg je prostě totálně unijní, kdežto Zeman si kálet na hlavu nenechá. A to určitě souhlasí ať jeho přátelé, či nepřátelé. A opakuji: prezident je funkce reprezentativní, reprezentuje (kor u nás) občany našeho, tudíž českého státu. Co je komu ze sousedních států do toho, kdo bude u nás prezidentem?

A nyní do toho vstupuje Václav Klaus mladší: okamžik, kdy se provalilo, že kníže nezná ani slova české hymny, nejenom jeho dostala. Nikoliv zpěv, ale neznalost. A předtím ona masáž proevropských novinářů napříč celým spektrem českých tisků, rozhlasu a televize. V čele s Moravcem. Masáž na Schwanzerberga očividná . A Václav Klaus mladší se logicky ptá: kdo formoval knížete, proč emigroval, když tak miloval českou vlast a šlo mu víc o český národ než o majetky? A do toho vstupuje manželka knížete Schwanzenberga: když bude zvolen, tak já miluji tolik český národ, že se budu po svahilštině učit česky. To ještě zvládnu. Takže má manžela, který miluje Českou republiku, který ani nezná hymnu a ona miluje svého českého muže a náš národ tolik, že dodnes neumí ani slovo česky? Každý žadatel v  USA musí znát v angličtině základy ústavy, ale ona se bude učit - obětovat se - jako žena českého prezidenta a naučí se táta - máma? Absurdní.  Důkaz 3) Schwarzenbergová: Učím se svahilsky, zvládnu i češtinu - Aktuálně.cz.

Než budeme pokračovat, vraťme se o pár měsíců zpět. Ministr zahraničí Schwanzenberg ruší ambasády v zemích, kde může být pro české průmyslníky, tudíž i pro občany našeho státu vývoz a chce založit posílení v západní Evropě. Té Evropě, která se zmítá v totální krizi, (jak Václav Klaus říká zničenou dekádu) byť jsme její částí. (díky Bohu zatím nikoliv přes euro). Té Evropě, která může vstoupit do procesu majetků knížecí rodiny. Po tvrdém ataku Václava Klause prezidenta se přehodnocuje směr vývozu a ač je napadán jako kremlofil, bere podnikatele několikrát do letky a po Asii uzavírají obchody. Po tvrdém ataku jak opozice, tak ODS sice trochu koriguje, ale stále napadá prezidenta, že si do toho nenechá mluvit. Kníže jako ministr zahraničí zuří, že Václav Klaus přebírá zahraniční politiku Důkaz 4) Schwarzenberg rozhodl: Česko ruší sedm ambasád - Aktuálně.cz V roce 2010 Václav Klaus tvrdě odmítá zahraniční politiku, kritizuje systém, který ministr nastolil a žádá premiéra Nečase, aby ambasády předělal na ekonomické předvoje a sám jde v čele. Opět ministr zahraničí ostře protestuje a s ním  TOP 09. Základem zahraniční politiky prý není Václav Klaus prezident, ale ministr zahraničí.  Na nátlak se trochu koriguje, ale spory jsou stále. Důkaz 5) Euroskop.cz - ČR  EU - Klaus: Prioritou ambasád ekonomická 

Proč ministr zahraniční fanaticky preferuje EU a odmítá cokoliv jiného, se můžeme dohadovat. Majetek? Vydírání? Po totálním nátlaku všech eurozdělovacích prostředků se můžeme domnívat. Důkaz nařízení není.

A přicházejí volby prezidenta

Po všech těchto notoricky známých politicko-ekonomických bojích přicházejí volby. Miloš Zeman, keynesiánsky zaujatý, pro lidi typu pravicového (podotýkám slušného) kteří pana Zemana přímo nenávidí, je najednou hvězdou i těch, kteří jsou na něj alergičtí. Čím to je? Opravdu zmagořeli? Vždyť pan kníže je tak milý, proevropský, kolektivní a lidu vcelku přijatelný, oproti té strašné, zlodějské pravici v Čechách a v té  partě relativně slušný, nezlodějský? A opět: nikdo nevyčítá ženě pana ministra Schwanzenbergra její původ, ale to, že miluje zem, o které nezná dějiny a dokonce ani slovíčko v jejich mluvě! Po masáži prvního kola, kdy měl všechen tisk (poctivě říci mimo Práva)ve svých rukách. A tak pan Klaus mladší dal i další podnět: i jejich předkové se nelišili. V době nevolební absurdní: Otcové a jejich děti ve střední Evropě. Mají se o tom noviny zmiňovat a psát?

Dobře, přijměme tento fakt:a napišme skutečnosti v den voleb: paní Lívie Klausová umí perfektně česky, paní Schwarzenbergrová totálně nic, paní Lívie včetně manžela zná perfektně dějiny národa (stejně jako manžel Václav), kníže ne. Dokonce ani nezná milovanou hymnu "svého" europského" jak sám říká národa . Mladší Klaus Václav zuří a dává prohlášení. I Evropa zuří a Zeman je obviňován. Ten využije dané důležité téma a fanatického proevropského knížete poráží. A všechny eurofanatické osobnosti šílí!

Pojďme si udělat chronologii a proč jsem vděčný Václavu Klausovi mladšímu za otevření tohoto tématu a opačně je to zrůdnost

Osobní příběh

Jako z kopíráku: můj tchán byl bolševik. Zaujatý a tvrdý. Přitom poctivý. V předsednictvu Prahy. Byl strašně hodný a bojoval uvnitř strany za poctivost. Pracoval v pražském Napaku. Jako inteligentnější dělník. Skutečně. Všichni si ho vážili. Jednou si podnikatelé z Francie  vybrali Napako za krásné obložení kované na Václavském náměstí pro totéž v Paříži. On, bolševik, měl jet se dvěma pracovat na průčelí. Tlačili se tam bolševici z vedení, kteří nikdy nic kloudného neudělali.Tvrdě se postavil straně a donutil, aby s ním jeli ti, co skutečně kování dělali. Nekomunisté, navíc mladí. Férový a čestný chlap. Bohužel nepochopil, že svým členstvím pomáhá těm , kteří jsou skutečné bolševické svině, které po zločinech nelze odvolat. (Narozdíl od dneška) V roce 1989, kdy poprvé byly uveřejněny autentické nahrávky z procesu "Horákové" u televize své ženě (tchýni) zašeptal. Já to fakt nevěděl, já to, věř mi, opravdu nevěděl. Měl rakovinu a za pár měsíců zemřel. Měl jsem ho rád, ale dodnes mu vyčítám, že podporou bolševických sviní jim  prostor nechal. Týden, možná čtrnáct dní před smrtí jsme si porozuměli. A komunisty - tchána - si hluboce vážím, byť bych se zachoval stejně. Proč to píši? To byla generace, která uvěřila propagandě, americkému brouku a zářné budoucnosti. A já nesměl promluvit, nebo jsem musel opustit prostor. A já nemohl jinak. Tito lidé, poctiví a hodní, svojí  naivitou a státní propagandou zničili milióny poctivých kolem sebe. A častokrát ty nejslušnější. Po druhé světové válce se do popředí dostala banda grázlů z řad bolševiků. Říkalo se tomu dělnická pěst. Byli to zkrachovanci a lidské hyeny. Ve válce byli schovaní a pak dělali prověrky. Vyvrcholení bylo v roce 1948. Vršovice - restaurace U Jaurisů: dělnická pěst přebírala moc v plné síle a tyto zrůdy každého, kdo měl majetek, obvinili, že nakeťasili na hrůzách války. Přitom to právě byli ti, kteří se válkou obohatili a likvidovali ty, kteří bolševickou kolektivizaci, neboli přesun majetku od bohatších směrem k dělnické pěsti odmítali. To byla doba pro Grebeníčky starší, pro Čepičky, jejichž vyvrcholením byla padesátá léta, tresty smrti nepohodlných, často bezúhonných lidi. To byla doba Urválků a vášně fanatických zrůd, které bažily po krvi. Především po nakradení majetku.

Jste vinna, řval Urválek jako Zaorálek dnes: žádám trest smrti! A dav fanaticky freneticky řval: trest smrti, pověste ji vejš, ať se houpá. A Milada Horáková a s ní další se skutečně houpaly. Po létech, jako můj tchán, ti poctiví byli zděšeni, jak se mohli nechat takto zrůdně zmanipulovat. Bohužel po těch slušných se vyšplhali nahoru ti Grebeníčkové, ti Čepičkové. Prostě i ti hodní byli vinni. Ale aby nenastal čas dalších čistek jako v roce 1948 (a už se část šikovala), jsem vděčný Václavu Havlovi já, totální antikomunista, že tyto čistky i na nevinných zarazil "sametovou revolucí". To ale neznamená, že se neměla zakázat komunistická strana. Jako celek byla a je zrůdná. ..

I takto se dá manipulovat zatajením, když se nezná pravda.

Vězení. Dva vrazi - odsouzeni na 15 a 10 let. . Jeden za loupežné přepadení, kdy zabil pro několik tisíc korun. Patnáct let. Druhý, kterému znásilnili a zabili dceru. On se pomstil. Deset let podle zákona. Bylo to promyšlené. . Bylo to s rozmyslem. Je to fiktivní, ale v Evropě relevantní. Zatímco u prvního žádám (po jasném a průkazném dokázání) trest smrti a nikdy se tím netajím, u druhého tiše zaklepám na vězeňské dveře a s pokorou za celou společnost sehnu hlavu a vyslovím: "Promiňte"! Vy jste hrdina já zbabělec. Ale v tisku a propagandě zazní: dva zločinci, co zabili, mají deset a patnáct let tvrdého žaláře!

A tak zpět k v tomto kontextu k volbě Zeman a Schwanzenberga. Má být prezidentem České republiky onen švýcarský občan, který se nezajímal o naší zem v době krize, v době těchto zrůdných obvinění a trestů, ale pouze o své majetky, nebo ten, kterého  nemá mnoho lidí rádo, ale své přátele, svoji zem a svoji vrchovinu v České republice má rád? Byla lepší alternativa? Měl se stát prezidentem eurofanatik kníže? Nebo se jednalo pouze o majetky a nenávist z Německa byla pouze o poválečném dalším uspořádání? Kdo to ví?

Nebudu podsouvat knížeti úmysl o odsunutí Sudetských Němců, ale

Stále se hovoří o jednom balíku. Ale ve skutečnosti jsou to dvě roviny. Kdo to úmyslně spojil v jeden celek, nevím. Ten první - odsun těchto lidí, byl naprosto správný. Msta by byla dodnes. I zabavení majetku bylo správné, většina byla stejná, jako později byli bolševici. Jenomže zde zůstali slušní, z nichž část na to strašně doplatila. Bílinka - dnes prozatímní sjezd z dálnice D8. Rodina bohatá (Sudetští Němci), která zde chtěla zůstat. Lidé je měli rádi. Jednou ráno je našli v krvi, znásilněné, pobodané, mrtvé. Všechny. Prý za válečné zločiny. Pomsta. V tomto případě se vrazi našli. Výjimečně. Byla to banda zločinců z Prahy, co jezdili po Sudetech napravovat křivdy tím, že loupili, vraždili a kradli. Prachsprostí zločinci. A jestliže kníže jako kandidát na prezidenta a ministr zahraničí není schopen tyto excesy a zrůdnosti od správného odsunu odlišit, jak může dělat českého prezidenta? Proto bylo dobře, jednoznačně dobře, že Václav Klaus toto téma nadnesl. Nikoliv, abychom se knížeti Schwanzebergerovi mstili za jeho předky. To nikoliv. Ale abychom věděli, co ho formovalo k těmto postojům, co stálo za tím, že zde nebyl v normalizačních hrůzách a že se vrátil až když zde byl klid a žádal o navrácení majetku. (o která se mimochodem soudí dodnes). Co vede jeho ženu ke slovům, že strašně miluje českou zem, o které nic neví, dokonce česky nezná ani jedno slovíčko? A pro kterou by se prý obětovala. Dokonce by se naučila "čefsky"! To není o postižení, jak někteří hajzlové podsouvali, to není a neumění zpívat kor od člověka, který je sám životem těžce poškozen. Je to o tom, že bez kontextu a chronologie života rodiny knížete Schwanzebergra nemůžeme znát jeho postoje vůči českému národu a nechápeme jeho postoje k poválečnému odsunu. A za to jsem velmi vděčný, že vnesl do diskuzí ve volbě prezidenta přestřelku o "Vlajce" a předcích ministra zahraničí. Pochopili jsme jeho postoje a důvod, proč je jako prezident pro český národ nepřijatelný. Ale nikdo, skutečně nikdo se nechce mstít. Narozdíl od níže...

Jaký to rozdíl od objednané a natištěné zrůdnosti Petr Zídka

Jakoby náhodou se pár dní po té objeví obrovský článek dedukcí, v němž je vše propojeno slovíčky, možná, mohlo se stát, co kdyby se stalo a kdyby, tak možná by bylo, umně zabarvené slovíčky holčičky Lívie Klausové - Mištinové a dokonce v nadpisu je, že se podílel na perzekuci slovenských židů! Trumf nad trumfy! Přesně zrcadlově, jako to bylo u knížete. A také tchán a také grázl a vrah. Jak totálně neuvěřitelná náhoda. Jenomže potom se v textu dočtete, že se nepodílel, ale jako úředník sepisoval majetek, jako to dělá každý úředník před soudem dnes a denně, že měla znát postoje a činy svého táty Lívie Klausová, protože už byla na světě a dokonce jí byl rok, či dva... A do toho popis, jak ubožátka i holčičky v čísle 58000 byli posláni na smrt a do plynu. Sviňárna, špína, zrůdnost. Propaganda, za kterou by se nestyděl ani Stalin s Goebelsem. A ve společnosti (na internetu anonymně) vytéká hnis nenávisti v plné síle. Tato dělnická pěst žádá pro kikinu (přezdívku, kterou dala v delíriu a opileckém rauši notorička  herečka Holubová) trest smrti, podříznutí, urážky, kriminál pro celou rodinu a smrt včetně vnoučat. Strašné, šílené a zoufalé. Už nikoho nezajímá, jak umně propojil jména a činy onen podvodník Zídek se slůvky mohl a co kdyby, ale tento dav naskočí na vlnu nenávisti, podlých lží, dedukcí a chce krev. A už se semele vše: rozkradená a vypálená zem, kteréžto názvy vymyslel onen Zeman, dnešní prezident v předvolebním boji s Klausem a oba to vědí, vrazi židů a zakladatelé koncentráků, malé dětičky jdoucí do plynových komor a.. Tatínek a holčička Lívia Klausová Mištinová.

Na závěr: Matej Medvecký z Ústavu pameti národa v Bratislavě

Mohlo to tak být v případě Štefana Mištiny (pomoc SNP)? Jestli tomu tak bylo v případě Štefana Mištiny, to nevím, nenašel jsem žádné dokumenty, které by to potvrzovaly, nebo vyvracely. Pan Miština nebyl nikdy souzen, dokonce ani obviněn. Nebylo z čeho. Tečka.

Už není co dodat. Úsudek o poctivosti a spravedlnosti Zídka nechť si každý udělá sám. Ale nutné je znát celý souběh. Skutečně  je jedno předvolební téma  rovno tomuto povolebnímu?

Je mi z toho na zvracení. Urválkova, Grebeníčkova, Čepičkova doba se vrátila. A Zídek je hrdina. Ten to odhalil.... K této hanebné špíně se dál už odmítám vyjadřovat. Dokonce ani paní Schwanzenbergerová to nebrala jako osobní zášť, ale předvolební boj. Kdežto podvodná a zákeřná  manipulace Zídka je skutečně za hranou.

A potvrzení, co vyvolá zpráva Hospodářských novinách

Novinář Petr Zídek tvrdí, že "Štefan Miština ovšem byl nejen vzorný otec, ale také jedno malé, ovšem důležité kolečko zavrženíhodného režimu, který mimo jiné dobrovolně poslal 58 tisíc svých občanů na smrt. Byly mezi nimi i holčičky ve věku Livie Mištinové".

Kvůli nevhodným příspěvkům jsme zrušili diskusi u článku. Slušným čtenářům se omlouváme.

Protože několik lidí toto zmátlo, dopňuji: Hospodářské noviny pro urážky a fanatická obviňování na článek Petra Zídka zrušily diskuzi. Není to pro zdejší příspěvky.

Jak na tento podvrh reágují i další lidé lze zjistit i na Neviditelném psu.

Petr Pokorný

Tento celý text je povolen ke kopírování, a rozmnožování. Vše je legální, z veřejných zdrojů. Chronologicky. Nebo z pamětí, které mohou historikové (skuteční) dohledat. Mohlo by se toho napsat víc. Ale nemá to cenu. Pevně věřím, že rodina Klausova za tuto podlou špínu dá Petra Zídka k soudu a že bude odsouzen. Manipulace a takto průhledná s fakty, prošpikovaná domněnkami a vyvolávající vášně k vendetě by měla být tvrdě, velice tvrdě potrestaná.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

kris
před 4 roky

Zídek naznačuje, že se p. Klaus na činnosti tchána, kterého v té době neznal a který v té době byl příslušníkem jiného státu, nějak podílel. To už je tak obludné nařčení, že se nedá rozumně pojmenovat. Jaké další svinstva můžeme ještě od Havlových amorálních pohrobků ještě dočkat?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...